10 nasvetov o tem, kako poskrbeti za beljene lase | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 nasvetov o tem, kako poskrbeti za beljene lase

10 nasvetov o tem, kako poskrbeti za beljene lase

Ali razmišljate o gredo blondinka za poletje? Če ste in ste nikoli beljene lase pred, potem obstaja nekaj stvari, ki jih boste morali vedeti o skrbi za beljene lase. Beljeni lasje potrebuje posebno pozornost in skrb, da ostane videti super; z zaščito pred soncem, z dodatno napravo, da bo treba. Tukaj je naš seznam nasvetov za stvari, ki jih boste morali storiti, ko ste beljene lase.

1. Umijte si lase redkeje

Prva stvar, ki jo morate vedeti o beljene lase, da se bo beljenje izsuši lase in odstranite naravnih olj iz vašega lasišča. Over-pranjem bo beljeni lasje, da bo še za lase in bolj krhke, zato morate biti šamponiranje samo vaš beljen las približno vsake tri ali štiri dni, ali tako. Poišči suh šampon, ki vam je všeč tudi zato, ker boste potrebovali.

2. Uporabite dopust-in balzam, ko se vaši lasje mokri

Kot smo že omenili, bodo vaši lasje bodo po beljenju bolj krhek in da bo potrebno več napravo. Boste morali biti še posebej previdni, ko česanje las, ko je mokra, zato je naš naslednji namig o tem, kako skrbeti za beljene lase uporabiti dopust-in balzam po vsaki tuš in ki vam bo dala nekaj dodatno zaščito pred zlomom.

load...

3. Zaščitite svoje lase pred UV-žarki

Še en nasvet o tem, kako skrbeti za beljene lase je zaščititi svoje beljen las pred soncem, ali sončna svetloba lahko še dodatno poškoduje lase in obrnite las Mesingan. Nositi klobuk ali šal na sončnih dni in kupujejo izdelke za lase, ki vsebujejo soncem.

4. Wet las pred plavanjem v bazenu

Klora v bazenu lahko igrajo opustošenje z beljene lase in se lahko spremeni svoje blond ključavnice zeleno! Torej, če ste načrtovanje za sprejetje punk rock stil to poletje, vedno mokre lase pred dobili v bazenu. Na ta način bodo vaši lasje vpijejo manj klorirano vodo iz bazena.

5. Uporaba globoko naprava masko dvakrat na mesec

Še en koristen nasvet o tem, kako skrbeti za beljene lase je uporaba globoko naprava, čez noč lase masko vsaj dvakrat na mesec, bo to pripomoglo k zmanjšanju prelom in razcepljene konice. Morda bi bilo zamudno delo, vendar vaš izsušene lase se bo treba toliko skrbi.

load...

6. Get vaši lasje redno obrezuje

Boste morali obiskati salon za opremo bolj preveč, saj bodo vaši lasje bolj dovzetni za razcepljene konice, kot je bilo, preden jo beljene. Redna obroba bo vaše lase videti zdrava in da razdelitev konča v zalivu.

7. Preprečiti uporabo segretih orodja

Naslednji namig o tem, kako skrbeti za beljene lase je, da bi se izognili uporabi ogrevane orodij. Za ravnanje las in ploščate likalniki ni dobra novica za beljene lase in celo udarec sušenje, z nastavitvijo na visoke temperature, lahko poškoduje slabo in že suho beljenih las. Izogibajte ogrevana orodja v celoti, če je mogoče, ali če ne da jih je treba uporabiti, uporabite Zaščita izdelek toplote in nato nastavitev temperature na nizko.

8. Uporaba olje za lase

Dobro olje za lase lahko vse razlike na beljene lase. Nekateri lase olja je lahko zelo drago, vendar boste potrebovali le nekaj kapljic, da bo vaš beljene lase navlaži in je videti zdrav. To je vredno porabi malo ekstra na las nafte, saj so najboljši pa ne bo vaše lase videz in občutek, mastna sploh.

9. Pat si beljene lase posuši, ne drgnite

Naslednji pomemben nasvet o tem, kako skrbeti za beljene lase je biti še posebej nežno sušenje vaš beljene lase. Trenja zaradi intenzivnega drgnjenja povzročena z brisačo bo Frizz beljene lase in jo lahko poškoduje. Namesto, pat si lase posuši nežno in nato pustite, da se popolnoma posuši na svežem zraku. Ne vleči pentlje s ščetko, bodisi, samo draži jih ven s široko zobatim glavnikom.

10. Uporaba serum las

Drug način za zaščito vaše beljen las pred poškodbami, je, da uporabite serum las. Serumi za lase, ki pogosto vsebujejo silikon, plašč prameni las z zaščitno folijo, ki bo pomagalo preprečiti frizzing. Če kupite serum las, ki vsebuje pred soncem, bo to pomagalo ustaviti vaše lase pred poškodbami UV žarki sončni svetlobi preveč.

Kako skrbeti za beljene lase? Kakšni so vaši nasveti?

load...