10 nasvetov o tem, kako narediti voskanje manj boleče | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 nasvetov o tem, kako narediti voskanje manj boleče

10 nasvetov o tem, kako narediti voskanje manj boleče

Bodimo iskreni, ko vosek, ki ga vleče dlake iz korenin, tako da se bo bolelo malo! Ampak, ne bojte se, če ste nikoli voskom prej, ker to res ni tako slabo, kot se sliši, in obstajajo načini, da lahko bistveno zmanjša bolečino voskanje. Nobenega dvoma ni, da je voskanje deluje; odstrani več dlak, da ne pusti senco in pušča vaša koža popolnoma gladka. Torej, kot ste pripravili za dolgih sončnih dni na plaži, ne odvrne voskanjem, ker misliš, da morda preveč boli, in prebral teh deset nasvetov o tem, kako bi depilacija manj boleča.

1. Vzemite nekaj proti bolečinam, preden vas je naredil

Ne puščajte ob bolečinam šele po vosek, ki jih prej vzeli. Če ste vzeli nekaj over-the-counter proti bolečinam, pol ure do eno uro, preden vas naredil voskanje, da bo zmanjšanje bolečine in da bo zmanjšanje otekline pozneje preveč.

2. Ne pijte kave zjutraj vosek

Preskakovanje vaš jutranji pobira-me-up kave bo pomagalo zmanjšati bolečino voskanje preveč. Učinek spodbujanje energija kofeina stimulira živčne končiče preveč, in da vas bo še bolj občutljivi na bolečino. Shranite kavo, dokler ste imeli vosek in to vam bo prihranilo veliko bolečine.

load...

3. Pojdite takoj po menstruacijo

Še en nasvet o tem, kako narediti voskanje manj boleče je, da gre za to takoj po menstruacijo. Menstruacija vas naredi bolj občutljivi na bolečino, tako da nikoli ne gre za vosek, tik preden je menstruacija naj bi se začela. Vaše telo je manj občutljiva na bolečino med in takoj po menstruacijo, tako da je najmanj boleče čas za voskanje, bo v prvih nekaj dneh, takoj po roku. To je, če je tvoja toleranca bolečina na najvišji ravni.

4. Poskusi, da ne napeta gor

Še en koristen nasvet o tem, kako bi voskanje manj boleče je, da ne poskušajo napeta gor med postopkom. To je naraven odziv na napet do tik preden se vosek trak potegnil dol, saj veš, kaj je na tem, da pridejo. Krčenja gor, čeprav bo dejansko bi bolečina poslabša, zato poskusite, da se vaš um off jo in se sprostite. Krčenja se bo potegnite mišice in kožo strožji, tako da bo bolj boli, ko se lasje potegnil iz svoje kože.

5. Luščiti preden greš za vosek

Naslednji dober nasvet o tem, kako narediti depilacija manj boleča je piling kože, preden greš za vosek, bo to da voskanje bolj učinkovita, kot tudi manj boleč. Piling predel kože, ki je na tem, da se voskom bodo odstranili odmrlo kožo, ki skrije in past dlake, ki bo jih je težje izvleči. Prav tako dvigne dlačice iz kože, tako da se vosek lahko držijo z njimi lažje.

load...

6. Naj lasje rastejo med voskov

Ko britje dlak, lahko bi bilo gostejša, bolj grobo in težje odstraniti. Če ne brije med voski in, za nekaj dni pred voskom, se bo proces veliko manj boleče. Če ste novi na voskanje, potem bodite potrpežljivi s tem. Ko ste imeli vosek večkrat, bodo lasje, ki raste potem postopoma postala manj vidna in lepši.

7. Ali vročo prho, preden boste dobili vosek

Še en nasvet o tem, kako narediti depilacija manj boleča, je, da imajo vročo prho, preden boste dobili vosek. Topla voda in para bo zmehča kožo in odpirajo pore. Dolgo namakate v kopeli, potem bo veliko lažje za dlake, da pridejo ven in da bo celoten proces veliko manj boleče. To je popolnoma enak razlog, zakaj ljudje pravijo, da je britje pod prho bolj učinkovito kot britje suha.

8. Nosite mehko, ohlapna oblačila

Prvih nekaj ur po tem, ko ste imeli vosek, bo vaša koža mehka in malo boleče, še posebej, če ste ob bikini vosek. Najboljši tip oblačil nositi po vosek je ohlapnih tkanine iz naravnih vlaken. Zatesnjena oblačila bodo poslabšale kožo in vzrok v rastočih dlak. Naravnih vlaken tkanine so boljši, ker iz umetnih vlaken can past znoj in ki lahko dražijo in zamašijo pore po voskom.

9. Vzemite svoj um off it

Naslednji namig o tem, kako bi voskanje manj boleče je, da se vaš um off njo. Slabše stvar, ki jo lahko naredite, če imate vosek je gledati, kaj se dogaja, zato enako kot bi jih, če ste se dal injekcijo, poglej stran in poskusite in razmišljati o čem drugem. Če delaš svojo domačo vosek, potem bi lahko gledal televizijo, ali, če ste dobili strokovno vosek, nato poskusite branjem revije ali pogovoru z esthetician.

10. Uporaba hladilni losjon

Put svetlobe losjon kožo v hladilniku noč, preden so posledica, da gre za vosek, in potem boste imeli pomirja, kul način pomirjajo bolečine in ponovno hidrat kožo, ko prideš domov.

Kako narediti depilacija manj boleča? Kakšni so vaši nasveti?

load...