10 nasvetov o tem, kako se razvajati, če nimate časa | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 nasvetov o tem, kako se razvajati, če nimate časa

10 nasvetov o tem, kako se razvajati, če nimate časa

Vsi smo imeli teh stresnih dni v uradu, kjer vse, kar smo želeli storiti, ko se vrnemo domov, je treba razvajati. Če je mogoče, bi radi, da bi lahko pobegniti na dan spa za vikend.

Toda življenje pogosto pride na pot, in tako razvajanje je nemogoče, za mnoge od nas. Nam primanjkuje časa, in včasih tudi denar.

Torej, kaj naj naredimo?

Preveč žensk težko, da se sprostite. Torej, ujeti v napetosti in deformacij v svojih karierah, delajo preko noči in v vikend, preverjanje svoje telefone vsakih nekaj minut in pošiljanje off polnoči e-pošte za stranke.

load...

Izklop je pomembno. Če ste v stiski s časom, vendar vemo, da potrebujete počitek, razvajanje sebe je preprost način, da skrbijo za svojega uma in telesa, tako da se promovira zdrav sinergija.

Skrb zase je ključnega pomena, in najti čas vsak teden za nekaj razvajanja, je lažje, kot si misliš. Tu so naši 10 top nasvetov o tem, kako se razvajati, če nimate časa.

Bodite Cat dremeži

Včasih sem bil eden od tistih žensk, ki so dejali, da so mačke naps za šibke.

"Jaz bom spal, ko sem mrtev!" Jaz bi rekel.

Sčasoma, moja produktivnost začela umirjati, sem postopoma izgubila motivacijo za svoje delo - in sem pregorel.

Zdaj poglej po glavi in ​​telesu, ki ga ob rednih mačka spal. Samo 20 minut vsak dan je dovolj, da napolni svoje baterije, in povečuje svojo produktivnost.

Vi preprosto ne more dokončati projekt na svojih najboljših možnosti, če ste zaspani. Pazi nase s poslušanjem svojega telesa in ob dremež, ko nujno potrebuje.

Spoznajte Up s starim prijateljem

Če ste bili tako zaposleni z delom v zadnjem času, si verjetno niso imeli časa, da dohitijo s svojimi najbližjimi prijatelji, kaj šele starega prijatelja.

load...

Zakaj ne bi si odmor, in dal dan na stran, da imajo pravico dober catch-up z nekom, ki ste ga ni videl za nekaj časa? To lahko dela čudeže za vaše duševno stanje, in to vas bo spomnil, kako močna so prijateljstva.

Iti po nakupih

Vsako dekle si zasluži dan nakupovanje zdaj in potem. Prosite prijatelja, da se vam pridružijo in izkopati nekaj veliko kupčij v vašem mestu.

Pravzaprav Uživajte v skodelici kave

Seveda, zelo malo od nas ne more delovati brez jutranje skodelice kave. Ampak večina od nas ga požirek, preden hitro tar prostem.

Včasih smo celo požirek dol v avtu na poti v službo.

Nismo ga uživa - smo le dobili nekaj goriva.

Zakaj ne dajo na stran 20 minut vsak dan, da dejansko uživajo pijačo? Mogoče ga združiti z revijo ali dobro knjigo.

Imajo dober namočimo

Vi ste nedvomno opazili znake na televiziji, ki imajo dober, pomirja namakate v kopeli mehurček. Spominjam prizore iz ameriške pogovorne prijatelji in Frasier. Na žalost v komedijah, je trenutek mehurčkov blaženosti pogosto moten, ki ga je katastrofalni dogodek, ampak vsakič, ko sem gledal nekdo v peneča kopel, sem dejansko počutijo takoj sproščeno.

Nič odpravlja stres čisto tako dobro vpijejo. Če ste imeli dolg dan, lahko bodisi prašičev iz pred televizorjem in imejte telefon pri roki, tako da so vaše e-pošte nikoli daleč stran - ali pa bi se lahko sočutni do sebe pustite telefon dol, medtem ko bo sproščujoča kopel.

Go Out za obrok

Pred nekaj leti sem se res težko na sebi. Šla sem skozi obdobje, ko sem bil silijo sam kuhati moje obroke vsak večer, ker je bilo bolj zdravo.

Toda čeprav je bila moja prehrana zdrava, je dejstvo, da sem bil kuhanje svoje obroke na 9PM po drugi zemeljsko-shatteringly stresen dan v službi popolnoma izravna morebitne koristi sem izhajajo iz hrane. Bil sem uničen, in na koncu sem imel zlom. Sem dobesedno ni mogel soočiti kuhanje in pomivanje več.

Če kdaj, kot je ta, traja nekaj časa iz kuhinje in se sami ven za obrok namesto. Zaslužiš si.

Preverite v hotel za noč

Fed do vrnitve domov nereda? Preživite noč v hotelu v vašem mestu, in uživajte v čistočo, sobno storitev - in vino.

Nosite nekaj lepega

Morda niste nosili ničesar lepo mesecev, ker niste dobili krog za pranje svoje lepe obleke. Morda ste preživel zadnjih nekaj tednov, ki nosijo svoje hlače in stare puloverje, ker ste bili v preveč mudi priti dolled gor.

Vsak zdaj in potem dal nekaj časa stran, da barve vaš obraz in nosi svojo najboljšo obleko. Čutili boste neverjetno.

Oglejte si svoje najljubše filme

Si domov z dela, ampak vaši šefi ti je dal nekaj "domačo nalogo", da storiti. On bi ga radi, če bi raziskave nekaj številk za njim, in o tem poroča jutri.

Je poudaril in Demoraliziran, res ne počutim kot to počne.

Torej, zakaj ne bi razvajali sami malo tako, da se sami najprej gledati vaš najljubši film? Gledanje filma fav je odličen način, da ublažijo in pobegniti od vsega za nekaj časa. Filmi so čisti eskapizem, in oni so odlična poslastica po napornem dnevu v službi.

Preživite nekaj časa v naravi

Vrvež mesta lahko ste pod stresom. Združite to z vso onesnaževanje, hrup in kupci, ki vas Barge iz poti, in je lahko težko razumeti, zakaj je mesto ženske bolj obremenjena kot bumpkins držav.

Poraba nekaj kvalitetnega časa z naravo je pomembno za vaše duševno zdravje. Če ste ni videl zelenega lista ali vohati rožo več mesecev, je čas, da zapusti slabo osvetljenem prostoru vaši pisarni in čas, da glavo ven v slavno prostem.

Boste vpijejo več sonca, preveč, kar bo prav tako pozitivno vpliva na vaše dobro počutje. Kako ven in približno v državi je tako zabaven in enostaven način, da se razvajajte.

load...