Kako upočasniti staranje? 11 mora vedeti anti-aging nasveti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

Kako upočasniti staranje? 11 mora vedeti anti-aging nasveti

Kako upočasniti staranje? 11 mora vedeti anti-aging nasveti

Greš skozi življenje brezskrbno in mlado, potem umirite se, morda, dobil stalno službo, dobili stabilen odnos, in zdi se, da je popoln vse. Nekega dne pogledaš v ogledalo in vidiš prve gubice na obrazu. Hiter pregled vam pove, da je vaša koža tu in tam se začenja sag in potem imate anksioznost napad. Saggy kožo lahko zelo dobro v vaši domišljiji, vendar pa bi se lahko tudi budnica začeti ob boljši skrbi za sebe, da se prepreči staranje prezgodaj. Sledite te preproste nasvete o tem, kako upočasniti staranje in ostanejo mladi dlje.

1. Izogibajte se soncu

Naš prvi namig o tem, kako upočasniti staranje je izogibanje soncu. Sončno sevanje je eden od glavnih okoljskih dejavnikov, ki prispevajo k prezgodnjemu staranju. Long odšli so dnevi, ko je bila globoka tan stvar, da imajo. Redna uporaba kreme za sončenje, je treba v teh dneh, kot tudi široko krajci klobukov, ko sije sonce najmočnejše. Lahko dobite popraviti vitamina D, ne da bi utrpel opekline, ne glede na to, kako površno. In smo se sploh ne omenja kožnega raka.

load...

2. Daj gor slabe navade

To bi moralo iti, ne da bi rekel, vendar jo je treba ponoviti. Morda občasno cigaret ne bo imel katastrofalne posledice, vendar pa bi bilo bolje brez njega. Ko ste zadeli določeno starost, morda na ravni estrogena začetek pada opazno, in koža se lahko začnejo zaradi nižje proizvodnje kolagena povešanje. Glede na to, res ne potrebujete dodaten učinek tobaka, ki krepi te spremembe.

3. Investirajte v kakovosti kozmetike

Še en nasvet o tem, kako upočasniti staranje je vlagati v kakovostne kozmetične izdelke. Ko opazite prve znake vrana noge, je čas, da pozabi da ekonomično, ko gre za nego kože. Vlagati v dobre kakovosti kozmetičnih izdelkov, vključno z kreme, losjoni in ličila. Na ta način ste lahko prepričani, da ste res daje vaši koži najbolj skrb je pred operacijo, seveda. To je vredno in boste prišli do zavedaš.

load...

4. Go naravna

Naslednja koristen nasvet o tem, kako upočasniti staranje je poskusiti in iti naravno. To je za tiste, ki ne briga o blagovno znamko kozmetike in raje naravno pot v vseh svojih dejanjih. Naravna olja in zelišča lahko prav tako dobro - če ne včasih bolje - kot blagovno znamko kreme, vendar morate vedeti, da bo njihov učinek traja dlje, da se pokažejo in boste morali vztrajati, da bi dobili celoten sklop koristi narave lahko ponudi vi.

5. Pazite na ribe

Vsi vemo, da to anti-aging konico, vendar, če smo iskreni, bolj teoretično kot praktično. Vsi vemo, kako pomembno omega - 3 maščobne kisline so za telo, vendar pa bomo jesti čim več rib, kot bi morali? Medtem ko so skrbi onesnaževanje veljavna, ne vse ribe na trgu je močno onesnaženo, zato poskrbite, da jeste dovolj rib in matice za boj proti učinkom prostih radikalov, ti stranski produkti presnove, ki so krivec za staranje.

6. Vlaženje

To je mogoče pogajati: dobro navlažena koža je mlado kožo in lahko upočasni povešanje in globoke linije smo povezali s staranjem, tako da ne boste nikoli zaiti iz vlažilni rutine. In to pomeni, ne samo na obrazu, ampak celotno telo, s konicami prstov na prste, v vseh letnih časih, vsak dan. Če vam je ljubše, da gredo naravno, potem najboljša olja za vlaženje vključujejo: arganovim oljem, Šipek olje, jojobino olje, mandljevo olje, Moringa olje, Tamanu olje, itd

7. Hydrate

To pomeni, da pitje dovolj vode in jedo dovolj sadja. Ob istem času, jedo manj sladkih stvari, vendar ste že vedeli, da, kajne? Stvar je v tem, da vse, kar si dal v usta kasneje pojavi na koži, tako rekoč. Ne pozabite, da je največji organ v telesu, po vsem, da jo obravnava v zvezi, vključno s tem pazite, kaj jeste.

8. Naj bo luč

Še en nasvet o tem, kako upočasniti staranje je, da ostane svetlo. Govorimo o ličila tukaj. Čeprav je danes kakovost ličila bistveno bolj varčujejo na koži, ki je bila pred 20 leti, ne pretiravajte, naj tvoj obraz dihati. Poleg tega caked temelj poudarja gube in jih ne skriva, je komaj učinek iščeš, ko uporabljate ličila. Naj bo luč in uporabljajte le ličila, kjer jo potrebujete.

9. Spanje na hrbtu

Naslednji namig o tem, kako upočasniti staranje je poskusiti spanje na hrbtu. To ni šala. Dermatologi lahko uganiti, na kateri strani spiš, samo s črtami na obrazu. Namig: boste dobili globlji nosno-ustnične črto ob strani vam je ljubše za spanje. Da bi se izognili temu neprijeten učinek, bodisi spanje na hrbtu ali zamenjati prevleke za blazino s tistimi, ki iz satena, svile ali drugo gladko tkanino.

10. De-stres

Kako upočasniti staranje? Izogibajte se stresu z vsemi sredstvi. Stres je glavni krivec, ko gre za staranje in njenih neestetskih učinke na svoj videz. Da bi videti mladi dlje časa, se naučijo, da se prepreči preobremenitev, pa naj bo to preko neke sprostitveno tehniko, kot so meditacija, molitev, ples razred, rednih telovadnice obiski, ali pa preprosto z učenjem, ne znoj majhne stvari preveč.

11. Naj bo vaš um zaposlen

To se sliši protislovno, da de-poudarjanju, vendar to ni. To preprosto pomeni, da so vaše možgane aktivne. Preberite, naučiti novega jezika ali drugo strokovno znanje, začeti nov hobi, če ti je všeč. Samo nikoli ne pustite vaš um dobili leni. In ne pozabite, da so zabavo na poti!

Kako upočasniti staranje? Katere so vaše najljubše nasveti proti staranju?

load...