9 stvari, ki bi jih ljudje s suho kožo nikoli ne smeli storiti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

9 stvari, ki bi jih ljudje s suho kožo nikoli ne smeli storiti

9 stvari, ki bi jih ljudje s suho kožo nikoli ne smeli storiti

Ob kronično suha koža je zelo nadležno stanje, ki je, da bi bile stvari še slabše, lahko povzroči številne druge težave, ekcem in luskavica na razpoke in gube. Ne glede na razlog za suho kožo - bi bilo dedno ali pa bi jih hladno vreme povzroča - obstajajo določene Zapovedi in prepovedi, ki jih morate poznati. Tu so don'ts.

1. Daljše vroče prhe

Topla voda je prav tako učinkovit kot hladnega zraka pri sušenju kožo, tako da ni važno, kako vabljivo lahko topel tuš pogledaš na dan mrzlo zimo, poskusite upreti skušnjavi. Če mislite, da lahko pobegniti z njo, ki ga močno vlaženje kasneje, vsaj poskusite ne da se spremeni v navado, dogovorjeno? Tudi če vlažijo kot nor, bo vaša koža še vedno srbi, saj bo dobil na živce tople vode, zato je najbolje, da bi se izognili vroče prhe in kopeli, še posebej.

load...

2. Kozmetični izdelki preobremenitev

Kaj to pomeni, da nikoli ne smete uporabljati več kot nekaj kožnih izdelkov. Obstaja taka stvar kot preobremenitve pri zdravljenju kože, in to preobremenitev lahko povzroči različne unpleasantries, kot so akne in draženje. Preprosta resnica je, da lahko kozmetični izdelki interakcijo med seboj z negativnimi posledicami, in čeprav velja splošno pravilo, da se omeji zdravljenja na tri, za suho kožo, ki trpijo za dva je boljša izbira.

3. Prekomerna pranje in težko čiščenje

Morda ste germaphobe in je lahko, da ima vaša bacteriophobia nekaj opraviti s suho kožo. Pralni prepogosto z milom je prepričan ogenj način, da bi dobili kronično suho kožo. In veste, kaj je ironično? Suha, razdražena koža je veliko bolj dovzetna za bakterijske okužbe, saj prekomerno pranje ga Trakovi njenih zaščitnih, naravnih, bakterijskih in prijazne, flore.

load...

4. Ličila v vrhu

Nikoli ne uporabljajo ličila brez prvega vlaži in poskušajo biti varčujejo s količinami, ki jih uporabljajo. Ker je suha koža je zelo pogosto tudi preobčutljive kože, se odločijo za posebej razvita ličila, ki je občutljiv koži prijaznega. Poleg tega, žal, bi bilo najbolje, če izogibati ustanovitve, saj bloki vaše pore in nered s proizvodnjo sebuma.

5. Uživanjem alkohola

Ne, nekaj pijače z dekleti na večer so v redu, mislimo izogibanje kozmetičnih izdelkov, ki vsebujejo alkohol (kot tudi prekomerno pitje). Alkohol je eden največjih "kožo strojev" v svetu, tako da vam zagotovo ne potrebujete v vašem čistil ali deodorant. Prav tako skušajo izogniti izdelkov, ki vsebujejo alfa-hidroksi kisline - te se nahajajo v piling, vendar se posuši kožo, tako da izberejo drugo metodo exfoliating.

6. Ne nosijo rokavice v hladnih letnih časih

Tvoje roke so še posebej dovzetni za suho kožo, tako da ne boste nikoli zapustiti hišo brez plastjo vlažilno kremo in rokavic, ko je mrzlo in vetrovno zunaj. Če nimate pomivalnega stroja, uporabite ognjiča ko pomiti gor, in če vzamemo v vsakem prostem dejavnost, ki vključuje uporabo svoje roke - nosite rokavice. Medtem ko smo na temo oblačil, izberite svoje obleke pametno, preveč: izogibajte se draži tkanine, kot so volna ali pa jih nosite več plasti nekaj mehkejši in ne draži.

7. Dvakrat premislite o britju

Britje je najhitrejši, najbolj brez bolečin način znebi nezaželene telesne dlake (razen če za britve zdrsne), če pa imate kronično suho kožo, boste morda želeli razmisliti alternativo. Problem je, da je britje trakovi kožo z naravnim, zaščitni mastni sloj in ga lahko draži tudi. Če vztrajate pri britju, poskrbite, da boste to storili v smeri dlake rastejo in uporabo naravnih olj (kot so olivno olje, mandljevo olje ali kokosovo olje), namesto posnemanje smetane.

8. Zanemarili sončenje

Vi bi morali ohraniti razdaljo od vseh neposrednih virov toplote, vendar jih ne more uiti največji od vseh, na soncu. UV sevanje se je izkazalo, da ima desiccating vpliva na človeško kožo, zato si vzemite čas, da Masiranje pred soncem v dobro, preden gredo ven, da uživajo toplino. Tudi sončenje na plaži še zdaleč ni dobra ideja, še posebej za ženske s suho kožo. Ampak ne skrbite, pri čemer seveda bledo je, in lahko uporabo ponarejenih tan izdelkov, če že vztrajate na Bronzan videz toliko.

9. Ne pozabi antioksidantov

Te naravne snovi (predvsem vitamini) pomaga vaša koža ostaja dobro navlažena, in način, da se najej se je tako enostavna in prijetna: samo jedel sadje in zelenjavo, da je vse, kar je potrebno. Lahko poskusite tudi nekatere sadne maske, vendar ne kislo sadje, čeprav, saj vsebujejo kisline, ki se dražijo kožo in lahko povzroči rdečico. Tudi piti vodo, vendar ne pretirano. Povezava med količino vode, ki jo pijemo in raven vlage v koži ni tako neposredna in enostavna, kot bi si želeli, da bi bilo. Samo piti svoj običajni znesek, ko ste žejni.

Katere druge stvari, ljudi s suho kožo ne sme nikoli narediti? Kateri so vaši najboljši nasveti za suho kožo?

load...