10 nasvetov o tem, kako dvigniti svoje razpoloženje (ali kako biti srečnejši?) | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 nasvetov o tem, kako dvigniti svoje razpoloženje (ali kako biti srečnejši?)

10 nasvetov o tem, kako dvigniti svoje razpoloženje (ali kako biti srečnejši?)

1) Ne jemljite stvari preveč resno

Poskusite videti svet s sporočilom za humor. Tudi, ko se soočajo s težavami ali ko vas nekdo užaljen, poskusite vseeno nasmeh in rečeš: "!... In to bo tudi prešla" Ljudje, ki verjamejo, da se bo njihov problem rešen in njihov položaj bo bolje ponavadi dobijo pozitivne rezultate veliko hitreje in lažje, kot tisti, ki stalno prebivajo na negativnosti.

2) Odpusti enostavno in hitro

Da bi se to ustrezno pozitivno miselnost in samo biti srečnejši v življenju, boste morali naučiti sami nadzorujejo. Poskrbite, da boste takoj odpusti tiste, ki vas užalil, ne skrivajo strup negativnosti znotraj sebe. Z tolerantna, nastavite zapornik brezplačno, in ko rečem "zapornik", ne mislim druge osebe.

load...

3) Prinesite nove stvari v svojem življenju

Psihologi zdi, da je koristno, da se zavestno spremeniti nekatere naše navade in prinašajo nove stvari v našem življenju. Na oder prinašajo novosti v svojem življenju, ki jih lahko spremenite oblačila slog ali pa si najdi nov hobi. Te majhne spremembe bodo pomagali dvigniti razpoloženje in obogatijo svoje življenje.

4) Vstani, obleko gor in pokaže!

Ko se počutite modro, ne ostanejo doma ves čas, ki leži v postelji, kartonom in jutro o svojem slabem srečo cel dan. Pojdi ven v naravo ali srečanje s prijatelji; Vaše razpoloženje bo izboljšala trenutku!

load...

5) Več o tem, da se sprostite

Sprostitev in meditacija so veliko načinov, da se stran od stresa. Ko se počutite dol, poskusite vzeti nekaj minut za dihanje globoko, zaprete oči in se sprostite. Ta hitra in enostavna vadba lahko obriše stres in se boste počutili veliko bolje. Prav tako lahko uporabite aromaterapijo, da bi dvignili svoje razpoloženje. Eterična olja limone, pomaranče, mandarine, grenivke in bergamotke je znano, da so veliki razpoloženja ojačevalci.

6) Plavanje

Pojdi na bazen in se naučiti plavati. Voda lahko pomaga telesu sprostiti, dvignete vaše razpoloženje in spodbuja občutek ugodja.

7) Vaš perspektiva in poudarek

Več o tem, da bo vaš poudarek na svoje cilje, saj v živo je stalno gibanje in spremembe. Položaj, ki je zdaj videti kot problem - se lahko spremeni v blagoslov čez nekaj časa. Zapomni si to.

8) Oglejte si zabaven film

Kot smo že omenili, lahko humor lahko ozdravi slabe volje, zato, če ste občutek navzdol - izbrali smešno film za gledanje in smeh negativnosti iz svojega življenja!

9) ples

Ko smo potrti, imamo tendenco, da lug navzdol v postelji, sami uživate v samo usmiljenja, ampak pustite, da se ne bo tako več! Put na svojo najljubšo glasbo in ples svojo pot iz negativnega razpoloženja v deželi veselja in sreče. Veselo skače vsako jutro lahko tudi izjemno pomaga ostati dobre volje skozi ves dan!

10) Biti prisoten v tem trenutku in odnos hvaležnosti

Nesreča pogosto gre za ljudi, ki ne vedo, kako biti prisotni v tem trenutku, ker se osredotočajo na svojih preteklih napak ali strah pred prihodnjimi. Namesto, osredotočiti vso pozornost na sedanji trenutek, biti hvaležen in hvaležen; Opazili vse (sedanje) blagoslove, tudi z najmanjšimi in izraziti svojo hvaležnost! S tem si bo pa vaše razpoloženje in odnos okoli in se bo počutil veliko srečnejši.

Upam, da vam je zdelo koristno. Kako se dvigne vaše razpoloženje, ko se počutite dol? Vas prosimo, da delite svoje nasvete o tem, kako biti srečnejši v razdelku komentarju spodaj.

Ostani lepa, sijaj svetlo in nasmeh pogosto!

load...