10 motivacijskih citatov o ljubezni | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 motivacijskih citatov o ljubezni

10 motivacijskih citatov o ljubezni

Če kdo bo sodil nepošteno in vam težko, potem bo verjetno vas! Dejstvo je, da je večina od nas preveč samokritični in vodijo sami navzdol, tako da, če se potrudiš, da bi našli načine, da bi se radi več, preberite deset inspirativno kotacije in najti motivacijo, ki jih potrebujete, da začnete biti prijaznejši do tebe.

1. "Nizka samozavest je kot vožnja skozi življenje s svojim ročne zavore na." - Maxwell Maltz

Ta velik citat iz kozmetičnih kirurg, Maxwell Maltz, res povzamemo zelo dober razlog, da te ljubim. Če imate nizko samopodobo, se dogaja, da vas zadržujejo v življenju in nikoli ne bo imel pogum, da stori vse stvari, ki si jih lahko.

2. "Lahko iskanje po celotnem vesolju, za nekoga, ki je bolj zasluži tvoje ljubezni in naklonjenosti, kot ste sami, in da oseba, ki je ni mogoče najti nikjer. Ti si, tako kot kdor koli v celotnem vesolju, zaslužijo si ljubezen in naklonjenost. " - Buddha

Tam ni res veliko moremo dodati ta citat, ampak, če je kdo na svetu, ne zaslužijo svojo ljubezen, potem ste to vi.

load...

3. "Samooskrba je nikoli sebično dejanje, je le dobro za nadzor edinega darilo imam dar sem dal na zemlji ponuditi drugim." - Parker Palmer

Avtor in aktivist, Parker Palmer, tukaj izraža odgovor vsem tistim, ki mislijo, da je self-ljubezni biti sebičen. To je, seveda ni sebičen sploh, skrbeti zase, ker če ne, kako boste nikoli mogli skrbeti za druge?

4. "It` ni vaša naloga, da mi je všeč - je `mine."

Ne jemljite k srcu, kaj si drugi mislijo o vas, je svoje mnenje, da je zares pomembno. Ta citat iz avtorja in zvočnik, Byron Katie, prinaša to sporočilo domov precej jedrnato.

5. "Za vzpostavitev prave samozavesti, se moramo osredotočiti na naše uspehe in pozabi napak in negativov v naših življenjih." - Denis Waitley

Ali pa, da Povedano drugače, končati premagal sami gor za nič! Odpusti sebe, svoje napake, se osredotočajo na pozitivnih in pustiti mimo bivanje v preteklosti. To je najboljši način, da se premaknete naprej in začeli začeti ljubiti sebe.

load...

6. "Zdrav ljubezen do sebe pomeni, da nimamo prisilo utemeljiti sebi ali drugim, zakaj smo vzeli počitnice, zakaj spati pozno, zato smo kupili nove čevlje, zato smo se razvajali od časa do časa. Menimo, udobno počne stvari, ki povečajo kakovost in lepoto življenja. «- Andrew Matthews

Odgovorite samo na sebe, na koncu dneva, tako da se ne počutim krivega kar sami vesti; zaslužiš si!

7. "Ti si vedno s seboj, tako da boste lahko tudi uživali v družbi." - Diane Von Furstenberg

Modna oblikovalka in nekdanja princesa, Diane Von Furstenberg, navaja dejstvo, da pogosto spregledamo. Moraš biti sami s seboj vse svoje življenje, tako da si lahko tudi prišli do rad to osebo, ki ste.

8. "Nič ni plemenita o tem, da boljše, da kak drug človek. Prava plemstvo je v tem, da boljša od prejšnje sebe. "- Hindu Proverb

To čudovito starodavni hindujski pregovor govori toliko o odkrivanja samega sebe, kot to počne o self-ljubezni. Odgovorili, da nihče, ampak zase, in če imate radi sebe, potem se lahko naučite, da raste kot oseba, kot dobro.

9. "Verjemi sami. Veš več, kot si misliš, da narediti. "- Benjamin Spock

Ta je od znanega in včasih kontroverzne, ameriški pediater, Benjamin Spock, To ni tista z koničastih ušes iz Star Trek! Ampak, kot vsi vemo, v vsakem ljubeč odnos, mora obstajati zaupanje, da zaupate, res bolje, kot si včasih pretvarjati.

10. "Ljubite sebe in nihče drug ne bo." - Neznan

In, končno, tudi nosili citat, ki se pogosto uporablja v svetovanje strani in stolpcev, ampak tisti, nihče v resnici ne ve, kdo je prvi dejal, je Očevidnost od "samega sebe, ali nihče drug ne bo." Ljubiti sebe, uči, kako ljubiti druge, in dokler lahko storite, da se ne bo nihče te imam nazaj.

Kateri so vaši najljubši motivacijske kotacije o ljubiti sebe?

Ostanite srečni in samega sebe!

load...