5 nasvetov o izgubi želodčne maščobe | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

5 nasvetov o izgubi želodčne maščobe

5 nasvetov o izgubi želodčne maščobe

1) intervalni trening

To je skupna fitnes stereotip, da je početje sit-ups in škrtanje odgovor, da imajo veliko abs in ravno želodec. Medtem ko so te vrste vaj super za izgradnjo vaše trebušne mišice, ki jih le malo za zmanjšanje želodčne maščobe. Preobremenitev na trebušnjakov je preprosto gradnjo velike trebuh, da se svet ne bo nikoli videti.

Dodajanje kardiovaskularne vaje v svojo rutino, je ključ do zmanjšanja vse maščobe, ki se lahko pokriva vaš želodec mišice. Tek, Zumba in skakanje vrvi so primeri vaj in dejavnosti, ki gorijo maščobe, hkrati pa izboljšati svojo vzdržljivost in zdravje srca in ožilja. Kombinacija trebušne vaje in kardio je ključnega pomena, da prašijo nezaželene maščobe iz svoje sredine oddelku.

2) Izogibanje Sugar

Prehrana, ki vsebuje veliko sladkorja, je škodljiva za ljudi, ki želijo izgubiti želodčne maščobe. Brezalkoholne pijače, sladkarije in druge sladke pijače so vsi visoki elementi kalorij, ki delujejo proti vaš trud v telovadnici. Sladke rezultati prehrana v povečanih ravni krvnega sladkorja v telesu in povzroča odvečnih maščobnih kalorij, ki se skladišči, namesto da prebavi ali spali.

load...

3) moka Načrtovanje

Ne ne samo hrano, ki jo jeste vplivajo na prostor za shranjevanje maščob in vnosa, čas je pomemben, kot dobro. Jedo zelo veliko, vendar redke hrano in jedo vse v eni seji so navade, ki lahko privede do povečane telesne teže in povzročijo maščobe skladiščenja.

Da bi pospešili vam presnovo - namesto da bi ga upočasnjuje - piti velik kozarec hladne vodne pravice pred jedjo svoj obrok. Voda bo zapolnila vaš želodec, tako, da ne bo jedel toliko.

Pripravite svoje obroke vnaprej in poskrbite, da boste uporabili zdravo keramično posodo. Non-stick ponev, ki s teflonom ima lahko negativne učinke na zdravje. Načrta in tudi, kuhamo svoje obroke vnaprej, tako da boste vedno imeli nekaj zdravo jesti ali prigrizek na, namesto da bi hitenje na restavraciji s hitro hrano, ko ste v krču. Poskrbite, da vključuje veliko zdravih sadje in zelenjavo v vaši prehrani, in ne zanemarjajo semena in različne naravne oblike beljakovin.

load...

4) Get Pravilno Spanje

Dobili dovolj spanja je učinkovit in pogosto zanemarjena način za zaustavitev telesne teže in zmanjšuje želodčne maščobe. Nekatere študije so pokazale, da lahko pomanjkanje spanja prispeva k telesne mase, povečanje hrepenenja za mastne hrane in drugih vprašanjih, povezanih z zdravjem. Doslednost pri pridobivanju dober nočni počitek bo pomagalo kompliment vaše prehrane in fizične napore za izgubo želodčne maščobe.

5) Izogibajte se preskoči obroke in najti čas za sprostitev.

Če preskočite obroke, bo vaše telo začetek dviga raven kortizola, ki bo samo povečujejo apetit in vodijo k shranjevanju maščobe, predvsem v predelu trebuha.

Fox News je članek o želodčne maščobe, navedeno raven kortizola kot eden izmed najbolj vplivnih dejavnikov pri ugotavljanju, ali ste izgubili ali pridobivanje maščobe. Ko je raven tega hormona je previsoka, da vodi k povečanju telesne mase in drugih vprašanjih, povezanih z zdravjem. Presežek kortizola je tudi dejal, da povzroči utrujenost in neravnovesje v vaše prehranjevalne navade. Z drugimi besedami, lahko preveč tega hormona vpliva na vaša prizadevanja, da izgubijo težo na vseh frontah.

Da bi ohranili svojo raven kortizola iz slike, bi se izognili preskakovanje obrokov, našli čas za sprostitev in porabijo dovolj vitamina C vsak dan. Živila, kot so pomaranče, brokoli in špinača so odlični viri vitamina C z dodatnimi ugodnostmi za zdravje, kot tudi. Čeprav vitamin C lahko pripomore k zmanjšanju kortizola trni, najbolj pomembna stvar je, da se zmanjša raven stresa. Več časa boste našli, da se sprostite v dan, boljše možnosti imate nadzor nad vašo raven kortizola in izboljšati svoja prizadevanja za izgubo maščobe.

Quick Opomba: Če ste že poskusili različne načine, da se znebite trdovratne želodčne maščobe in si ne bi mogla doseči rezultat, ki ga želijo? Obstaja alternativa način za zdravljenje te težave - liposukcijo! Eden od kozmetične kirurgije strokovnjakov znane avstralske dr Daniel Lanzer, z več kot 20 let izkušenj, uspešno izvedli več kot 10 000 liposukciji, zaradi česar na tisoče ljudi srečnejše in bolj samozavestne o svojih telesih.

Upam, da vam je zdelo koristno. Vas prosimo, da delite svoje nasvete o tem, kako učinkovito izgubiti želodčne maščobe v razdelku komentarju spodaj.

Ostanite lepi in zdravi!

Bio avtorja:

Alicia Lawrence je svobodni pisatelj in v svojem prostem času uživa vadbo, branje in kuhanje zdravih jedi z njo keramično posodo.

load...