10 koristnih nasvetov o tem, kako se soočiti s stresom | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 koristnih nasvetov o tem, kako se soočiti s stresom

10 koristnih nasvetov o tem, kako se soočiti s stresom

Delo, otroci, odnosi, družina in telefon, ki ne bo ustavil zvoni! Stres je neizogiben del življenja, in vsi smo lahko dobili. Edina razlika med osebo, ki je poudaril, in nekoga, ki ima stresa v svojem življenju je, kako se ukvarjajo s stresnimi situacijami. Če ne boste našli načine za spopadanje s stresom, lahko uidejo iz kontrole in, v najboljšem primeru, pustil občutek izsušena in v najslabšem primeru privede do resnih zdravstvenih težav. Stres vsekakor ne pomeni, da nam več mlada in lepa, to je razlog, zakaj se moramo naučiti spopasti z njo. Zato imejte raven stresa pod nadzorom in se seznanil z nekaterimi od teh nasvetov o tem, kako se spopasti s stresom:

1. Upravljajte svoj čas učinkovito in se naučijo, da se osredotočijo na eno stvar naenkrat

Čas je vir, ki ga veliko ljudi ne ustrezno upravljati, vendar boste verjetno imeli več časa na voljo, kot si mislite, če si samo ti organizirali malo bolje. Zato je naš prvi namig o tem, kako obvladovati stres - začeti z izdelavo seznama nalog, prednost tega seznama, nato pa reševanje tega seznama, eno nalogo naenkrat in jih Otkucavati, kot greš. Če poskusite in Leteti med preveč nalog naenkrat, ste verjetno dokončati nobeden od njih, da se naučijo, da se osredotoči in zadeti jih enega po enega.

2. Skrbeti za stvari, ki jih lahko spremenite, niso stvari, ki jih ne more

Obstaja nekaj stvari, ki jih preprosto ni mogoče spremeniti; ne moreš, na primer, obrniti nazaj na uro, tako da deluje le na naloge, ki se v resnici dogaja, da bi razliko. Besen skrbi, nekaj, kar ne more biti fiksno se dogaja samo izgubljati časa in da se boste še bolj poudarili.

load...

3. Naslov stvari, ki jih zaradi česar ste pod stresom, ne skrivajo pred njimi

Skrivanje pred problemi ne pomeni, da jih izginejo. Moški so slabše kot ženske za to, vendar bi se izognili skušnjavi, da se obrnejo na alkohola, kajenje ali kofeina za kritje stres, saj te vrste bergle, lahko se boste počutili bolje, le začasno, vendar je poudarek bo vrnil in se bo vrnil z maščevanjem in glavobol; Zato, naslov stvari, ki vas stres in ne poskušajo zbežati in se skriti pred njimi.

4. Pogovor z nekom. Problem v skupni rabi je problem prepolovila

Še en nasvet o tem, kako obvladovati stres je - govoriti s prijateljem. Problem v skupni rabi je problem prepolovila, in to je dejstvo! Če življenje je že na vrhu vas, boste to našli veliko pomoč govoriti stvari skozi z prijatelja ali družinskega člana. Ne boste mogli val čarobno palico za vas, vendar boste presenečeni na svež in dober nasvet lahko dobiš od nekoga, ki se neposredno ne sodeluje s svojimi težavami in govorjenja lahko pomaga, da bi dobili svoj um jasen preveč.

5. Ustvarite meje v svojem življenju

Eden od največjih vzrokov stresa danes je pomanjkanje življenje / delo bilanc, in imamo tehnologijo, da se zahvalim za to. Torej je naš naslednji namig o tem, kako obvladovati stres - da čas in vztrajati pri tem, če je delo ustavi. Izklopite delovno mobilni in ne da videti v teh e-pošto. Boste potrebovali nekaj časa, da si lahko po svoje, ali pa ne bodo učinkoviti pri svojem delu tako ali tako in da bo samo da se stvari še slabše. Redna 'mi', ko lahko pomaga napolni baterije in spopadanje s stresom lažje... In ne pozabite, kdaj je to povsem v redu, da ni treba storiti nič.

load...

6. Stop in iti na sprehod, tako da ko prideš nazaj, bodo vsi ti problemi zdi malo manjši

Še en nasvet o tem, kako obvladovati stres, še posebej, če je vse prav pride preveč, je - dal vse dol, ga pusti in pojdi na sprehod nekje mirno in stran od množice in vrveža za nekaj časa. Svež zrak bo jasno glavo in vadba bo javnost endorfinov v telesu, ki se boste počutili bolje, bolj osredotočen in še veliko mirnejši. Ko prideš nazaj, bodo vsi ti problemi zdi malo manjši.

7. Vsa dela in ne igra ni dobro za vsakogar, to stvari, ki jih uživajo in jih narediti pogosto

Ne pustite, da stresne stvari prevzame celotno življenje in se prepričajte, da dovolj časa za zabavo in užitek preveč. Vpiti hobiji, preživeti nekaj časa s prijatelji in družino ter dobili nekaj časa, da chill out. Vsa dela in ne igra ni dobro za nikogar.

8. Pick izmed hitrih rešitev najprej

Ne, ne moreš odložiti velike delovna mesta za vedno, vendar, če imate dolg seznam stvari, ki so vam zaskrbljujoče, nato pa se osredotoči na najlažjih nalog prvi. To bo zmanjšalo seznam velikosti hitreje, zmanjšati paniko in lajšanje stresa, in vam več zaupanja za odpravo večjih težav.

9. Naredite nekaj časa, da pomaga drugim

Obstaja ogromno dokazov, da so ljudje, ki prostovoljno pomagajo drugim, manj srečnim od sebe, so veliko manj pod stresom, kot tisti, ki ne. Le nekaj ur časa na teden ali celo mesec, delajo prostovoljno delo bo izboljšalo vaše razpoloženje, samozavest in vas proč od svojih težav za nekaj časa.

10. Če vse drugo odpove, poiščite pomoč

Če se res zdi, da ne veste, kako se spopasti s stresom, potem ne oklevajte in poiskati zdravniško pomoč. Dalj prekomernega stresa lahko vodi k duševni / čustveni zdravstvene težave in lahko vpliva na vaše splošno zdravje. To lahko vodi tudi do visokega krvnega pritiska in povečano tveganje za srčni napad, zato ne bo sram govoriti z zdravnikom o tem, vas zagotovo ne bo prva oseba, ki jo je kdaj videl, ki trpijo zaradi stresa.

Kako se spopasti s stresom? Ali imate druge nasvete deliti? Vas prosimo, da to storijo v komentar oddelku.

load...