8 nasvetov, ki jih vsak dan spremljate za čudovito, čisto kožo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

8 nasvetov, ki jih vsak dan spremljate za čudovito, čisto kožo

8 nasvetov, ki jih vsak dan spremljate za čudovito, čisto kožo

Kako priti jasno kožo? Morda so vse nas čutil Pang zavisti do tistih srečnih dame, ki se zdi, da so bili blagoslovljeni z naravno brezhibno kožo. Srečaš žensko s porcelanasto, kot obraz in začnete razmišljati o vseh pomanjkljivosti, ki jih najdete na svojem obrazu, ki razmišljajo o tem, kako težko mora biti za dosego tega krasen, žareča dokončanje. Ampak to ni tako težko, saj veš, saj je popolna koža ni samo nekaj, kar ste rojeni s. To skrbi. Redno vzdrževanje. Tukaj je nekaj nasvetov, da razmisli, če želite, da je krasen, brezhibno in čisto kožo.

1. Vaja redno... In ne samo govoriti o telesu

Redna vadba je ključnega pomena za vaše celotno telo, in to vključuje kožo. Vaje spodbujajo krvni obtok in dobro prekrvavitev pomeni voljno kožo, ker je to v krvi, ki prenaša hranilne snovi za vsako celico v telesu. Toda, ko gre za brezhibno kožo, vaja pomeni tudi treninge za obraz, kot tudi posebne masaže. Te obraz treninge bo vaše obrazne mišice napeta, tako da bo naredil boljše delo podpirajo vašo kožo. V primeru, da ste se spraševala, obstaja več kot 20 različnih mišice na obrazu. Impresivno, kajne?

load...

2. Ne preskočite umivanje obraza

S tako veliko kože izdelkov od tam je enostavno pozabiti, da je enostavna za pranje obraz prav tako mora biti. Tam je ulov, pa pogostost pranja je odvisen od vrste kože. Če je vaša koža suha, morda bi bilo pametneje, da umijte obraz samo enkrat ali dvakrat na dan, če pa je vaša koža na mastno strani, bi dvakrat ali trikrat bolje. V vsakem primeru, uporabite mlačno ali hladno vodo in bivanje stran od težkih mila, saj dodatno izsušijo zaščitno plast naravnih olj koža izloča.

3. S naravna lepota sestavine

Še en nasvet o tem, kako priti jasno kožo je uporaba naravnih lepotnih sestavin. Glavna prednost naravnih zdravljenje kože, kot so sadje maske in rastlinskih izhaja olj, je, da so veliko čistejši od izdelkov, ki jih lahko kupite v trgovinah. Naravna lepota sestavine so veliko nežnejši na kožo in možnosti za vas, ki imajo alergijsko reakcijo na sestavine so veliko, veliko manjša. Seveda, saj je naravni izdelki ne delujejo tako hitro, kot znanstveno razvitih dermatoloških formul, lahko preprosto združiti ti dve vrsti zdravljenja. Vendar pa je najbolje, da se odločili organske možnosti kreme.

load...

4. Pravica za zaščito pred soncem je nekaj raziskav

Mi smo prepričani, da ne potrebujete spomnil, da je za zaščito pred soncem je dnevna potreba in ne plaža opremo, tako rekoč. Vendar pa obstajajo razlike med zaščito pred soncem, preveč. Najprej, da želite izdelek širokega spektra, saj bo blokiral vse UV žarke - UVA, ki so tisti, ki dejansko gorijo vašo kožo, in UVB, ki povzročajo gube in gubice. Prav tako skrbno izberite SPF številko. Na običajen dan zunaj, kar potrebujete 30 ali več, še posebej, če imate pošteno kožo in če opekline enostavno. Za na plažo, gre za SPF45 ali zgoraj. Nanesite radodarno in uživajte lepo, sončno vreme.

5. Luščiti pod prho

Vsi vemo, kako pomembno je, piling, vendar ste se spraševali, kaj je najboljši način, da to storite? Piling ob tuš bo zdravljenje veliko bolj učinkovito, zaradi pare. Para, mimogrede, ne pomeni, da mora biti voda super vroče, ravno dovolj toplo vodo bi proizvodnjo pare potrebno odpreti vaše pore in da piling veliko bolj učinkovito. In tukaj je pomemben opomnik - ne pretiravajte piling, čeprav, v nasprotnem primeru se lahko vaša koža postane suha in srbeča.

6. Nežno dab in pat, vendar ne drgnite!

To je Asian lepota skrivnost in, glede na obsedenost azijskih kultur s popolno kožo, se splača, da upošteva nasvet. Karkoli si dal na obrazu - losjoni, vlažilne, kreme ali olja. - nežno nanesite in vtrite proizvod na obrazu, kot pa ostro drgnjenje v brisanjem in trepljanje zdi, da je bolj nežen do kože in tudi vam pomaga, da se ne dal preveč ničesar. V primeru, da ste skrbi, da se bo presežek krema ostane na obrazu, ustavite skrbi - vaša koža bo namakate v prav toliko, kot je potrebno.

7. Ne pretiravajte z ličila

Še en nasvet o tem, kako priti jasno kožo je, da bi se izognili pretiravanja s ličila. Supermodeli pogosto omenja pridobivanje aken med modni teden sezone, saj o ton ličila, ki jih potrebujejo, da nosijo veliko časa. To bi moralo služiti kot opozorilo za vse nas, ženske. Ne nakopičila vsak dan polepša izdelkov na obrazu in vaš obraz bo pokazal svojo hvaležnost s tem, da mehka, voljna in žareča od znotraj. In če je vaša koža mehka, voljna in žareče od znotraj, vam ne bo treba, da je veliko ličila, kajne? Poskusite uporabljati ličila za izboljšanje vašo naravno lepoto, namesto, da bi prikrili nepravilnosti.

8. Jej, moli, spanje... In piti vodo

Ja, voda, pitna tip je najstarejši trik v knjigi, ampak, saj veš, da voda ne samo pridi v steklenicah. Sveže sadje in zelenjavo vsebuje tudi velike količine vode, da dobite izpolnite tiste, ki prihajajo z dodatnimi ugodnostmi, kot so vitamini, minerali in hranili, da ne omenjam, da oni so ponavadi okusnejši od vode. Ne pozabite, da se vaš lepotni spanec, uporabljajo molitev, meditacije in tehnike sproščanja, če ste pod stresom, ker spanje je res čudovit naravni zdravilec in lahko delajo čudeže za lepoto vaše kože.

Ali imate druge nasvete za jasno kožo?

load...