Kako skrbeti za kožo v hladnem vremenu? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

Kako skrbeti za kožo v hladnem vremenu?

Kako skrbeti za kožo v hladnem vremenu?

Kaj je z odločitvijo hladnih vetrov, ko ste ven in potem učinek sušenja, ki vaše centralno ogrevanje doma je, da ni čudno, da toliko ljudi trpi s suho kožo v hladnem vremenu. Za nekatere ljudi, pozimi suha koža ni več kot draženje, ampak za druge, lahko povzroči, da se koža poči in postane zelo boleče. Če se borijo s suho kožo vsako jesen in zimo, se glasi teh deset nasvetov, ki vam bo pokazal, kako skrbeti za vašo kožo v hladnem vremenu.

1. Zaščitite svoje roke

Koža na rokah je bolj nagnjena k izsušitvi, saj so roke izpostavljene elemente cel dan, koža na rokah ni samo zelo tanka, glede na preostanek svojega telesa in ga proizvaja manj naravnih olj. Preventiva je vedno boljša kot kurativa, zato nosite rokavice vsakič, ko gredo v hladnem vremenu; to je najenostavnejši način za njihovo zaščito.

2. Ne pozabite na zaščito pred soncem

Samo zato, ker je mraz, to ne pomeni, da se sonce ne sije in v hladnih, jasnih dneh, bodo UV žarki iz sonca še poškoduje kožo, če ga ne varujejo. Uporabi široko zaščito pred soncem spektra tako vaših rokah in obrazu vsak dan in ga dolijte, če se bo na prostem, za dolgo časa.

load...

3. Kopanje v mlačni vodi

Prevrat vročo kopel ali tuš lahko počutim se odlično, po dnevu zunaj na mrazu, vendar pa bo igral opustošenje z vašo kožo. Zelo topla voda pokvari naravno mastno zaščitno plast, ki ima vaša koža in sušenje iz kože. Torej, kopanje, tuš in pranje v mlačni vodi. Če je vaša koža postane suha in srbeča, dodamo malo sode bikarbone na vašo vodno kopel za nekatere olajšave.

4. Vlaženje dvakrat na dan

Vaša koža bo potrebno več vlage v hladnem vremenu, zato vlaženje vsako jutro, vsak večer in po kopeli ali tuš in vsakič, ko si umijte roke. Ne čakati, dokler imate suho kožo, začnite dodatno vlaženje, takoj ko bo hladno vreme zapre. Kokosovo olje je zelo dobro za ta namen. Če se boste držali vlage v koži dodal ves čas, vaša koža ne izsuši na prvem mestu.

5. Naj se dobro hidrirani od znotraj

Ko je hladno, smo nagnjeni k pijejo manj, in ko smo se pije, ponavadi piti vroče pijače, kot so čaj, kava ali vročo čokolado. Vaša potreba po vodi, čeprav ni nič manj v zimskem času, kot ga je v poletnih mesecih, tako da se z dobro pitno vodo navade ste razvili v poletnih mesecih, in da bodo ohranile svojo kožo hidrirano od znotraj. Če se ne počutite kot pitno hladno vodo, poskusite malo tople vode z namesto nekaj medu in limone.

load...

6. Luščenje

To je enostavno pozabiti piling v zimskem času, saj boste porabili večino časa velja, toda ne piling lahko dejansko suho kožo problem slabše. Če pustite mrtve kožne celice zgraditi, ki jih lahko pritegne in drži vode, ki bo nato povzroči draženje in še več izsušitev kože. Piling svoje roke, ustnice in v hladnem vremenu se redno srečujejo in da bodo pomagali, da vaša koža videti zdrava in da bo vaš vlažilec, da vpijejo v bolje.

7. Uporaba vlažilnik

Centralno ogrevanje suši vso vlago iz zraka in da v zameno bo izsušijo kožo. Uporabite vlažilnik v vašem domu, zlasti v vaši spalnici. To bo zamenjal nekaj te izgubljene vlage v zraku ter preprečiti kožo izsuši. Najboljša stvar je več vlažilci, eden v vsaki sobi, ki ga porabite največ časa v.

8. Skrbeti za noge

Bodite pozorni na svoje noge v zimskem času preveč, in potem ne bo treba skrbeti za suho, trdo kožo, ko se tople vremenske napovedi. V hladnem vremenu, boste morali težji vlažilno kremo za noge kot ti v poletnih mesecih, tako da si za losjone, ki vsebujejo glicerin ali vazelina.

9. Uporaba vlažilna DIY maske

Najboljša in najcenejša masa obraz so tisti, ki jih naredite sami doma. Lahko uporabite naravne vlažilne sestavine, kot so med, banane, mandljevim oljem in avokadom. Samo pomešajo želene sestavine v pasto, jo uporablja za obraz in pustite, da sedi za približno dvajset minut. Naravna maska ​​je odličen način za rehidracijo kožo po dolgem dnevu v mrzlem vetru.

10. Vlaženje preko noči

Za zamenjavo vlage izgubljate iz kože podnevi, slather na globoko vlažilni losjon ponoči in ga pustite, ko greš v posteljo. Področja kože, ki so še posebej nagnjeni k izsušitvi v hladnem vremenu so noge v roke, in kolena. Leaving vlažilno celo noč ga bo dala boljše možnosti, da se absorbira globoko v kožo in da jo bo varoval naslednji dan.

load...