10 starih standardov lepote, je težko verjeti, da so bile resnične | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 starih standardov lepote, je težko verjeti, da so bile resnične

10 starih standardov lepote, je težko verjeti, da so bile resnične

Kako se časi spreminjajo! Vsi vemo, da je moda in trendi spreminjajo v preteklih letih in je težko držati korak s tem, kar je v in kaj je tam, vendar bi si mislil, da bi osnove, kaj ljudje menijo, da je lepo ostal enak. Izkazalo se je, da ni tako in da kozmetični standardi so se bistveno spremenile v preteklih letih. Nagnjeni smo k temu, da mislijo, da so današnje lepotne standarde pri nas za vedno, vendar pa je pred ne tako mnogimi leti, da so stvari zelo drugačne. Tukaj je deset stare lepotne standarde iz preteklosti, ki jih boste našli težko verjeti.

1. Hairy noge in pod pazduho

Moda, ker je gladka, lase brezplačno noge in pazduhe, je samo relativno novost. Britje za dekleta ni postala popularna šele v 20. Stoletju, in pred tem, stvari so pustili, da raste divje! To je bil pravzaprav rezilo družbe, britev, ki je prvi uvedel britje za ženske, zgolj kot način za povečanje njihove prodaje.

2. Dvanajst inch Debelost

V viktorijanskih časih, ženske so moda za vitek pas v skoraj nemogočih skrajnosti. So se gnetejo v tesen stezniki poskusiti in dobili svoj pas do dvanajst centimetrov in ni bilo nenavadno za ženske, da omedlel od napora ali celo zlomi rebro ali dve, medtem ko se jermenov v svoje oklepe.

load...

3. Moli

Leta 1700 je na obrazu moli je v-stvar. Za tistih deklet, ki niso bili dovolj srečni, da imajo svoje prevelike mol, so tam stick-on moli, ki so naprodaj. Te lepotne pike prišel v vseh oblik in velikosti; da bi dobili lune, zvezde, srca in nekaj deklet se je za še bolj zapletena modelov, kot so kočijo.

4. Las navzdol pod

Ni bilo dolgo nazaj na vse, da je bikini vosek skoraj ni bil mogoč. To je samo v zadnjih tridesetih letih ali tako, da je bila sramne dlake videti kot unfeminine. V 60-ih in 70-ih obrito, veš kaj, bi bil mislil, da je zelo čudno res, in tudi dekleta v glamurja revijah imel polno grm s sramnih dlak.

5. Kdo potrebuje za tuš?

Queen Elizabeth 1st je nekoč pravljično, da bi rekel, da je vedno vzel kopel, vsaj štirikrat na leto, ali je potrebna ena ali ne. Preden so pogosto na voljo v domovih kopeli in tuši, ženske uporabljajo za kup na parfume, da vonjem sladkega. Tudi pri 50-ih in 60-ih je bil dnevni tuš nezaslišano in tedenski kopel je bolj norma.

load...

6. Pale koža je bila v

Vemo nevarnost preveč strojenje danes, vendar pred tan muha od leta 1970, je bila bleda koža zagotovo v stvar. V 1900-ih, je sončenje znak ročnega delavca, ki je delal ves dan na polju, tako dame dan je šel na velike dolžine, da se pokaže, kako bledo njihova koža je bila. Nekateri bi se pripravi vijolične žile na svojo kožo v prizadevanju, da bi dokazal, da ni imel tan.

7. Ravne lase je odvratna

Za ravnanje las so precej nova ideja preveč. Od 1950-ih, ženske je šel ven z svojo pot curl svoje lase, tako da v prišel valji za lase in perms. Takrat, tedensko potovanje v frizerju za opremo in eno uro ali tako sedel v navijalke pod sušilec za lase, se je potrebno, da ohranijo svojo rezbarjenje frizuro, je videti dobro.

8. Dimples

Dimples bila luštna v 1930-ih in 1940'sand vsak pravi ženska hrepenijo po udrtine v njihovih licih! Tako zelo, da je nekdo celo izumil jamico, ki stroj, ki je bil videti kot nekaj, kar je prišel ven iz komore za mučenje!

9. Neokrnjene obrvi

Moda za obrezovanje obrvi je prišel in večkrat šel skozi potek nedavne zgodovine. V začetku 20. Stoletja, je bil film starlets je prinesel obrvi obrezovanje v modi, vendar pa je v 1950-ih, neukročena obrvi vrnil v ponovno. Zdaj pa bi se lahko obrača cel krog na z obrvmi, še enkrat, z uni-čelo odločanja, ki prikazuje na neki način kaže v zadnjem času.

10. Obrezovanje trepalnic

Če samo pomislim, da ste porabili ves ta čas uporabi maskara ali umetne trepalnice, da bo vaše trepalnice videti dolge in lepe. V 19. Stoletju, ženske uporabljajo za trim svoje trepalnice, tako da so krajši! Potem bi jih pokončal z dab oljčnega olja, da bi njihove trepalnice nekaj sijaj.

load...