10 odličnih nasvetov in las, ki jih morate poznati | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 odličnih nasvetov in las, ki jih morate poznati

10 odličnih nasvetov in las, ki jih morate poznati

Tudi najbolj organiziran od nas lahko zmanjka časa, v dopoldanskem času. Ko ste porabili čas izbiranju obleko za dan in izpopolnjevanje svojega ličila, včasih pa preprosto ni čas, da se preveč izbirčni z lasmi. To je, ko lahko nekaj dobrih lase žaga in triki pridejo v priročni in reševanje vaše lase v samo nekaj minutah. Vendar pa planila ste, da ne želite, da zapusti hišo je videti, kot da je pravkar iz postelje, tako da se glasi teh deset veliko žaga in nasvete, ki vam bo pomagal priti vaši lasje videti neverjetno in vam prihrani kup časa.

1. Braid las ponoči za kodre zjutraj

Če se potrudiš, da ne uporabljajo ogrevano orodja, tukaj je preprost način, da dobite premetavati kodre brez uporabe ogrevane navijalke ali sušilnik za lase. Ko ste imeli tuš in vaši lasje še vedno vlažna, vezalke lase in pustite pletenice v trenutku, ko greš v posteljo. Ko se zbudite Ja zjutraj, bo vse, kar morate storiti je, da iz pletenice, in boste imeli poskočen valov v laseh.

2. Uporaba aluminijasto folijo, da bi dobili boljše kodre

Če se ne more znebiti svojega lase za organizacijo curl za zelo dolgo, poskusite to malo trik z aluminijasto folijo. Zložite sklope vašega vlažne lase okrog prsta in nato zaviti zvila lase v kvadratov aluminijasto folijo. Nekoliko segrejte folijo s sušilcem za lase, pustite, da se ohladi, in ko odstranite folijo, boste imeli kodre, ki bo trajalo.

load...

3. Naj bo vaš stil trajajo dlje s curkom mrzlega zraka

Ko slog lase s fenom, hitro pišu hladnega zraka, ko ste končali bo pomagal vaš stil zadnje dlje. Če greš ven, ko so vaši lasje še vedno toplo, bodo vaši lasje še vedno mehke in voljne - en sunek vetra in tvoj stil ne bo več.

4. Dvojni trik Rep ponija

Z lahkoto lahko dodate volumen in dolžino las z dvema ponija trik rep. Pravkar si potegnite zgornjo polovico le za las navzgor v konjski rep, potem pa storijo enako s spodnjo polovico. Razporedi zgornji ponija rep tako, da pokriva dno eno in jo pritrdite z Bobby zatiči. To bo vaši lasje videti veliko bolj celostno in več.

5. Tame Frizz z zobno ščetko

Kako ravno pravo količino Hairspray ukrotiti neželeno kodranje las, ampak toliko, da naredi vaše lase preveč tog, je lahko težavno. Najlažji način za rešitev tega problema je, da spray nekaj hairspray na staro zobno ščetko in nato uporabite, da bi dobili te selitvenih poteh ptic pod nadzorom. Deluje priboljšek in ne bo zapustil svoje lase občutek, kot karton.

load...

6. Dotaknite se korenine z maskaro

Če niste imeli časa za obisk salona in boste morali popraviti svoje korenine, ali skriti nekaj pramenov sivih las, na ščepec, bo maskara naredil dobro delo, da je. Očitno je, da morate uporabljati maskaro, ki je enak odtenek kot laseh, in ne uporabljajte preveč, ali boste na koncu z lepljivo nered.

7. Uporabi hairspray z rokami

Namesto škropljenje hairspray po vsem mestu in odhodu sami zadušitve na hlape, samo spray malo Hairspray na vaših rokah, nato pa teče rokami nad laseh. Z rokami vam omogoča boljši nadzor nad tem, koliko hairspray si dal na lase, in ne zapravljajo toliko njo pa tudi.

8. Dodajte glasnost vaših las, medtem ko spijo

Tukaj je preprost način, da bi dobili poskočen obsežen pogled na laseh čez noč. Ko ste oprane lase zvečer, velja nekaj volumizing mousse in svoje lase v figo, pokrijemo glavo z brisačo in jo pustili, da ko greš v posteljo. Ko vstanem zjutraj, dajejo vaši lasje hitro pišu s fenom in, ko si pustil lase dol, boste imeli lep poskočen lase.

9. Uporabi suh šampon, preden greš v posteljo

Suh šampon deluje veliko bolje, če ste jo dali na noč prej. Če veste, da se vaši lasje oprati, vendar ne boste imeli čas, da to storite zjutraj, uporabljajo suhi šampon, preden greš v posteljo. Nato bo imel dovolj časa za delo svojo pot v laseh in da bo naredil veliko boljše delo.

10. Blot odvečno olje s pokrovom školjko

Če ste ven in opazite, da vaši lasje videti nekoliko mastno, lahko popivnamo, da odvečno olje stran tako, kot bi s svojo kožo. Če nimate nobenih blot dokumente z vami, da izlet na stranišče in zgrabi pokrov na školjko. Narejeni so iz istega materiala, ki so blot dokumentov, tako da bo vpijejo olje v samo na enak način.

Katere so vaše najljubše nasveti za lase in triki?

load...