10 koristi in uporabe eteričnega olja pačulija | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 koristi in uporabe eteričnega olja pačulija

10 koristi in uporabe eteričnega olja pačulija

Pačuli olje je eterično olje, pridobljeni oblika veliko zimzelena rastlina, ki izvira iz jugovzhodne Azije. Za mnoge ljudi je močna, dolgotrajen vonj pačulija eteričnega olja, povezane z ljudmi, ki živijo alternativo, boemski način življenja, kot so hipiji, punk rockerji in kolesarje, ampak pačuli ima tudi nekaj neverjetno koristi in lastnosti. Tukaj je deset od teh dajatev in uporabe pačulija eteričnega olja, ki jih lahko najdete zanimivo.

1. Je afrodiziak

Eden od razlogov, da pačuli eterično olje je postala tako priljubljena v desetletju ljubezni, je leta 1960, je bil njegov ugled kot afrodiziak. Vonj olja naj bi povečali libido in strast osebe.

2. Ima antiseptične lastnosti

Tukaj je še ena od bajen pačuli eterično olje uporablja: mešano z osnovnim oljem, lahko pačuli eterično olje se uporablja za zdravljenje manjših ran in okužb. Pačuli olje je močan antiseptik, vendar pa je treba uporabiti le nekaj kapljic mešane z osnovno olje zaradi svoje moči.

load...

3. Dvigne razpoloženje

Uporablja se z difuzorjem, pačuli eterično olje je ena izmed mnogih olj, ki imajo pomirjujoč učinek na razpoloženje. Rečeno je, da se zmanjša stres in ustvarja pomirjujoč učinek, ki se lahko tudi zmanjša depresijo pri nekaterih ljudeh.

4. Lahko se uporablja kot deodorant

Mešati z nosilnim oljem, ima pačuli eterično olje močan dezodoranta učinek. Dišava ne sme biti za vsak okus, vendar pa učinkovit boj proti telesni vonj. Pred uporabo na koži, vedno preizkusite na majhnem prostoru, da se prepričate, da ne draži kože.

5. Bori slab zadah

Še eden od čudovit pačuli bistvenih prednosti nafte je, da lahko boj za slab zadah. Dodamo nekaj kapljic pačuli olje za običajne ustno vodico in da bo ubil off vse bakterije in pustite usta občutek ekstra sveža in čista.

load...

6. Posvetli starostnih peg

Pačuli eterično olje uporabe in koristi, so zelo številni in eden od njih je, da lahko pomaga olajšati starostnih peg. Dodamo nekaj pačuli eterično olje za vašega splošnega vlažilno in je bo zmanjšati videz starostnih peg in pomaga tudi tonus kože. Jo redno uporabljajo tudi za vsa prizadeta območja in, v roku enega meseca, bi morali imeti možnost, da vidim razliko.

7. Detoxes telo

Še eden izmed neverjetno koristi vdihavajo vonj pačulija eteričnega olja je njegova diuretik lastnosti. Uporaba pačuli olje v difuzor in bo spodbujala pretok tekočin skozi telo in pomaga pri odstranjevanju strupov.

8. Uporaba za zdravljenje piki in pike žuželk

Lahko uporabite tudi pačuli eterično olje za zdravljenje v ugrizi in piki. Blaži srbenje, zmanjšuje rdečico in oteklino in pomaga okužbe stop preveč. Nadenite pačuli olje, pomešano z nosilnim oljem, preden boste dobili želo, in to naredi tudi zelo učinkovit proti mrčesu.

9. Zmanjšuje videz brazgotin

Tukaj je še ena od bajen pačuli eterično olje uporablja: uporablja redno, bodo pačuli olje postopoma zbledi brazgotine in strije. Olje ima lastnosti, ki spodbujajo proces zdravljenja in pomagajo zbledi madeže na koži.

10. Priboljški prhljaj

Lahko pa si redno šampon v prhljaju z dodatkom nekaj kapljic eteričnega olja pačulija z njo. Olje se bori proti okužbam in bakterije v lasišču in bo pospraviti bele luske hitro.

Katere druge pačuli eterično olje uporabe želiš dodati na naš seznam?

load...