10 pomembnih stvari, ki jih morate vedeti, preden poskusite odstraniti lasersko odstranjevanje dlak | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 pomembnih stvari, ki jih morate vedeti, preden poskusite odstraniti lasersko odstranjevanje dlak

10 pomembnih stvari, ki jih morate vedeti, preden poskusite odstraniti lasersko odstranjevanje dlak

Kaj je lasersko odstranjevanje dlak? Je lasersko odstranjevanje dlak varen? Je lasersko odstranjevanje dlak trajno? Če imate vprašanja v zvezi z lasersko odstranjevanje dlak, bomo morda imeli odgovore na nekatere od njih.

Če ste imeli dovolj britje in voskanje, kot tudi vse težave in hassles, ki jih prinašajo, potem lahko tudi bile upoštevane lasersko odstranjevanje dlak kot možno alternativo. Ljudje pravijo, da je lasersko odstranjevanje dlak bolečina brezplačno in trajno način, da dobite gladko, sušilnik za brezplačno kože, ampak je res tako preprosto, kot se morda zdi, da je? Če razmišljate o poskusu zdravljenja laser las, potem tukaj je deset pomembnih stvari, ki jih morate vedeti, preden boste poskušali obravnavo las laser.

1. Lasersko odstranjevanje dlak deluje le na temne lase

Lasersko odstranjevanje dlak deluje z žganjem impulze glede na dlake, ki razgrajuje temno pigment v dlake imenovanih melanin. To pomeni, da je manj pigment imaš v laseh, bo manj učinkovita, da je lasersko zdravljenje, tako za ljudi z blond, ali belo dlako, lasersko odstranjevanje dlak preprosto ne bo deloval.

load...

2. Lasersko odstranjevanje dlak ni zagotovljena za delo

Učinkovitost lasersko odstranjevanje dlak se lahko razlikujejo od osebe do osebe in ni nobenega zagotovila, da bo delo za vas. Če vam celoten potek zdravljenja, ki je običajno okoli pet zdravljenja, potem povprečno zmanjšanje rasti dlak je v območju 70% do 80%. Nekateri ljudje izkusijo 100% učinkovitost in jih nikoli ne bo treba še enkrat britje, ampak drugi ljudje najdejo tudi lasersko odstranjevanje dlak neučinkovita.

3. Ne bi moral imeti lasersko zdravljenje odstranjevanje dlak, če imate temno kožo

Zaradi načina, da je lasersko odstranjevanje dlak deluje z razgradnjo pigmente v laseh, če imate temno kožo, lahko spremeni barvo ali poškoduje kožo. Tudi porjavelost lahko povzroči razbarvanje kože, tako da načrtujejo vnaprej, če nameravate na lasersko zdravljenje las in se prepričajte, da nimate tan dan greš.

4. To ni neboleč

Lasersko odstranjevanje dlak, ni neboleč; dobiš pekoč občutek, ko puling svetloba udari kožo. Stopnja bolečine se spreminja, odvisno od tega, kako občutljiva je vaša koža in je lahko bolj boleče na bolj občutljivih področjih vašega telesa. Nekateri ljudje opisujejo bolečino, kot da je podobna tisti, ki bi se pojavijo, če je nekdo posnel elastiko na vaši koži. Priporočljivo je, da se nekaj proti bolečinam približno pol ure, preden greš za zdravljenje.

load...

5. To traja nekaj časa za dokončanje potek zdravljenja

Če nameravate uporabiti lasersko odstranjevanje dlak v pripravi za veliko priložnost, potem boste morali sami pustiti dovolj časa. To traja več sej za lasersko zdravljenje, da bi imel učinek in moraš pustiti nekaj tednov med zdravljenja. Iščete po več mesecev za dokončanje celoten potek zdravljenja.

6. Bodite previdni, kjer boste dobili lasersko odstranjevanje dlak done

Lahko dobite zdravljenja las lasersko odstranjevanje iz različnih vrst ustanavljanja, vendar bodite previdni, o tem, kako izbrati kraj, da se zdravljenje izvede. Obstaja nekaj nevarnosti, ki sodelujejo pri lasersko zdravljenje in ga je treba izvajati s kvalificirano esthetician ali zdravnika. Tako kot vsi kozmetični postopek, če uporabljate poceni, Backstreet operaterja, zaženete s povečanim tveganjem za nekaj narobe.

7. Lasersko odstranjevanje dlak neželeni učinki

Neželeni učinki zdravljenja z laserjem se na splošno blage. Morda se bodo pojavili rdečica kože, nekaj otekanje in srbenje in blago nelagodje za nekaj dni po zdravljenju. V redkih primerih so se pri bolnikih pojavili mehurji in kožne okužbe, potem ko so šle lasersko odstranjevanje dlak. Torej, to je treba poudariti, da bi morali biti previdni, kje si dobil svoj lasersko odstranjevanje dlak storiti.

8. To ni poceni!

Glede na del telesa, ki ga želite obdelati, lahko lasersko odstranjevanje dlak stane med 200 $ in 2.000 $ za vsako posamezno sejo. Vendar pa boste morali primerjati, da s stroški ponavljajočih, pogostejših voskanje sej, ki bi jih potrebujete, da bi dobili enak učinek.

9. Obstajajo različne vrste laserja

Niso vsi laserji so enaki in da bo posebna vrsta laserja, ki bo ustrezal vaš tip kože. Če oseba, ki deluje laser vam ne morem povedati, ki naj bi se vrsta laser se uporablja za vaš tip kože, potem ste na napačnem mestu!

10. Na katera področja telesa, lasersko odstranjevanje dlak dela?

Lase tretmaji lasersko odstranjevanje bo deloval na katerem koli delu telesa. Najpogostejša področja, ki se uporablja lasersko odstranjevanje dlak so noge, pazduhe, bikini in roke. Večja kot je površina, več bo zdravljenje traja in bolj občutljivo kožo, bolj boleče bo.

Ste že kdaj poskusili lasersko odstranjevanje dlak?

load...