Kaj se bo zgodilo, če nehate uporabljati šampon? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

Kaj se bo zgodilo, če nehate uporabljati šampon?

Kaj se bo zgodilo, če nehate uporabljati šampon?

Lani sem naredil veliko nastopa dela. Sem uprizoritvene umetnosti diplomant, in deluje na odru je bilo vedno moje sanje. To je smešno, vendar še nikoli nisem razmišljal o tem, kaj bi naredil, če sem bil že kdaj morali spremeniti svojo telesno podobo za vlogo. Ampak lansko leto, sem vprašal, če bi bil pripravljen za barvanje moje lase za nastopa dela.

Sem razmišljal o tem za nekaj sekund, ki jih je treba zdelo, kot obotavljanja direktorja.

"Seveda. Jaz bi to naredil, «sem rekel.

Kot navdušen kot sem bil, da so pristali del (in sem bil zelo navdušen), sem začel razmišljati o posledicah. Jaz bi moral reči tako dolgo, poslovil od mojega zdravo rjavo grivo.

load...

Ob istem času, ko sem bil doživlja svojo transformacijo od srčkan Črna na ognjeno rdeče glave, sem bral do približno ne "Poo (št šampon) gibanja. Kot tak sem izvedeti, kaj nekateri nenaravne kemikalije najdemo v šamponih dejansko storiti, da bi naše lase.

To je pravzaprav zelo strašljivo. Šampon lahko draži vam lasišče, kožo in oči, in vsebuje vse vrste škodljivih kemikalij, ki lahko - med drugim - vzrok raka.

Po mnenju ljudi, ki tvorijo NO "poo gibanje, izrezovanje šampon je samo še ena prilagoditev življenjskega sloga smo vsi bi morali narediti, če se želimo dobiti bolj zdravo. Če ste izrežemo junk hrane, da se zdravi, je smiselno, da izrežemo šampon, preveč. Po strani ne "Pooers, vseeno. Hej, to je samo del videti in občutek svoje najboljše ves čas.

load...

No 'Pooers najprej bodisi znižanjem zneska šampon opere so imeli na teden, ali s prehodom na manj kemično bogati blagovne znamke. Nekateri pojdite flat-out hladno purana od samega začetka, in prenehati s šamponom v celoti.

Če se odločite, da poskusite življenje brez šampona, to je odvisno od vas, kako to storiti, vendar pa je treba upoštevati tudi, kaj se bo delo najbolje za vaše lase. Končanje povsem naravnost off kij, na primer, morda ne bo vedno najboljša ideja.

Preden sem nehal uporabljati šampon, sem posvetil veliko časa za raziskovanje, kako to storiti, kaj se lahko zgodi, da moje lase, in kakšne so alternative. Na primer, sem spoznal, da sem lahko nadomesti tradicionalno-trgovina kupila šampon s celotno premoženje ali organskih sestavin, kot so sode bikarbone, jabolčnega kisa in kakava v prahu.

Od kar sem bral o življenju brez šampona, je veliko žensk doživlja Fab rezultate. Vedel sem, da sem imel, da mu gre.

Tako sem naredil!

Moj cilj na začetku je bilo za testiranje vode in videli, kaj bi se zgodilo, če bi šel brez šampona za nekaj časa. Hotel sem videti, kako drugačno bi moji lasje videz in občutek brez šampona - če seveda bi bilo videti in občutek drugačen sploh.

Ampak sem tudi zanima, kaj bi ljudje mislili o meni, ko sem jim povedal, da ne bodo več uporabljali šampon. Bodo njihovi dojemanje mene spremeniti?

Tukaj je tisto, kar sem se naučil od kajenja šampon...

Najprej me je skrbelo, da bo šampon pustite moje lase umazano in nečisto. V bistvu sem bil naravnost zgrožen, da se dogaja, da izgubijo vse svoje zdravje, moč in sijaj.

Sem prebral vse zaskrbljujoče članke, ki ste jih verjetno naletel o tem, kako se bo pranje brez šampona pustite grivo raztrgana. Sem videl govorice, in sem mislil, da je življenje brez šampona samo navaden bruto.

Ampak tukaj je stvar. Dokler boste sami izobraževati o tem, kako za pranje brez šampona in še vedno imajo zdrave lase, boste popolnoma A-OK. Sem izobražena sam prej, in s tem sem lahko, da sem roko z orodji, ki so potrebni, da bo moje lase čisti, zdravi in ​​sijoči, ne da bi bilo treba na vse za šampon.

Dejstvo je, moji lasje čutiti tudi CLEANER brez šampona. Tukaj je tisto, kar sem storil:

Vzel sem žlice sode bikarbone in jo razredčimo v veliki vrč vode. Potem sem skočil v tuš in sprati moje lase kot običajno, nato zlijemo vodo zvarek z pecilni soda nad mojo glavo. Nato sem masirati soda vodo v laseh, tako kot bi masirajte šampon.

Potem sem potreboval za uravnoteženje pH vrednosti laseh je s spiranjem ven kislino. Kaj uporabljate za to je odvisno od vas tip las. Najbolj priljubljeno orožje izbire bodisi čaj ali kis, vendar sem ugotovil, da je kuhana kava je najboljša možnost za mene. Torej, sem se ohladi skodelico Joe, preden ga izpiranje skozi moje lase.

Nisem to narediti vsak dan, ampak ne morem z gotovostjo trditi, da je, ko sem to naredil, sem se počutil čistejši kot sem kdaj počutil, če uporabljate običajni šampon da bi jaz kupil v trgovini.

Sem bil presenečen nad temi rezultati as? Ne ravno. Sem že videl fotografije in berejo zgodbe o neverjetno usmerjene ženske, ki oprane lase brez šampona, in čeprav nisem bil prepričan, če so bile fotografije in zgodbe res, del mene je bil vedno v upanju, da bi bila. In popolnoma je bilo!

Vendar pa je opozorilo. Obupal šampon ni enostavno. Ne bom ti lagal, ki vam pove, da je. Namesto tega, je zelo težko.

Zakaj? Predvsem zato, ker, kot ste morda že naučil od mojega načina, lahko rutinsko nekoliko sitna. Imate pripraviti alternativno zdravljenje (kot sodo bikarbono pomešano z vodo, kot je moja), kot tudi pH rinser, preden boste dobili pod prho. To je dolgotrajen in zahteva predanost na vaši strani.

Vendar pa sem ugotovila, da je, če sem obdržati zase opozarjali, zakaj delam to ni preveč problem. Jaz sem pripravljen žrtvovati nekaj časa in truda za bolj zdravo, čistejši, oživljeno lase, ki so brez škodljivih kemikalij, ki lahko počne vse vrste za neizmerno škodo, ne samo za moje lase, ampak tudi za mojo kožo.

Lepota je zame pomembno, in sem ugibati, da je pomembno za vas, preveč. Če vas skrbi odločno za svoje zdravje in izgled, boste našli alternativo šamponom, ki skrbi, da ste videti bolje kot ste kdajkoli prej pogledal.

load...