Kaj je peščeni kamen in za kaj je to dobro? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

Kaj je peščeni kamen in za kaj je to dobro?

Kaj je peščeni kamen in za kaj je to dobro?

Kaj je plovec?

Pred kratkim sem bil ob veliko težav z mojo kožo. Sem imel suho kožo, da le ni videti tako zdrava, kot je nekoč. Je bilo videti, kot da je staranje - hitro.

Uporabil sem nekaj kože zdravljenja v preteklosti; nekateri so bili učinkoviti, nekateri pa ne. Toda tisto, kar sem prej niso menili plovec.

Plovec je sivo-bele barve vulkanskega kamna, da so ljudje (predvsem ženske) uporabljajo odstraniti odmrlo kožo. Prav tako se lahko uporablja tudi za odpravo kurja očesa z nogami, in je priljubljena pri zdravljenju piling in pedikuro.

load...

Njen cilj je oživiti svojo kožo, tako da je videti zdravi in ​​lepo znova.

Začel sem uporabljati plovec in rezultati so bili zelo prijeten. Če vas zanima, pa si oglejte, kaj je to čarobni kamen je dobro.

Plovec lahko izboljša tonus kože

Nega kože naj bi pomemben del vašega dnevni urnik. V bistvu sem trdijo, da bi moral biti najpomembnejši del vašega dnevni urnik. Če je vaša koža videti super, samodejno počutim se odlično. To je, navsezadnje, največja vašega telesa organ in je zelo vidna vsem ostalim. Če je vaša koža ni videti svoje najboljše, to je enostavno, da se počutijo navzdol. Včasih, ne bom niti zapustiti hišo!

load...

Vaša koža ton je pomembno, če želite, da slepi in občutek neverjetno, in jo lahko izboljšali z plovca.

Vsak dan preprosto masažo telesa z vulkanskega kamna. S tem se bo povečala prekrvavitev vašega telesa, in bo ponovno naravne rožnate tone vaše kože.

Plovec lahko zdravi suho kožo

Suha koža ni lepo. Včasih sem, da trpi s tem za mesece, preden sem končno našel učinkovito in trajno rešitev (plovca). Suha koža je značilno srbenje, luščenje, razpoke in celo krvavitve kože, ki se pogosto pojavlja v hladnih zimskih mesecih, vendar pa se lahko s poljubnim številom dejavnikov.

Medtem ko je s preganjanjem vzrok vaše suho kožo povsem priporočljivo, da je tudi dobro vedeti, da so fantastični rešitve, ki so na voljo, kot so plovec.

Za ta sredstva, vse, kar morate storiti je, da vpijejo kamen v milnico pred drgnjenje na prizadetih območjih.

Ali to nekajkrat vsak dan, dokler ne boste videli rezultate.

Plovec lahko zdravi razpokan Heels

Natrta pete so malo nočno moro, kajne? Pogosto se niti ne povzroča bolečine, vendar so še vedno razpoka odprta in krvavijo. Oni želijo pokličem Silent nadloga!

Znan tudi kot pete razpoke, razpokan pete so pogost stopala pritožbo. V lepem vremenu, ko hodimo po nošenje japonke ali sandale so pogosteje. In čeprav se ne nagibajo k povzroča bolečine, bodo povzroči bolečine in ogromno težav, če se razdeli preveč globoko.

Natrta pete lahko tudi dobili okuženih, če se ne zdravi. Fab način, da jih učinkovito zdravljenje je uporaba plovca.

Za ta trik, namakajte slabe noge v milnici približno petnajst minut. Nato vzemite plovec in nežno masirajte prizadeta območja.

Saj ni treba, da to storijo vsak dan. Dvakrat na teden bo dovolj, da bi videli rezultate v mesecu.

Plovec more odstraniti kurja očesa Od nog

Ko sem bila majhna, moja mama vedno pritoževali nad imajo kurja očesa.

"Ne morem iti nakupovanje danes, moja kurja očesa so preveč boleče!" Ona bi rekla.

Seveda, sem bil precej vztrajen otrok, ki so tako rekoč prisiljeni mojo slabo mamo, da me sprejmejo nakupovanje. Ko je prišla domov, ni mogla niti hoditi po stopnicah!

Nisem počutim slabo. Nisem vedel, kaj kurja očesa bilo.

Zdaj pa jaz.

Kurja očesa so znani tudi kot žulji. To so področja kože, ki so zrasli predebela z odmrlo kožo, in ki so sedaj povzroča veliko bolečine. Povzroča prekomerno trenje na kožo, kurja očesa težko hodi.

Moja mama nikoli ne obravnavajo svoje kurja očesa s kamenčki, vendar vam priporočam, da to storite. Ko prideš ven iz kadi ali pod prho, vzdržijo sušenje noge. Namesto, zbadanje plovec nad prizadetem območju. Sčasoma bo mrtva koža odložiš.

Plovec dam mehkejši Hands

Ali res potrebujemo mehke roke? Da!

Fantje so znani po svojih krepak kožo. Dejstvo je, da ga imajo radi. Če ste kdaj videli človeka, ponosno razkazuje, kako težka in debela njegova koža, je to zato, ker on je vesel, da je človek, ki trdo dela, in katerih odebeljeni koža je dokaz njegovih iskrenih naporov in nakupu.

Če se človek roke ne rugged, bo poskrbite, da jih krepak!

Toda želimo iz roke, da se počutijo mehke in so mladi kot tacami kuža je. In plovec lahko pomaga.

Vse kar morate storiti je, da si umijte roke z kamenčki nekajkrat na teden. S tem bo vaši koži mehkobo nazaj. Nebesa na par dlani!

Plovec more odstraniti ogrcev

EDN ogrcev. Bruto.

Vem, vem. Ogrci, ki so razpoznavni znak aken, videti grozno, ko so pop up na našem obrazu. Temnejša kot beli glave, zits in mozolji, ki so še posebej privlačna in lahko uniči dan, ko je eden izskoči.

In zakaj blackhead vedno zdi, da pop up na dan nekaj pomembnega?

Dobil prvi dan prihaja, in grozd ogrcev pop up!

"Živjo!"

Ampak ogrcev so le začasna. Vendar pa lahko traja dlje časa, če jih zatreti v kali takoj.

Plovec je surefire način zdravljenja ogrcev. Toda, ko masirajte kožo z kamenčki, ki jih je treba najprej prepričajte, da je vaša koža lepa in mehka.

To je le nekaj načinov, na katere lahko plovec koristi svoje telo in se boste počutili bolje o sebi. Toda obstaja veliko stvari, ki jih lahko uporabite plovec za, tako da gredo in raziskujejo!

load...