10 nasvetov o tem, kako narediti popolno manikuro in pedikuro doma | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 nasvetov o tem, kako narediti popolno manikuro in pedikuro doma

10 nasvetov o tem, kako narediti popolno manikuro in pedikuro doma

Kadar nimate časa, ali ne želite, da bi porabili denar, lahko doma pedikura in manikura prav tako dobro, kot tisti, ki jih dobite v salonu in, če povabi nekaj prijateljev okoli, si lahko razvajanje stranka preveč. Če želite, da bi dobili popoln, ostanejo doma, manikuro in pedikuro, samo brati teh deset veliko nasvetov.

1. Prepričajte se, da odstranite stari lak za nohte najprej

Preden začnete, se prepričajte, da ste odstranili vse zadnje sledi o vsaki stari lak za nohte. Uporabite aceton temelji odstranjevalec laka za nohte za hitrost, ampak jo uporabljati zmerno, saj bo izsušijo nohte in vaše povrhnjico.

2. Trim nohte

Namočite nohte prvič, samo za nekaj sekund, in ki bodo pomagali končati svoje nohte s cepljenjem. Potem trim, če je to potrebno, in oblikuje vaše nohte na želeno obliko. Uporabite nežno abrazivne smirkovim krovu, namesto datoteko kovinski žebelj, in da bo pomagal izogniti nohtov trganje.

load...

3. Namočimo

Naslednji namig o tem, kako narediti manikuro in pedikuro na domu je, da vaše noge in roke lepo, sproščujoče dolgo namočite v nekaj toplo vodo. Namakanje bo vaše povrhnjico mehko in lažje trim, vendar ne dodali detergent v vodo, samo malo čiščenje obraza, ali pa bo izsušijo za obnohtno kožico.

4. Uporaba povrhnjica olje ali kremo

Ko ste imeli dobro namočite, uporabite povrhnjica kremo ali naravno olje (na primer, ekstra deviško oljčno olje, mandljevo olje, sezamovo olje, ali avokadovo olje), da bi jih še dodatno zmehča. To bo zanje dovolj mehka, da delajo naprej, brez povzročanja nazobčane robove ali krvavitev.

5. Delo na obnohtno kožico

Bodite previdni, ko so pospravljanje svoje povrhnjico in nežen. Previdno potisnite povrhnjico stran od nohta in nato obrezati z povrhnjica Klešče. Ne bodi preveč strog z obnohtno kožico in ne poskusiti in narediti preveč. Lahko se hitro poškoduje in lahko okuži.

load...

6. Vlaženje

Še en nasvet o tem, kako narediti manikuro in pedikuro doma je masaža z bogato vlažilno kremo v kožo in obnohtno kožico in pustite delovati, tako da ima čas, da vpijejo in pravilno hidrat kožo. Karitejevo maslo bo naredil tudi veliko delo, če vam je ljubše naravne lepotne izdelke.

7. Pripravite nohte

Za pripravo svoje nohte za nohte, boste morali zagotoviti, da ni mast ali umazanija na površini nohta, ali kako drugače vaš manikira ne bo trajala tako dolgo. Nežno povlecite, nohte z neko vato, namočeno v nohte Posh odstranjevalec, vendar bodite previdni, da bi se izognili povrhnjico, ki ste jo pravkar navlažena.

8. Ne stresajte lak za nohte!

Vaša mama se lahko naučil, da se pretrese lak za nohte, ampak da se bo dal zračnih mehurčkov v njem. Namesto, močno Masiranje steklenico med dlani, in da bo to delo, ne da bi dobili oni nadležen mehurčke v lak za nohte.

9. Nanesite od sredine navzven

Še en koristen nasvet o tem, kako narediti manikuro in pedikuro doma se uporablja lak za nohte centra nohti in šele nato pride na straneh. Odstranite vse prekrivanja ali razlitja z neko vato. Pustimo, da se prvi sloj posuši in nato nanesemo drug enega. Za dodatno vztrajnost, končal s plast jasno lak za nohte.

10. Sušenje laka za nohte

Vsi smo prebrali nasvete o tem, kako, da se posuši lak za nohte hitro, vendar je najboljši način je s svežim zrakom in potrpežljivost! Če boste poskušali pospešiti stvari s fenom, lahko pregreje nohte in pokvaril videz. Ampak, če ste res nestrpni in si želite, da sveže lakirane nohte, da se posuši hitreje, tukaj je odličen nasvet za vas: potopijo svoje nohte v ledeno mrzlo vodo, takoj ko jih slikarstvo, in to bi moralo pomagati pospešiti proces sušenja.

load...