10 stvari, ki jih verjetno nikoli ne postavite v torbico, ampak bi morali | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 stvari, ki jih verjetno nikoli ne postavite v torbico, ampak bi morali

10 stvari, ki jih verjetno nikoli ne postavite v torbico, ampak bi morali

Dekle ne more povedati, kaj se bo zgodilo v enem dnevu, tako da vaša torbica mora vsebovati vse bistvene, ki jih morda potrebujete kritju morebitnega. Torej, jasno, vse smeti, ki ste bili knjigovodsko okrog in jo nadomestiti s tem, kar se lahko izkaže, da je reševalna essentials. Tukaj je 10 stvari, ki jih verjetno nikoli dani v torbici, ampak verjetno bi morala.

1. Bolečinam

Ena stvar, da veliko ljudi pozabi, je, da ima nekaj proti bolečinam v svoji torbi. Nikoli ne veš, kdaj se lahko glavobol stavke in ni vedno primerna, da gredo ven v trgovino. To je lahko še posebej pomembno, ko boste ostali doma, kot mnogi hoteli ne zaloge zdravila proti bolečinam več zdravstvenih in varnostnih razlogov.

2. Sanitarni izdelki

Mati narava vas lahko preseneti, včasih, tako da ne bo ujela brez tamponov ali ploščic. Tudi če si lahko nastavite koledar vaš mesečni cikel, si lahko življenje varčevanja za prijatelja.

load...

3. Nekaj ​​gotovine

Vedno nekaj denarja s seboj, tudi če mislite, da lahko povsod plačati s kartico v teh dneh. Če ste ujeli na tekočem z najbolj dolgočasen človek, ki ste jih kdaj srečal, boste morda želeli, da bi hitro izhod skozi zadnja vrata in se s taksijem domov.

4. Slušalke

Slušalke je še en uporaben element, da bomo lahko v naši torbici. Če boste kdaj potrebovali trenutek zase v dan, lahko enostavno priključite vaše slušalke in ignorirajo ves svet okoli sebe. Ali pa, v primeru, da želite, da hodi domov, ne vozite, da bi dobili nekaj vadbe, si lahko poslušate svoje najljubše melodije na tej poti in uživajte v trenutku.

Komplet 5. Šivalni

Manjka gumbe, rahlo solza v krilo ali zlomljeno zadrgo... Da lahko vse zgodi vsakomur, zato bodite pripravljeni za garderobo napak preveč, z majhno šivalni komplet in nekatere varnostne zaponke. To bo veliko bolje kot hoja po vsem dan poskušam imeti svojo bluzo skupaj, ali najhujše še vedno, zaradi njega bolj, kot si sploh namenjen.

load...

6. Razkužilo za roke

Vsakdo hiti ven v trgovino kupiti za higieno rok, ko je ptičja gripa prestrašiti, vendar se zdi, da pozabimo na pomen ohranjanja roke čisto pozneje. Mikrobi skriti, dobesedno povsod in so enostavno prenesejo na svoj obraz in ustnice z rokami. Vedno imajo mini steklenico higieno rok v torbi za tiste čase, ko ne more priti do umivalnice, da si umijte roke.

7. Sončna očala

Tudi če dežuje, ko zapusti svoj dom, bi sonce še vedno sijalo svetlo kasneje. Naj sončna očala v torbi, tako da boste lahko zaščitili svoje oči, tudi na zimskih dneh, ko ne pričakujemo sonce sploh.

8. Wet robčki

Vlažni robčki so priročni za reševanje vseh vrst misadventures, od ličila brisov na "juha navzdol bluzo" nesreč. Naj priročen potovalni paket vlažnih robčkov v vašo torbico in ga lahko hitro in enostavno obriše vse razlitja, ki se pojavijo tekom dneva. Brisanje razlitja hitro bo tudi pomagalo ustaviti pred barvanjem oblačila preveč.

9. Kovnice ali gumi

Nič ni hujšega, kot dihanje vonj nekoga drugega česen kosilo in vina, zato ne dovolite, da bi vas. Pop nekaj dih kovnice ali gumi v torbo in boste lahko izbrali kaj meniju na kosilo, brez strahu, da imajo slab zadah kasneje.

10. Rezervni ključ hiše

Karkoli drugega narobe na dan, boste zagotovo želeli, da bi lahko dobili v vašem domu, ko prideš nazaj. Naj rezervni ključ na dnu torbo in nikoli ne boste dobili izpasti vašega doma. Ne smete uporabljati več let in verjetno boste tudi pozabiti, da je tam, a ste prepričani, da bo vesel, da ga je imel, ko vam na koncu jo potrebujete.

Kaj si dal v torbici?

load...