8 težave, s katerimi se sooča vsaka bleda dama, in kako jih popraviti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

8 težave, s katerimi se sooča vsaka bleda dama, in kako jih popraviti

8 težave, s katerimi se sooča vsaka bleda dama, in kako jih popraviti

Začnimo z izjavo, da je kul, da je bledo. Ja, to je pravica, so dnevi, ko je bilo globlje tan, so bolj privlačna oseba, ki je bilo videti že dolgo ni več, in dobro Osvoboditev z njimi. Nekateri ljudje se rodijo bolj bleda kot druge, in da je ne morejo storiti ničesar o tem, čeprav so poskušali tako težko, kot jih lahko. Ampak zakaj bi sploh poskusil? OK, boste morda želeli, da se vidim s sončenje za nekaj časa, samo da nekako poskušali drugačen videz, vendar je komaj vredno truda in dejanskimi opekline boste dobili. Ne pozabite, bledica bil pravi znak lepote za zelo dolgo časa, in ženske skozi stoletja se je do skrajnosti v svojih poskusih, da bi dobili ni temnejša ampak še bolj bleda koža, kot je uporaba v prahu, ki vsebuje svinca na njihovih obrazih, ki bi lahko bila usodna in porabijo arzen, z enakimi usodnimi posledicami. Kljub temu pa smo, palefaces pa imamo svoje probleme, da nihče ne bi z drugačno barvo kože, verjetno razumeli.

1. Bliskavica ni med svojimi najboljšimi prijatelji

Na žalost, bledo ljudje srhljivo videti na slikah, ki zahtevajo bliskavico. Po drugi strani pa je zabavno sebe vidim kot prosojen, nadzemeljsko bitje. To je zabavno! Plus si lahko vaši prijatelji obljubiti, da boste imeli še eno fotografiranje v sončni svetlobi, kjer se bo moral brez bliskavice. Sejem je pošteno, navsezadnje. Tudi, ko veste, da bodo sprejeti fotografije, bi se izognili uporabi osnovo z visoko stopnjo SPF, saj kaže, da vam belo zasedbo v slikah, ker so te ustanove namenjene odražajo UV žarke.

load...

2. Ljudje dokazati nepotrebne skrbi za vaše zdravje

Vsak od nas je slišal: "Ali ste v redu, ste bledi?", Vsaj enkrat, vendar je več kot stokrat. To je nadležno, res, in to postane dolgočasno, tako da boste lahko posvetili nekaj časa, da se opremljanje z vrsto pametnih povratkov do tega vprašanja. Tako kot je, na primer: "Ne, sem se rodil ta lepa" ali "Ali ste vedeli, da v 16. Stoletju ženske se dejansko zastrupili videti bleda? Sejem koža je kul! "

3. Vi žile kažejo skozi kožo

To, kot nekateri izmed nas verjamemo, je pravzaprav blagoslov v preobleki. Samo pomislite, kako lažje je za vse medicinske sestre, da sprejme vzorec krvi, saj se vaše žile lahko vidi in s tem lažje se nahaja, vam varčujejo veliko bolečine. Prav tako obstaja neka aristokratska flair okoli kože, tako prozorno, da se žile kažejo, se ti ne zdi? Vsekakor storiti. Torej, ne mislim tvoje bledo kožo, kot da je to napaka, ker je blagoslov.

load...

4. Draženje kože bolj vidne

To je zelo moteč problem, zagotovo. Vsak nepopolnosti kože izstopa več na bledo kožo, saj bela je odlično ozadje za nič. Poleg tega, da je hvaležen za izum prikrivalce, lahko upošteva tudi vse hitre lepotne nasvete za ravnanje z nenadnimi madežev in suhe lise na. Obstaja več kot dovolj nasvetov lepoto na tem področju, resno, od aloe vera sok za globoko vlaženje avokado maske. Samo vzemite kramp.

5. Moraš ostati v senci veliko

Tukaj je še ena sreča v nesreči: dejstvo, da morate pogosto uporabiti največjo faktor za zaščito pred soncem in da iz je sonce dejansko najboljša zaščita proti staranju kože. Vemo, da to veš globoko v notranjosti, vendar pa ste jo potisnilo na zadnji tvoji glavi, ki je videti na enakomerno Bronzan teles okoli vas na plaži. Ti Bronzan telesa bo zahtevalo veliko več vzdrževanja v nekaj letih, kot bi morali s svojo mladostno slonovino kože, ki ne dobijo dotakne sonce.

6. Bela in pasteli niso vaše barve

Obstaja samo en odgovor na ta mit, in to je top ena - zapravil! Vsakdo lahko nosijo karkoli barva hočejo, ne glede na barvo kože. Pravijo, da nekdo ne bi smel nositi belo ali svetlo rumena, ker oni so bledo je, kot pravi, da rjavolaske ne bi smeli nositi rjave, zaradi svoje barve las. Torej bela obleka ne bo imel kontrast z vašo kožo, in pa kaj? Namesto tega bo, da boste videti kot angel si. Prav tako ne verjamem nikomur, ki vam pove, da je črna ni tvoja barva. Nekateri ljudje nikoli ne more biti zadovoljen z vsem, kajne?

7. Krepko ličila je drznejši na polt

Nekateri ljudje, da je to velik problem, vendar se lahko oni samo ne iščejo dovolj težko šminka in senčilo barv, ki bi jih želeli. Namesto da zapravljamo čas na lovu za pastelne ličila, zakaj ne gre za golo videz? To je vse bes, in si lahko balzam za ustnice res dela za vas, če je rahlo obarvana. Po drugi strani pa, svetle šminke in smokey oči so tudi v tej sezoni, tako da je krepko z ličila res ni problem.

8. Težko je najti pravo podlago

Včasih celo najlažji odtenek ustanovitve je pretemna zate. Vemo! Ampak to je problem s najlažji rešitev: samo preskočite temelje. Bodite dobro in redno nego kože, in ne temelj bo potrebno (pridih korektorjem tu in tam bo dovolj), to je tako enostavno, kot da. Manj ličila uporabljate, bolje je za vašo kožo vseeno, tako da ne izgubijo nobene prespala to. Prav tako obstajajo alternative temelj kot premaz plus prahu.

Obstaja veliko Netaktičan ljudi tam zunaj, ki so vezane na ti povem, šali, da si videti kot vampir, ne da bi sploh razmišljal, da ste morda že slišali tole pred in oni niso zelo izvirno. Vzemi kot kompliment. Ženska z lepim polt so lepe!

load...