10 trikov za odstranjevanje dlak brez bolečin | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 trikov za odstranjevanje dlak brez bolečin

10 trikov za odstranjevanje dlak brez bolečin

Ni dva načina o tem, voskanje boli, vendar je še vedno eden od najboljših načinov za odstranjevanje dlak. Ali je to vaše obrvi, noge, ali vaš bikini linijo, če želite imeti gladko, brez dlake videz to poletje, boste morali stisniti zobe in si svojo pot skozi bolečino. Ali boste to storili? Kaj, če bi ti povedal, da obstajajo stvari, ki jih lahko storite, da voskanje celo veliko manj boleče? To je res! Lahko bi voskanje manj boleče, zato berite naprej in bomo razložiti deset stvari, ki jih lahko storite, da se bo nekaj bolečine iz odstranjevanja dlak.

1. Luščiti dan prej

Piling predel kože, ki ga nameravate dobiti voskom boste odstranili odmrle kožne celice in očisti pore in da bo lažje za dlake je treba odstraniti. To bo dvignil tudi dlake, tako da bo več od njih odstrani prvič in ne bo nobene potrebe za uporabo pinceto. Prav tako je pomembno, da luščenje po vosek, ker bo to pomagalo postanek v rastočih dlak.

2. Vzemite bolečinam pol ure pred voskanjem

Ob over the bolečinam števec bo pomagalo Zanijemio bolečino. Vzemite nekaj aspirine, ibuprofens, ali karkoli želeno bolečinam je, približno pol ure pred voskanjem in jo bo zmanjšala bolečino čutite precej veliko.

load...

3. Izogibajte se alkoholu in kofeinu

Ne mislite, da se bo nekaj kozarcev vina Zanijemio bolečino voskanje, ker bo dejansko bi bilo slabše. Vse, kar je poživilo, kot so kava in alkohol, bo koža še bolj občutljiva. To je najbolje, da bi se izognili kavo in vse alkoholne pijače, za vsaj nekaj ur pred vami voska. Bi bilo bolje, pitne vode, ki hidrat kožo in da je mehkejši.

4. Odvrnilo sami

Ali boste v salonu za vosek ali pa to počne doma, če lahko, da vaš um off njo, bo bolelo veliko manj. Igrajo glasbo, vklopite televizor, ali če ste v salonu, lahko berete revijo ali knjigo. To je samo nekaj, da ste prenehali s poudarkom samo na bolečino.

5. Naj vaši lasje rastejo malo pred vas vosek

Krajši lasje, težje bo, da potegnem ven. V bistvu, če so lasje še vedno zelo kratka, nekateri od njih ne sme priti ven na vse, tako da boste dobili vse bolečine, brez dobička. Voskanje bo veliko manj boleče in bolj uspešni, če si pustil dlake rastejo na približno četrtino palca, preden boste poskušali odstraniti.

load...

6. Poskusi, da ne napeta gor

Še eden od dobrih nasvetov za odstranjevanje dlačic je, da bi se izognili Napetost. To ni enostavno, da se sprostite, če veš, kaj prihaja, zato smo že omenili, da se bo moteča pomagati sami. Moti, ali ne, poskusite ne da predvideti bolečine, ker če si napeta gor, bo to težje za dlake bo potegnil ven. Vzemite nekaj globokih vdihov, se sprostite in južnjakom! Bolj sproščeno ste, manj bolečina se boste počutili.

7. Wax popoldne

Boli manj, če vosek v popoldanskem času v večernih urah. Vaš prag bolečine povečuje tekom dneva, ker se telo ogreje in mišice ublažijo. Najboljši čas, da bi dobili voskanje imenovanje bi bilo o 4.00pm, da je, ko je vaše telo deluje na optimalno.

8. Ne vosek tik pred menstruacijo

Poskusite se izogniti voskanje v tednu tik pred menstruacija posledica, ker je koža bolj občutljiva v tem času. Vaš prag bolečine bo višja teden ali dva potem, ko je svoj čas končal, tako voskanje boste počutili manj boleče.

9. Wax redno

Voskanje vedno boli zelo prvič, ko to storite. Ponavljajočo voskanje ne samo dobi se uporabljajo za bolečine, vendar je prav tako lasje rastejo mehkejši in tanjši. Torej, ne čakajte, dokler tik pred vaše poletne počitnice na vosek svojo bikini linijo, tako da se skozi vse leto. Na ta način bo manj boleče, vsakič, ko to storite.

10. Uporaba anestetični krema

Obstaja veliko omrtvičenje kreme, ki jih lahko kupite, da bo olajšala bolečine in so najbolj učinkoviti, če jih uporablja približno pol ure rodila svojega voskanjem. Ena stvar, da ne, čeprav je uporaba ledene kocke, da Zanijemio bolečino, saj da bo vaša koža hladna in bo poostrijo pore.

Katere so vaše najljubše nasveti za odstranjevanje dlak?

load...