10 mora vedeti nasvetov za ličenje oči in trikov | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 mora vedeti nasvetov za ličenje oči in trikov

10 mora vedeti nasvetov za ličenje oči in trikov

Tudi če mislite, da je vaš smokey eye tehniko izpopolnili ali vaš krilati videti ravno prav, nikoli ne moreš naučiti dovolj trikov in nasvetov o oči ličila. Konec koncev, oči so tisto, kar ljudje osredotočiti na, ko se pogovarjajo s tabo, in, če dobiš ličila za oči narobe, bo tisto, kar bodo vsi spomnim nate! Torej, da bi dobili vaš ličila za oči ravno prav, tukaj je deset mora vedeti oči ličila nasveti, triki in žaga, dodati, da tistih, ki jih že poznate.

1. Naložbe v pravih orodij

To je vredno porabi ven nekaj denarja na pravih krtačk, če želite, da bi vaš ličila za oči, kot tudi, kot profesionalci storiti. Lahko porabili toliko, kot vam je všeč na ličila in najboljše kakovosti, da denar lahko kupi, ampak če nimate dober izbor kvalitetnih čopičev, da ga uporablja, se bo več napak in da ne bo sposoben uporabljati ličila z dokaj toliko natančno, kot bi želeli.

2. Kako senčilo bolj živahno?

Ste se kdaj spraševali, zakaj senčilo nikoli ne izgleda povsem enako senco na vas, kot jih ima na embalaži? No, to je zato, ker ima vsak nekoliko drugačen odtenek kože. Da bi se barva senčilo videti bolj živahen, in bolj kot barvo, ki je na embalaži, tukaj je ena od zelo koristnih nasvetov za oči ličila in triki: kritje veke z belo mehko oči svinčnik (ali belo eyeshadow bazo) prvič, in to bo izničilo na svojo barvo kože.

load...

3. Ne poskušajte uporabljati ličila za oči, vse v enem zamahu

Ne poskušajte uporabljati ličila za oči naenkrat ali pa ne bo nikoli povsem dobili videz, ki ga želite. To je veliko lažje za uporabo svetlobe plast senčilo najprej, nato pa dodamo še eno plast za nekoliko temnejše barve, nato pa še, dokler ne boste imeli ravno videz, ki ga je želel. Prav tako boste ugotovili, da ste jih naredili manj napak na ta način preveč.

4. Uporabite svinčnik obloga vodil vašo roko

To je eden od največjih nasvetov oči ličila in triki za dekleta, ki se borijo pri uporabi eyeliner. Če ugotovite, da je vaša roka ni dovolj stabilna, da se uporabljajo tekoče črtalo za oči, nato poskusite najprej podloga oči s svinčnikom oblogo. To pa je veliko lažje za uporabo tekočega folijo, saj lahko sledite vrstico, ki ste jih naredili s svinčnikom. Izgleda prav tako dobri, ampak z nobeno od napak!

5. Odprite svoje oči z maskaro in podlogo

Tudi ko ste v naglici, ne pozabite uporabljati eyeliner in maskaro, če želite, da vaše oči videti budna, saj senčilo sama le ne bo naredil trik. Ne pozabite tudi, da bo malo bel svinčnik (za meso tone svinčnika), samo v notranjem kotičku tvojih očeh, da vaše oči videti veliko večja in svetlejša.

load...

6. Zmehča očesne svinčniki s sušilnikom za lase

Tukaj je še ena od mora vedeti oči nasveti ličila in triki: če je vaša najljubša oko svinčnik počuti kot ste poking oko s smirkovim papirjem, nato pa je najlažji način, da ga omehčati je, da pišu s fenom za sekundo ali dve. To bo to, da uporablja veliko lažje in se ne bo nič veko. Ne preveč časa s sušilcem za lase, čeprav, ali pa bi lahko svinčnika packa, ko ga uporabljate.

7. Naj bo vaš obrvi negovan

Ne glede na to, kako velik je vaš ličila za oči, če bo slabo urejene obrvi vedno pustil na cedilu. Še preden pride koli ličila za oči, se prepričajte, da so vaše obrvi čisto in urejeno, in ne obstajajo odvečni dlake. Preverite svoje obrvi dobro, preden greš ven, ali tweezing bi jih videti rdeče in otekle, in da bo to bolj težko uporabljati ličila.

8. Spoznajte svojo paleto

Niso vsi odtenki ličil bo ustrezala vsako dekle, da spoznajo, kaj paleta vam ustreza. Odtenki ličil, ki vam bo ustrezala bo odvisen od vaše polti, barvo las in barvo oči; in, nekateri pravijo, da obstajajo določena pravila, ki bi morali slediti. Resnica je, čeprav je, da je vsak drugačen, tako poskus, dokler ne najdete paleto, da ste zadovoljni sami s seboj.

9. Vzemite si čas

Vedno si dati dovolj časa, da se uporabljajo ličila, še posebej, če greva ven nekaj posebnega. Če poskusite in hitenja, lahko tudi delajo napake in morda celo začeti znova. Kakorkoli že, ličila in že pripravljen za večer je vse del zabave, tako da se omogoči dovolj časa, da ga uživajo, in ga dobil že v prvem poskusu.

10. Poskus

Definitivno ne pusti do zadnje minute, da poskusite o nov videz s svojo oči ličila, ali katera koli druga ličila za to zadevo. Ličila za oči, zlasti pa je treba vaditi, da odlično, tako da, ko ne boste dobili rezervno uro ali dve, vzemite čas, da preizkusite nove poglede in poskus z novimi odtenki. To je zelo zabavno eksperimentirati, in nikoli ne veš, boste morda našli novo podobo, ki jo absolutno ljubezen.

Katere so vaše najljubše oči ličila nasveti in triki?

load...