5 načinov, kako se motivirati skozi ves dan | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

5 načinov, kako se motivirati skozi ves dan

5 načinov, kako se motivirati skozi ves dan

1) Zbudite se zgodaj.

Zgodnji začetek dneva vam lahko več časa, da se neguje in "energijo" svoje ustvarjalne baterije. Ko ni treba hiteti zjutraj, lahko imate čas, da se psihično in fizično pripraviti sami pozdravil prihod dan. Lahko poslušate svojo najljubšo glasbo, naredite nekaj vaj, meditacijo... Vse te stvari, ki vam lahko pomaga začeti čisto nov dan s pozitivnim predznakom in vzdrževati boljše razpoloženje, ko gredo skupaj.

2) izbral pozitivno afirmacijo (ali inspirativno citat) na dan.

Vsako jutro je izbrala eno pozitivno afirmacijo ali citat in to ponovi večkrat čez dan. Če boste potrebovali nekaj motivacijske spodbude, spomnil si to pozitivno citat ali misel, da vam bo pomagal ohraniti svetlo in optimistično razpoloženje tekom celega dneva. In ja, ne pozabite, da ljubiti in verjeti vase. Nikoli si dal dol, tudi navznoter. Spomni se pogosto o svoji pravi vrednosti in neomejen potencial. Naj nasmeh bo svoj dežnik na deževen dan!

load...

3) Samo to!

Ta znameniti slogan Nike pove vse. Pogosto imamo tendenco, da se stvari na stran, odlašajo ali dvom. Najboljše "zdravilo" za vse to je akcija! Ukrep se lahko obriše negotovost in strah. Nič ne more, da boste izgubili igro, razen sebe. Zato, ko veš, da je vse moči znotraj lastnega bitja, upal, dejanje in zmagali! Če uporabljate to misel kot svojo dnevno motivacijo, nič ne more ustaviti, da bi dosegli svoje cilje!

4) Napake ne obstajajo! Vse je izkušnja (ali lekcija)!

Ko se soočajo s težavo, se prepričajte, da se spomnite, da so vse težave rešitve. Problem (ali neuspeh) je, pravzaprav, pozitivna stvar, saj lahko vodi k spremembi smeri. Ampak, če si pustil negativne misli vpišite svoj um - ste izgubili velik del svoje energije! Če živijo na problem - lahko začeli počutiti nemočne in nemočni. Spremenite svoje misli in vaše življenje se bo spremenilo to smer. Desno (pozitiven) odnos je ključ do srečnega in izpolnjeno življenje! Poskusi, da vidim kozarec na pol poln, namesto pol prazne, glejte napake so izkušnje in, namesto da razmišljajo problem, se osredotočajo na rešitve.

load...

5) Pomagajte drugim.

Pomagati drugim ljudem vedno motivira. Ko pomaga nekdo rešiti svoje težave - ste obrniti pozornost od lastnih težav. To ne pomeni, da jih vodijo stran od njih, ki ste ga pravkar začeli dobivati ​​svoje probleme kot manj zastrašujoče. Po drugi strani pa, hvaležnost je prejel od osebo, ki ste pomagali ali samo notranja spoznavanje prinaša dobroto v svetu nekoga, proizvaja ogromne pozitivna čustva! Zaključek: z namenom, da bo vaše življenje boljše, pomaga izboljšati življenja drugih ljudi.

Kako se motivirati sebe čez dan? Vas prosimo, da delite svoje nasvete v razdelku komentarju spodaj.

Ostanite srečni in nasmeh pogosto!

load...