10 glavnih razlogov, zaradi katerih ljudje dobijo gube | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 glavnih razlogov, zaradi katerih ljudje dobijo gube

10 glavnih razlogov, zaradi katerih ljudje dobijo gube

Imel sem popolno freakout pred nekaj tedni, ko je stari samo petindvajset, sem našel zelo prvi gub.

Vem, kajne?!

Počutil sem se kot kričati! (Sem kričati - večkrat)

Moja mama ni pomagalo zadeve, ko mi je rekla: ". No, ste stara zdaj"

Kaj? Petindvajset je stara ?! Hvala, mama!

Mislil sem, da o tem za nekaj minut. Mogoče petindvajset je stara. Mogoče je vse navzdol od tukaj. Mogoče se bom zbudil naslednje leto z obrazom polnim gub.

Mogoče do takrat, ko sem 30 Nikoli ne boste želeli nikoli več zapustiti hišo.

Ampak potem moj prijatelj mi je povedal, da starost ni edini razlog za gube. V bistvu je razlog mlade ženske dobijo gube nič opraviti z dejstvom, da ste jih opravili grand stara 21 let in da je "vse navzdol od tu." To je dejansko do našega načina življenja in nekaj napak, da smo krivi izdelave.

load...

Oglejmo si na 10 glavnih razlogov, ljudje dobijo gube.

Preveč Sončenje

Vsi smo radi na soncu. Všeč mi je in vem, da jo ljubim. Sonce nam daje občutek bolje o življenju, in mnoge ženske ne morejo čakati na poletje, da pridejo, tako da bomo lahko preživeli nekaj pravi vpijanje UV žarke in dolivanje naša polt. Ah, blaženost.

Toda medtem ko pridobivanje tan je glavna prednostna naloga, lahko preveč izpostavljenost soncu pustil videti veliko starejša, kot si pravzaprav so.

To je zato, ker ti UV žarki vsi vemo, in ljubezen razčleniti elastina in kolagena, ki je odgovoren za vodenje naša koža lepo in prilagodljiv.

In ko se pokvari, naša koža začne sag. Oh, ne!

Slaba prehrana

Je že kdaj popolnejše rek, kot smo, kar jemo? Verjetno ne. Če ste wan, da se prepreči gube tako dolgo, kot je mogoče, da je pomembno, da ohrani zdravo, dobro uravnoteženo prehrano, ki je bogata z eteričnimi, hranilne snovi za zaščito kože.

load...

Preveč sladkorja in slabe maščobe ima lahko zelo negativen vpliv na to, kako izgledaš, pospeši proces staranja in proizvodnjo gube.

Prosti radikali

Prosti radikali so prevaranti molekule, ki plavajo okoli vašega telesa nameri za samo eno stvar -, ki povzročajo veliko škode! Razvijajo v našem sistemu, ko ste bili smo izpostavljeni onesnaževalom, preveč sonca, kajenje in slabe prehrane.

Oni končni pantomime lopovi, in ena od stvari, ki jih samo radi, da ustvarite so gube.

V bistvu, to pa zato, ker so prosti radikali manjka volitve. In medtem ko poskuša izslediti svojo manjkajoči elektron, ki jih razgradijo kolagen in poškodujejo naše kožne celice.

Pitje

Naše navade nas opredeljujejo. Medtem ko lahko dobre navade nas vodijo v formi in gub, slabe navade, pogosto se kažejo na našem obrazu - včasih v obliki gub.

To ni nikoli res od pitja. Alkohol je dobro znano, za dehidracijo kože. Sčasoma bo to povzročilo plumpness in bo pustil manj išče svež kot kdajkoli prej. Sčasoma, zaradi konstantnega pomanjkanja hidracijo, bo svoje znanje začeli izgubljati svojo elastičnost. Ni lepo!

Alkohol sovraži tudi vitamin A. Vem, prav! Stvar je v tem, morate vitamin A urediti svojo proizvodnjo kolagena. Brez dovolj vitamina A, boste izgubili kolagen, ki torej pomeni, vaša koža izgubi elastičnost.

Kajenje

Veste, da lahko kajenje povzroča raka na pljučih. Toda, kaj za vraga, kajne? Boš nehal, preden vas 40. Ne big deal.

Ampak ste tudi, da kajenje ima kratkoročne posledice v tem, da pospeši proces staranja, tako da le ostanejo iskani mladi za zelo kratek čas? To je popolnoma res.

Kajenje je slaba navada, kar potrebujete, da kick, če želite, da imajo na svojih mladostnih dobro izgleda tako dolgo, kot je mogoče. Če ne, nikotin bo zožitev krvnih žil, zaradi česar je zelo težko hranil, kisika in krvi, da bi dosegli zadnjo plast kože.

Žvečilni gumi

Morda zveni naravnost Penina, da mislijo, da lahko žvečilni gumi povzroči gube - ampak to je popolnoma res.

Če ste vztrajno chewer, boste morda želeli, da razmišljajo o brca, da je posebno navado. To je zato, ker, sčasoma pa lahko povzročijo zelo posebno vrsto gub Ö spodnjega usta.

To je pravzaprav enostavna navada, da kick - tako kick!

Vaši obrazno mimiko

Ko sem bil otrok, sem užival vleče neumne obraze. Moja mama mi je rekla, da ustavi, ker če potegnem pači se bo "ostal tako."

Seveda, nisem ji verjel. Toda izkaže se, da bi lahko prišlo do nekaj resnice v tem določenem zgodbo, navsezadnje.

Ponavljajoče mimiko bo na koncu pustil neizbrisen pečat na naši koži. Si že slišal smeh linij, kajne? No, oni so zelo realne. Preveč obraz vleče lahko vaš obraz, tako gumijaste, da boste začeli iskati stara, preden vaš čas.

Spol

Ok, tako da ni res veliko, da lahko vsak od nas o tem enega, ki se zdi nepravično. Ampak žalostno resnica je, da so ženske bolj dovzetne za gube kot moških (samo ne povej svojega partnerja).

Čeprav smo vajeni, da stereotip moških kot stara in gub je žalostna realnost je, da smo več možnosti, da imajo še več gub.

Zakaj? To je zato, ker ste bili smo prekleta z manj znojnic, kot fantje. Imamo tudi manj mastno kožo. To nam daje prednost, ko smo mladi, ampak na koncu, kot koža se bo začela bolj odločno gubam. Ni v redu. Nepošteno. Kruto.

The Way You Sleep

Spomnim branje o znanem moški pop zvezda, ki je dejal, da ne predolgo na eni strani v svoji postelji, ker povzroča gube.

Smejal sem se. Ampak veš kaj? To je dejansko res.

Ko si spal v svoji postelji, to je dobra ideja, da preklopite strani toliko, kot lahko. Spanje v isti strani obraza pritisne ob blazino lahko ves čas povzroči vidno iz-oči gube.

Genetika

Kot sem rekel moji mami, ko je obtožil svojo starost - vse je kriva!

Kot spola, je ne morete storiti ničesar o tem vzroku.

load...