10 koristi in uporabe eteričnega olja neroli | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 koristi in uporabe eteričnega olja neroli

10 koristi in uporabe eteričnega olja neroli

To ni presenetljivo, da bi neroli olje zdi malo na strani drag če pomislimo, da je potrebno 1.000 kilogramov pomarančnih cvetov cvetje, da bi samo z enim funt Neroli eterično olje! Olje je narejena s paro destilacijo cvetov pomarančevca, ki je zelo dolgotrajen proces. Ime, v primeru, da ste se spraševali, je vzet iz princese iz 16. Stoletja, ki so absolutno oboževal vonj cvetov pomarančevca in njeno ime je princesa Anna Maria de La Tremoille od Nerola. Neroli eterično olje se uporablja v vseh starosti, tako kot dišava za moške in za ženske ter po svojih številnih neverjetno zdravilne lastnosti. Tukaj je deset od uporabe in koristi neroli eteričnega olja.

1. Lahko se uporablja na koži, da se zmanjša videz brazgotin

Kot vse eteričnih olj, neroli eterično olje je zelo koncentriran in je zato zelo močna. Če jo želite uporabljati na kožo, ga je treba mešati z nosilnim oljem, tako da je eterično olje je le približno 4% koncentracija. Ko se uporablja za brazgotine in strije, deluje kot regenerator kože, in bo pomagalo brazgotine zdraviti in zbledi.

2. Sprošča um

Neroli eterično olje je lahko tudi zelo dragoceno olje za uporabo v aromaterapiji. Uporablja se v difuzorju, olje za javnost pomirjujoč in sproščujoč vonj, ki deluje kot blago pomirjevalo. To je lahko koristno za zdravljenje anksioznosti, stres in lahko celo pomaga blažiti simptome depresije.

load...

3. Lahko pomaga vzdrževati krvni tlak

Neroli eterično olje se je izkazalo, da so uporabne za ljudi, ki trpijo zaradi visokega krvnega tlaka. Študija o učinkovitosti komplementarnih zdravil ugotovilo, da udeleženci ki inhalacijskih mešanico sivke, ylang-ylang, majarona in neroli olja zniža raven stresnih hormonov v svojih bloodstreams, kar je znižalo krvni tlak.

4. Uporabite ga pri zdravljenju aken

Kot veliko eteričnih olj, neroli eterično olje ima močne antibakterijske lastnosti. Za zdravljenje predvsem slabe aken, navlažite žogo vate v vodi najprej zagotoviti nekaj redčenje na olju, nato pa nanesite nekaj kapljic neroli eteričnega olja z vato. Nanesite na prizadeto območje nežno in se bo ubil off bakterije, ki povzročajo aken.

5. Kosi zdravljenje in rane

V nujnih primerih, nanesite nekaj razredčenega Neroli eterično olje na rez ali rane in jo ščiti pred okužbo. Anti-bakterijske lastnosti olja so tako močni, da lahko ubije bakterije, ki povzročajo kolero in tifus, in se lahko uporablja tudi kot zaščito proti tetanusu, dokler bolnik ne more priti do zdravnika in prejmejo ustrezno injekcijo tetanusu.

load...

6. Izboljšuje cirkulacijo

Neroli eterično olje je mislil, da stimulira cirkulacijo krvi v telesu. Mešati z nosilno olje, to naredi fantastično olje za uporabo za masažo in lahko dodate tudi nekaj kapljic na vaš kopeli za sproščujoče in pomirjujoče izkušenj kopel.

7. Uporabite ga kot sladko vonjem deodorant

Neroli eterično olje se uporablja veliko parfumov dodati vonj citrusov z dišavo. Kot tudi po lepih vonj, pa ima tudi naravno dezodoranta učinek. Mešati z nosilnim oljem, ga lahko uporabite na telesu kot dezodoriranje losjon za telo je, ali jo lahko spray v zrak v vašem domu in se bo nevtralizira vse neprijetne vonjave.

8. Zdravljenje atletsko stopalo

Lahko uporabite neroli olje za zdravljenje glivičnih okužb na koži. Njegove močne anti-glivične lastnosti, da je učinkovita pri zdravljenju kožnih obolenj, kot so noge in lišajev športnika.

9. Ima proti staranju lastnosti

Mešati z nosilnim oljem in redno uporablja, bo neroli eterično olje pomaga tudi pri zaščiti pred znaki staranja. Vsebuje antioksidante, ki se bodo borili za poškodbe kože, ki jo povzroča prostimi radikali in tako pomaga, da spodbujajo rast novih kožnih celic.

10. To je antispazmodično

Neroli eterično olje ima antispazemskimi lastnosti preveč, kar bo sprostilo mišice. To se lahko masiramo v mišicah, za lajšanje iz krča ali uporabljena v difuzorju, lahko zagotovi oprostitev kašelj. V bistvu, s svojo sposobnostjo za pomiritev in sprostitev um preveč, neroli eterično olje je odlična aroma olja vas se sprostite ob koncu dneva in vam pomaga dobiti dober spanec je.

Ali ste vedeli, druge ugodnosti in uporabe neroli eteričnega olja?

load...