Kako najti popolno barvo las za vaš ton kože? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

Kako najti popolno barvo las za vaš ton kože?

Kako najti popolno barvo las za vaš ton kože?

Priznaj: ste videli prehod Kylie Jenner je v hladnem platinasto blond in ste se spraševala, če bi lahko to pull off, odkar. Našli ste eden izmed tistih spletnih pričeska generatorji, tako da boste naložili samoportreta, poskušali videz... In si izgledala Corpse Bride. Razlog za to se je zgodilo (poleg realnost, da ima Kylie celotno ekipo ljudi, namenjenih za izdelavo jo videti čudovito), je, da lahko odtenki in odtenki las razlikujejo po videzu, ko seznanjene z različnimi toni kože. Vsakdo ima drugačen podton, od ohladi na toplo. To ne pomeni le koža je svetla ali temna, bodisi. Nekateri od nas s pošteno kožo še "toplo" tone, in nekateri od nas s temno kožo imeti "kul" tone. Hranite branje za nasvete o tem, kako ugotoviti, kaj tone koža in barva kaj las vam je najbolj laskati!

Ugotovite, ali imate hladno ali toplo kožo

To je najpomembnejši korak, da bi ugotovili, kaj ton barve vam bo najbolj dopolnjujejo. Če ste sposobni natančno določiti vašo kožo, boste lahko pull off vsako senco od najtemnejše rjave do blondest o blondinkah (in vsak odtenek rdeče vmes). Cool barve kože imajo roza in oljčnih podtokov, medtem ko tople barve kože rumena in breskev. Prav tako je mogoče, da sodijo prav v sredini spektra (to se imenuje nevtralna, duh), in srečen si - to pomeni, da lahko pull off ničesar!

Sperite vse svoje make-up

To je prvi korak k ugotavljanju dejanskega kožo. Ne glede na to, kako dobro specialist na Sephora ujema z osnovo, to je zelo pomembno, da vaša naravna koža razumeti, kaj je tvoj ton je. Za nekatere, ki jih morda lahko povem le ob pogledu na svojo barvo kože - še posebej, če ste sposobni, da ga primerjate z nekoga drugega. Uporabite kožo na vratu, za najboljše rezultate; je manj verjetno, da bo pigmentirana od sonca, in to je najbolj resnična na vašo naravno barvo.

load...

Preverite žile

Vene barva je pogosto (vendar ne vedno), hiter in enostaven način, da se določi barvo podton vaše kože. Ko pogledaš na žilah, ali se pojavijo modro-ish vijolično? To pomeni, da imate kul-napeta koža. In če se zdi bolj zeleno? Vi ste toplo. Če je ta test ni dal dokončnega odgovora (iskreno ne vem, če so naše žile vijolična, modra, zelena, ali mavrica), ne skrbite - obstajajo drugi načini, da ugotovite, - vodi obravnavo.

Poskusi test majica

Bodite svetlo rumeno majico in jo držite do obrazu. Ali vaš obraz videti svetlo in živahno, ali Vrba in senci? Nato poskusite isti test s trdno modro majico. Če je vaša koža videti najbolje ob rumeno majico, imate najverjetneje tople podtone - in če je videti bolje poleg modre, si kul. Če izgledaš tako z barvami? Vi ste zelo blagoslovljena!

Barva oči

Katero kategorijo vaša barva oči padejo pod? Črna, temno rjava, siva in jekleno modra ali zelena, leska, toplo modro in zlato-rjave barve? Če je vaša barva oči spada v prvo kategorijo, boste najverjetneje morali kul-napeta koža. Če pade pod slednje, ste toplo. Opomba: ta test ni vedno varen (primer za to: Vanessa Williams), ker so genetika noro!

load...

Lahko tan?

To je čudovito poletni dan, in ste preživeli popoldne ob bazenu ležali na turški brisačo. Ko stopiš noter nekaj ur kasneje: ste opečeni paradižnik ali Bronzan boginja? Če je vaša koža lahko dobro tan in redko opekline, ste najverjetneje toplo-napeta. Če boste spali zelo enostavno, vaša koža je najbolj verjetno kul. Beseda opozorilo, čeprav - tudi če ste sposobni tudi tan, ne preskočite ven na zaščito pred soncem! Gube ne delo s katero koli barvo kože.

Test papir

Mi smo precej prepričani, da ste verjetno ugotovili, tonus kože, ki ga zdaj, ampak v primeru, da ste še vedno popolnoma clueless, tukaj je še zadnji preizkus. Zgrabi list belega papirja, in ga držite proti obrazu. Ali je bela knjiga bo vaš obraz videti neenakomerno in senci? Ali pa bo vaš obraz videti žareče in živahno? Če si obraz izgleda dobro poleg bele knjige, ste najverjetneje kul-napeta, in če imate nekaj sence, ste najverjetneje topla.

Mislim, da vem, moj podton - kaj zdaj?

Barva teorija velja za vse, od oblačil do ličila, na barvo las. Če imate toplo kožo, bodo vaši lasje najbolje delujejo z hladnejših barvah, kot dimljeni ali platine blondincov, kul kostanja in temnih auburns. Če je vaša koža težnjami hladnem podtonom, boste videti čudovito v medu blondinke, zlato rjava, in toplimi rdečimi in črnimi.

Še vedno niste prepričani? Vprašajte strokovnjaka

Frizer iti skozi leta usposabljanja, tako da lahko razumejo subtilne razlike med različnimi odtenki in odtenki vsake fizične (in nenaravno) barvo las. Še posebej, če se počutite, kot gre za bolj dramatično spremembo barve - na primer, svetlo blond, temno črno, ali živahno rdeča - rezervacijo posvetovanje z barvnim specialist in svoje lase v njihovo strokovno znanje.

Strand preizkus!

Če se odločite za barvne stvari v svoje roke, več moči za vas! Poišči svojo barvo tekmo, in če je potrebno kupiti prave barve, tonerji in belila,. Na tej točki, je lahko zelo mamljiva, da začnete slathering na mešanici - ne stori tega! Zadnja stvar, ki jo res počutim kot delaš čaka še nekaj ur, vendar pa se nam bo zahvalil, če obstajajo Mixology napake skoraj nesreč. Vzemite majhen pramen las na dnu tvoji glavi, in uporabljajo svoje barve v skladu z navodili. Sperite in osušite in preverite končno barvo zraven kožo. Če je videti super, opravljajo!

load...