10 stvari, ki jih verjetno ne veste o pranju obraza | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 stvari, ki jih verjetno ne veste o pranju obraza

10 stvari, ki jih verjetno ne veste o pranju obraza

Pralni tvoj obraz je preprosta chore, da vam vsak dan, vendar ste vedeli, da obstajajo pravi in ​​napačni načini počne? Če želite jasno, žareča polt, potem berite teh deset veliko nasvetov o tem, kako pravilno umijte obraz. Tukaj je deset stvari, ki jih verjetno ne vedo o umivanju obraza.

1. Morate hraniti vaše krpico čist

Pranje krpo, ki ga uporabljate za umijte obraz potrebuje pranje preveč! Face oblačila lahko hitro dobili kopičenje bakterij v njih, tako da vedno oprala svoje washcloths temeljito in ga ne pustite predolgo, preden da ga temeljito očistite v pralnem stroju.

2. Lahko dobim temperaturo narobe vode

Temperatura vode mora biti ravno prav preveč. Preveč vroče, in da bi lahko spali obraz in tudi hladno, in lahko povzroči poškodbe kapilar na obrazu. Mlačno je tisto, kar so iskali, da je najboljša stvar za vaš obraz.

load...

3. Lahko poškoduje kožo s čiščenjem premočno

Koža na obrazu je občutljiva in čiščenjem pretrd bo pustil, da rdeče in boleče. Vi ne potrebujete za čiščenje težko piling, uporabite nežne krožnimi gibi s krpico in da bo dobil svoj obraz čist, ne da bi jo odstranjevanje vseh naravnih olj na.

4. Vedno morate odstraniti ličila, preden si umijte obraz

Še en nasvet, kako pravilno umijte obraz je vedno odstranite ličila, preden si umijte obraz. Večina čistilna sredstva niso namenjeni za odstranjevanje ličil, tako da uporabite ustrezno ličila odstranjevalec za to delo, in nato umijte obraz. Ličila le ne bo off čist s samo čiščenje obraza, tako da boste na koncu z delom in da bo poškoduje kožo.

5. Ne uporabljajte bar milo za karkoli nad vratu

Standardni palice mila so v redu za roke in telo, če vam je ljubše, da jih uporabljajo, vendar so preveč kruto za obraz. Uporabite čistilo za obraz, ki je namenjen za lastno določen tip kože, saj bo standardna milo izsuši kožo na obrazu in lahko povzroči prezgodnje staranje.

load...

6. Morate umijte roke, preden si umijte obraz

Še en nasvet, kako pravilno umijte obraz je, da so vaše roke dobro operite in sperite, preden se dotaknete kožo obraza. V nasprotnem primeru boste samo se prenaša vso umazanijo in mikrobe z rokami za občutljivo kožo obraza.

7. Ne smete preveč umijte obraz

Tudi če je vaša koža mastna in želite, da napad zlom, lahko še vedno preveč umijte obraz. Če si umijte obraz preveč, boste izsuši kožo in lahko povzroči okužbo. Over-pranje povzroči, da koža proizvaja še več olja, tako da boste našli boj izgublja bitko.

8. Ne hitite v službo

Naš naslednji nasvet o tem, kako pravilno umijte obraz je, da si vzemite čas. Tudi ko ste v naglici, ne škrt na pravilno umivanje obraza. Da bi dobili kožo res čist, boste morali preživeti vsaj dve minuti pranjem.

9. Obraza robčki niso dovolj

Obraza robčki pa res ne reši, če želite, da bo vaš obraz čist in breakout brezplačno. Ni nadomestilo za umivanje z vodo, ker obraza obrišite bo preprosto premakniti bakterije tvorijo en del vašega obraza na drugega.

10. Morate pat vaš obraz suha

Drgnjenje obraz suha z brisačo lahko poškodujejo elastičnost kože, kar lahko povzroči povešanje in gube kasneje v življenju, kot tudi draženje in bolečine. Morate vedno nežno vtrite svoj obraz suha s svežo brisačo.

Kako pravilno umijte obraz? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...