Kako narediti modre oči pop? 10 ličil za modre oči | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

Kako narediti modre oči pop? 10 ličil za modre oči

Kako narediti modre oči pop? 10 ličil za modre oči

Ali ste se pripravljajo za delo ali večer, najboljša stvar, ki jo lahko storite za svoje modre oči, je, da uporabite svoj make-up za povečanje naravno lepoto vaših oči in jih ne premočna. Tukaj je deset veliko nasvetov o tem, kako lahko vaš krasen modre oči pop.

1. Tone navzdol za ustnice

Če je vaša šminka je pretemno ali presvetlo, nato pa, da bo poudarek stran od oči. Palica z mat šminko in odtenke breskve, lahkih rjava ali roza, in da bo vaše oči, da bo v središču pozornosti.

2. Poskusite odklon senčilo za veke

Z modrimi očmi, ki jih ne potrebujete obremenitev različnih barv senčilo, da vaše oči pop. Svetle barve ali odklon senca bo pomagalo modrino vaših oči sije ven. Modri ​​je miren in transfixing barva vse samo po sebi, da ne potrebujejo veliko pomoči.

load...

3. Izogibaj se modro senčilo za oči

Lahko pobegniti z modro senčilo, če je odtenek modre barve popolnoma razlikuje od naravnega modrino vaših oči. Preveč modre ali modro, da je preblizu svojo senco, in bo zmanjšalo vpliv na čudovitem naravnem modri v svojih očeh.

4. Smoky oči pogled je super zvečer

Če imate svetlo modre oči, potem lahko uporabite mornarica senčilo za veke, v paru z zabrisan ogljem eyeliner, ko gredo zvečer ven. Smoky oči ličila izgleda omamljanje z lepimi, svetlo modrih oči.

5. Uporaba tople barve

Še eden od velikih ličila nasvetov za modrimi očmi je uporaba tople barve senčilo, bo to pomagalo, da iz modrega v tvojih očeh zelo lepo. Eksperimentirajte z zemeljskih barvah, kot so lahka rjava, in videli, kako se to naredi vaše oči pop. To naredi fantastično kontrast modri v svojih očeh.

load...

6. Rjava maskara

Te tople barve se lahko razširi tudi na vaše trepalnice. Izpolnite toplih tonov okoli vaših oči z nekaj rjave barve, namesto črnega, maskara in da lahko velike razlike v tem, kako dobro so vaše oči izstopajo preveč.

7. Navy eyeliner...

Še eden izmed čudovitih nasvetov makeup za modre oči, je, da bi zamenjali svojo črno črtalo za oči v temno modri barvi. Navy eyeliner lahko resnično poudari modro v tvojih očeh najlepše in lahko ustvarite osupljiv učinek.

8.... Ali ne spodnji eyeliner

Lahko res odprla oči in jih videti veliko večja in svetlejša, če boste uporabili nobenega od spodaj eyeliner. Bela eyeliner vzdolž spodnje linije trepalnic bo tudi vaše oči videti večji, svetlejši in še lepši.

9. Naj ličila preprosta

Modre oči so naravno lepa, tako da je manj vsekakor bolje, ko gre za ličila. Preveč bo veliko ličila vpliva samo iz te naravne lepote. Samo je treba ustvariti okvir za vaše oči in pustite, njihova barva pa ostalo.

10. Poskusite nekaj zlata

Še eden od koristnih nasvetov ličila za modre oči, še posebej za srečne ženske, ki imajo zelo svetle modre oči, je, da bi poskušali zlatih odtenkov. Ni boljšega odtenek, da gredo s čudovitimi modrimi očmi kot zlato! Vse, kar potrebujete za omamljanje pogled je dotik maskare in plašč za sijoče zlato senčilo, in ste pripravljeni iti.

Kako narediti modre oči pop? Kateri so vaši najljubši make-up nasvetov za modre oči?

load...