10 dobrih stvari, da ne nosite ličila | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 dobrih stvari, da ne nosite ličila

10 dobrih stvari, da ne nosite ličila

Tam je bil trend na twitterju, pred nekaj meseci, za pošiljanje Samoportreti brez ličila za pridobitev denarja za raziskave raka. Trend spodbudil veliko več deklet, da sledijo zgledu zvezdnikov in poskuša dan ali dva ne nosi ličila. Ali ne nosite ličila, to ne bi smel biti velik posel in zelo veliko ljudi, ki so poskušali bo golo soočajo nekaj časa, mi je tako všeč, da se še nikoli vrnila. Če ste kdaj pomislili, da bi bilo lepo, da ne bo treba ukvarjati dajanje na ličila vsak dan, tukaj je deset koristi ne nosi ličila.

1. Vi boste prihranili veliko denarja

Pomislite, kaj bi lahko storili z dodatnih 15.000 $ v žepu, ker to je tisto, kar študija je nakazala, da povprečna ženska porabi za ličila v življenju. Večina od nas se radi našo ličila in smo porabili več, da moramo za nakup najboljše blagovne znamke, ki jih lahko, vendar pa lahko naredi veliko razliko v vaš mesečni proračun, če bi šel brezplačno ličila, tudi v nekaj dneh teden.

2. Ko dobiš kompliment, veste, da je dopolnilo je o vas

Tukaj je še ena od velikih prednosti, ki ne nosi ličil - ko nekdo čestita, kako lepo izgledaš, potem ste lahko prepričani, da so vam pohvalami in ne svoje sposobnosti z ličila. Veliko deklet pravijo, da se počutijo bolj samozavestne, brez ličil, in ne samo-zavestno sploh. Če nič drugega, kar omogoča njihovo naravno lepoto predstavo, ki jim občutek res super!

load...

3. Ti bi prihranili ogromno časa

Še eden od očitnih prednosti, ki ne nosi ličila, da boste dobili nekaj minut ekstra v postelji zjutraj. Odvisno od tega, kako zapletena je vaš dnevni make-up rutino, boste verjetno prihranili približno deset minut vsako jutro. To še ni vse, čeprav, boste tudi prihranili čas čez dan, saj bo potrebno na dotik ups ni in, da boste prihranili čas ponoči preveč, saj vam ne bo treba ponovno vzeti ličila off.

4. Vaša koža bo mogel dihati

Morda boste celo ugotovili, da je vaša polt izboljšuje, saj bo vaša koža lahko diha ves dan. Lahko, da je ličila, ki ga uporabljate za skrivanje madežev in nepravilnosti na koži zelo stvar, ki jih povzroča na prvem mestu.

5. Lahko smeh in jok, brez skrbi, vaše oči ličila

Še ena od velikih prednosti, ki ne nosi ličila, da boste mogli smejati, dokler solze roll navzdol svoje licih in ne na koncu videti kot nekaj iz grozljivko! Nič več razmazan, ali teče ličila za oči, da skrbi, da se bo pomenilo, da lahko resnično prepustite in se sami.

load...

6. Nič več madeže na vaših oblačil

Nič več ličila packe na ovratniku vaših oblačil bodisi. To pomeni, da ni neprijetne trenutke, čez dan in ne več trdo delo poskuša čiščenje madežev iz oblačil kasneje. Ne boste imeli prahu padec v kopalnici tla ali pulte za čiščenje niti.

7. Znova vas prosimo,

Če ste bili vsak dan nosil da, potem ste verjetno pozabili, kako je čutiti sonce na obrazu, ali vetrič. To lahko počutijo zelo osvobajajoče, da svobodno čutijo elemente na obrazu, vendar ne pozabite, da nosijo za zaščito pred soncem, seveda.

8. Tam ne bo več nobenih ličila napak

Če ste prenehali nošenje ličila boste nikoli imeli, da je potopitev spet občutek, ko se pogledam v ogledalo in ugotovili, da veliko ličila ideja ste imeli zgodaj zjutraj, ne izgleda tako velik v hladno svetlobo dneva. Nič več spraševala, to bo delovalo ali pa bo delovalo. Ti samo vstati, splash nekaj hladne vode na obrazu in gremo!

9. Lahko zaspi kjerkoli in kadarkoli prosim

Morda ne boste mogli zaspati na kavču in ne pustite ličila bris vsega vaše blazine. In še ena od velikih prednosti, ki ne nosi ličila je, da lahko greste tudi spat, ko se počutite, kot da, in vem, da vam ni treba odstraniti vsa ličila izdelke, preden to storite.

10. Lahko poljubiš in stisnila svojega moškega brez sledu

Prav tako boste lahko dobili od blizu in intimna s svojim moškim ne pušča sledi šminke ali ličil na obrazu in oblačila preveč. To je kot nalašč za tiste, kosila zmenek, ko ga spraviti nazaj na delo.

Seveda se ne trudijo, da oznanjajo ličila brez življenja, in mi nikakor ne svetujemo, da ustavi nošenje ličila v celoti, še posebej, če se ne počutite, kot da; lahko pa malo poskus ene ali dveh ličila prostih dni spremenili svoj pogled in morda celo radi nosijo nobene ali minimalno ličila. Poskusi!

Ali vam je všeč, da nosijo ličila vsak dan? Ali veste, druge koristi ne nosi ličila?

load...