8 čudovitih nasvetov, kako se vsak dan počutite mlajše | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

8 čudovitih nasvetov, kako se vsak dan počutite mlajše

8 čudovitih nasvetov, kako se vsak dan počutite mlajše

To je bil Benjamin Franklin, ki je dejal, da '' se v tem svetu ne more nič dejal, da je prepričan, razen smrti in davkov ", a je zgrešil eno - stara poti! Nihče še ni našel način, kako ustaviti proces staranja, tako, dokler nekdo ne pride do eliksir mladosti, tukaj je osem nasvetov o tem, kako lahko vodijo sami počutite mladi vsak dan:

1. Ne skrbi, srečni!

Ste se kdaj vprašali, zakaj so otroci vedno tako srečna in polna energije, ves čas? To je verjetno zato, ker nimajo veliko skrbi in se gotovo ne skrbi stara! Bodite kot otrok in se boste počutili kot otrok, tako da niti ne pomisli, koliko ste stari in vzemite vsak dan, saj prihaja in boste počutili celo veliko bolje o življenju.

2. Izklopite v času predvajanja

Ko zazvoni zvonec na koncu šole, pridejo otroci zmanjkuje in so pripravljeni za igro. Ko odrasli pridem domov iz službe, se usesti in skrbi, kaj morajo storiti v službi jutri. Poskusite in označite jasno mejo med delom in igro, tako kot otroci storiti, in tudi, da boste vedeli, kdaj je čas za igro in čas za delo in skrbi.

load...

3. Spustite nekaj zadržkov

Kot smo rastejo starejši, smo začeli bolj in bolj v skladu s tem, kar mislimo, da drugi mislijo, da ljudje našega časa naj bi se obnašajo podobno. Zakaj? Kdo ve, da je samo tako, da smo pripravljeni, da lahko, vendar ni nič narobe z zlom plesni občasno. Torej stop skrbi, kaj drugi mislijo; iti ven in še nekaj stvari, ki jih resnično želijo narediti za spremembo.

4. Bodite zelo hvaležen za to, kar imate

Saj ni treba biti veren reči "hvala" za sončen dan, vendar pa je to super, ko sije sonce. Ali ne? Ali ne boste niti opazili več? Biti hvaležen za celo življenjske malih užitkov vam bodo pomagali na pomlad v svoj korak in se boste počutili kot otrok znova.

5. Jejte dobro

Na žalost, če ste že malo starejši, nimate metabolizem otroka več, tako da boste morali, da pazite, kaj jeste, če želite, da vaš mladosten videz in duha dlje. Jejte uravnoteženo prehrano z veliko sveže zelenjave in sadja, ki vam bo dala energijo in zelo potrebne antioksidante za pomoč pri boju off znake staranja.

load...

6. Bodite aktivni

Vaja je dobro za dušo, kot tudi telo. Ohranjanje kondicije bo ubranijo zunanjih znakov staranja, vendar pa bo tudi, da se počutite veliko bolj pozorni, energična in buden, tako da boste lahko uživali v to mladostno vitalnost ste občutek.

7. Dobili dovolj spanja

Saj ne more biti mladosten pomlad piščanca, če ne boste dobili dovolj spanja ponoči. Če ne želite, da je eden od tistih, ki so zaspali pred vsak večer na TV, kot se prepričajte, da ste dobili spanec res dobra, zvok ponoči. Vaše telo pa veliko pomembnih popravil, medtem ko spite, tako da spanja lahko noč vam bo pomagal, da si prav tako mladi, kot se počutite.

8. Preživite več časa z otroki

Nič ne prinaša otrok, pri nas vse več, kot pa z otroki. Mladosten duh je tam, znotraj vsakega in vsak od nas, samo naučiti, da ga pokopljejo. Če boste porabili več časa z otroki, lastne otroke, a prijatelji "ali družinski člani", ki jih bodo kmalu izkopali to mladostno žganih nazaj ven iz tebe!

Kako se počutite mlajši vsak dan? Ali imate druge nasvete? Vas prosimo, da jih delite v komentar oddelku spodaj.

load...