Kako narediti ličenje brezhibno? 10 nasvetov | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

Kako narediti ličenje brezhibno? 10 nasvetov

Kako narediti ličenje brezhibno? 10 nasvetov

Celo najbolj vročih, A-seznam zvezdniki niso tako popolno kožo, tako, kako se vedno zdi, da si brez napak? Če ste se kdaj spraševali, kateri koraki so potrebni za brezhibno videti ličila, preberite deset preprostih nasvetov.

1. Očistite kožo temeljito

Prvi korak v smeri brezhibno videti ličila, je skrb za naravno polt. Očistite obraz, vsako jutro in vsak večer, z nežnim čistilnim sredstvom, ki je prilagojen za vašo kožo.

2. Luščenje redno

Še en nasvet o tem, kako narediti svoj make-up videz brezhiben je redno piling kože. Enostavno dneva v dan, obrabe, škode zgornja plast kože; kožne celice umrejo in nove nastajajo. Piling bo redno čistite stran mrtvo, luskasta koža in sevalno, novo kožo pod izpostaviti.

load...

3. Vlaženje in masažo dobro v kožo

Vlažijo vsak dan in vedno masaža vlažilec dobro v svoji koži. Če ga ne vtrite (nežno seveda), bo pustil masten film na vrhu vaše kože in vašo ličila ne bo ravnala pravilno.

4. Uporabite premaz

Še en nasvet o tem, kako da bo vaše ličila videti brezhibno je uporaba temelji premaz za silicijevega dioksida in da bo to pomagalo, da bi prikrila vse gubice. Uporabite premaz zmerno, čeprav, ker če ste uporabili preveč, lahko dejansko poudari gubice v svoji koži.

5. Izberite pravo temelj

Če ste dovolj srečni, da imajo brezhibno kožo, brez madežev, potem lahko uporabite obarvano vlažilno, sicer pa uporabite tekočo podlago, ki vsebuje silikon in se izogniti z uporabo težkih, mat temelje, ki lahko izgledajo preveč nenaravno.

load...

6. Prikriti madežev in podočnjaki

To je vredno porabi nekaj denarja za nekaj kakovostnega korektorjem in iskati tistega, ki je najbližje vaši, naravni ten kože. Uporabi korektor, da skrije vse madeže ali temne kolobarje pod očmi in vedno mešanica v dobro.

7. Nanesite bronzer in blush

Če želite dodati malo več barve na obrazu, uporablja bronzer preko vaše čelo, lica in nos, in nekaj rdečico na jabolka licih. Še en koristen nasvet o tem, kako da bo vaše ličila videti brezhibno, je zagotoviti, da je bronzer ne pretemna za vašo polt in blush ni preveč svetla.

8. Uporabi svoj ličila za oči

Uporabi svoje senčila in ne pozabite, da se dobro mešanico, nato curl svoje trepalnice in uporabljati maskaro in črtalo za oči; uporabite obrvi svinčnikom senci svoje obrvi, če je potrebno. Vedno izberite barve, ki kompliment vašo naravno polt in dobro umestitev v.

9. Uporaba začetnih oligonukleotidov za ustnice

Za brezhibno ustnice, tudi oni bodo morali redno piling in vlažilno. Uporaba premaz za ustnice, bo pomagalo, da izpolnite vsa gub, in nato uporabite ustnic obloge in šminko; konča s sijajem, če je potrebno.

10. Mešanica za naraven videz

Dobro mešanje je še en pomemben nasvet o tem, kako narediti svoj make-up videz brezhiben. Za lepe in naravnega videza ličila, vedno prepričani, da se zlijejo vse izdelke se zelo dobro in izberite odtenke, ki kompliment vašo kožo. Zadnja stvar, ki jo želite, je stark crte, ki kažejo, kjer ličila se začne in konča.

Kako narediti ličila videti brezhibno? Kateri so vaši najboljši nasveti ličila?

Ostani lepa in biti srečen!

load...