10 pomembnih stvari, ki jih morate vedeti, preden greste v platinasto blondinko | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 pomembnih stvari, ki jih morate vedeti, preden greste v platinasto blondinko

10 pomembnih stvari, ki jih morate vedeti, preden greste v platinasto blondinko

Tam je peščena blond, zlato blond in potem, da je platina blond. Ko gre za platine blondinka, in ste ga nikoli ni storil, obstaja nekaj stvari, ki jih morate vedeti o tem, kako skrbeti za svoje lase, in kaj lahko pričakujete od vašega novega blond videz. Če ste nazadnje delali pogum, da bo preskok na platinasto blond, potem berite teh deset pomembnih stvari vedeti, preden bo platinasto blond.

1. Morda boste morali spremeniti svojo garderobo

Platinum blond lasje so lahko omamljanje, zato je potrebno, da je zvezda predstave. Blond lasje videti najbolje enobarvne obleke, kot so siva, črna in bordo. Preproste barve bodo vaši lasje izstopajo več in bi bilo videti vzoren.

2. Navaditi h koreninam

S platinasto blond, svoje korenine se bo pokazal v približno dveh do treh tednov in je lahko težko držati korak z vsemi, da bi ponovno dotika. Temno poti so elegantna, čeprav, tako da se naučijo, da jih imajo radi in ne panike, ko se pojavijo.

load...

3. Ne umijte lase pred beljenjem

Kemikalije, ki se uporabljajo, da bo vaše lase platinasto blond so zelo močne in najboljši način za zaščito vašega lasišča je, da ne umivate lase za nekaj dni, preden jo belilo. To tudi pomaga zaščititi svoje lase in se bo preprečilo izsušitev preveč.

4. Verjetno boste morali spremeniti vse svoje ličila preveč

Glede na barvo las, ki ste se spreminjajo iz, je zelo verjetno, da boste morali spremeniti vse svoje ličila barve preveč. Lahko, na primer, želijo, da gredo vžigalnik z bronzer in bolj subtilna z oči ličila.

5. Pojdi na salonu prvič greš platine blondinka

Priporočljivo je, da ste dobili svoj prvi platina blond barvanje opravi strokovnjak. Ti bo znal svetovati o tem, koliko belilo bodo vaši lasje potrebujejo, in se vam bo priporočil prave tonerji za uporabo.

load...

6. Kratki lasje lahko videti bolje

Krajša platina blond lasje lahko ogledate vzoren, kot zelo dolgi platinasto blond lase in to je tudi veliko lažje skrbijo preveč. Na voljo bo manj suhe lase skrbi in manj obrezovanje potrebno, da se vse da je videti super.

7. Nakup v veliko srebrnih šampon in lase maske

Če želite, da platine lasje videti super, boste potrebovali veliko napravo in redno las masko zdravljenja, saj je beljenje izsuši naravnih olj v laseh. Prav tako boste morali nekaj srebrno šampon, da bo barva videti čudovito.

8. Izogibajte se uporabi preveč toplote v laseh

Ker bodo vaši lasje nagnjeni k izsušitvi enostavno, je najbolje, da ne uporabljajo styling orodja prepogosto. Če lahko, samo pustite vaše lase posuši naravno in če ne uporabljate ogrevani orodja, da toplota obrnil navzdol na minimum, da ne bi poškodovali vaše lase.

9. Ne gre poceni za beljenje izdelkov

To je eden čas, ko delajo na proračun ne bo tako dobra ideja. Če boste beljenje las doma, potem kupite kakovostne izdelke, da to storite s. Ti bodo manj verjetno, da poškoduje vaše lase in vaši lasje bodo videti veliko boljši preveč.

10. Platinum blond ni za rahel srca!

To je ne samo vi, da bo morala pripraviti na šok videnje sebe za prvič platina blond; to je vse svoje prijatelje in družino preveč. Platinum blond lasje lahko vaš obraz videti zelo različni in, kot Pravzaprav, vsi ne bo všeč; Prav tako, je pripravljeno za veliko pozornosti od moških! Če imate zaupanje, da ga odstranite, čeprav, potem bodo drugi kmalu navadili na idejo preveč.

Ste že kdaj poskusili bomo platine blondinka?

Ostani lepa in biti srečen!

load...