10 mora vedeti lepotnih nasvetov za dobro videti med bolnimi | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 mora vedeti lepotnih nasvetov za dobro videti med bolnimi

10 mora vedeti lepotnih nasvetov za dobro videti med bolnimi

Vi lahko ali morda ne zavedajo tega, vendar virusi letijo okoli v velikem številu skozi vse leto. To ni treba vedeti, dejstva in to je nekako depresivno. Stvar je v tem, da se bo prej ali slej eden od teh virusov dohitijo z vami, ki vam glavobol ali izcedek iz nosu, ki ne more over-the-števec kapljic zdraviti, vsaj za dan ali dva. In vi bi še vedno želeli, da izgleda dobro v teh nekaj dni, kajne? Tukaj je deset žaga, posebej za tiste nadležne bolniških dni.

1. Tonirana temelj

Še posebej v zimskem času, tudi če nisi bolan lahko začnete videti utrujeni, vaša koža Vrba, z vrečami pod vašimi očmi, le zaradi vremena, ker ne boste dobili dovolj sonca in svežega zraka. A zatemnjena temelj vam bo dal, da sončni sij od znotraj, dokler ne pride toplejših dni.

load...

2. Concealer

Tole si bi si mislil, vseeno. Ena od najhujših stranskih učinkov vztrajno hladno je, da postane območje okoli nosu (vsaj!) Pordela, surovo in razdraženo. Do te kapljice kick, poskrbite, da boste vlažijo močno, nato pa korektor in / ali BB kremo na njej skriti rdečico.

3. Ice za vaše oči

Virusne okužbe zgornjih dihalnih poti so zelo pogosto spremlja zabuhle razdražene oči. Čutiti in videti bolje, preprosto rečeno nekaj ledenih kock v plastično vrečko, jim jih ovijte v debelo brisačo in kraj čez oči za 10 minut. Bodite odmori, ko vaši veke začutite otrple od mraza.

load...

4. Eyedrops

Če vam ni všeč predlog, ledu ali pa preprosto nimajo časa za to uporabite kapljice za nekatere Visine tipa oko. Ti Obkladek krvne žile v oči in jim jasno, v nobenem trenutku ne na vseh. Plus so vam lepo kul občutek za nekaj časa.

5. Voda

Dehidracija je še en član bolniške stranke. Razpokane ustnice, brez življenja lasje, bleda, suha koža, so med najpogostejšimi simptomi. Torej, poskrbite, da vaša koža hidracijo, ki jih potrebuje - piti vodo, pijemo čaj in uporabiti svojo vlažilno bolj velikodušno kot običajno, dokler ne bo bolje.

6. Blue eyeliner

Razen, če so vaše oči res jezen, v tem primeru je to nespametno, da dajo nobenega ličila na njih, uporabite modro črtalo za oči ali svinčnik, da jih videti svetlejši. Temno modro ali modro-črni barvi je najboljša izbira. Če si res morajo nositi ličila, čeprav so vaše oči izcedek, da je vodo odporna očitnih razlogov.

7. Curl svoje trepalnice

Medtem ko na temo oči, uporabite trepalnic Vikler, ko si bolan, preden na maskaro. V zgubanimi trepalnice bodo odprle oči in vam da glamurozen videz ste dejansko kupili kodralnik za.

8. Orange za vrečke

V primeru, da na vrhu vse ostalo imaš tudi vrečke pod vašimi očmi, zaradi pomanjkanja spanja, medtem ko ste bolni, jih skrijete z brightener oči ali korektorjem ali premaz v odtenkih orangey-lososa. To se bo ukvarjal z modrico, kot so barve vrečk.

9. Ne pretiravajte temelj

Nima smisla omete svoj obraz kot zid, ko si bolan. Če ste obtičali na zgoraj napisani predlogi o concealers in BB kreme, lahko tudi preskočite temelj, če so stvari zelo slabo. Ampak, če so stvari tako slabo, zakaj ne ostanejo v postelji, dokler ste ozdravljeni?

10. Barva vaše ustnice

Morda ste ljubitelj bledo ali golih glos za ustnice, ampak, ko si bolan, da je čas za nekaj barve, tako da nosijo rožnato sijaj z vami. Ja, boste morali uporabiti bolj pogosto, ko si bolan, se posuši hitreje.

Kateri so vaši najljubši lepotni nasveti za videti dobro, medtem ko je bolan?

load...