Kako biti srečen? 10 skrivnosti do vseživljenske sreče, ki bo spremenila vaše življenje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

Kako biti srečen? 10 skrivnosti do vseživljenske sreče, ki bo spremenila vaše življenje

Kako biti srečen? 10 skrivnosti do vseživljenske sreče, ki bo spremenila vaše življenje

Prvi skrivnost, da bi bil srečen, je zelo preprost: smo se odločili, da bomo z veseljem! Študije so pokazale, čeprav je, da si ne more iti ven in kupiti sreče, in je ni mogoče najti v dosežkih bodisi. Nakup nove obleke ali zmago dirko se boste z veseljem za kratek čas, vendar to ne bo trajalo, da sem se ozremo na nekaj skrivnosti za doseganje dolgoročne, vseživljenjsko sreče:

1. Kako biti srečen? Več o tem, kako reči 'ne'

Ali ste eden izmed tistih ljudi, ki hočejo, da prosim druge? Učenje, kako reči "ne", "to je moj čas in sem se odločil, kako ga uporabljati", je dober začetek za iskanje sreče. Naj bo vaš šef, vaši otroci ali kdorkoli drug, bodo kmalu izvedeli, da niste, da ga vlečejo okoli in boste končno dobili nekaj časa za sebe, za spremembo. A 'mi', ko vsak dan, ko se stvari, ki so vam všeč in si napolni svoje sreče baterije, bo vaše življenje bolj izpolnjeno in vam pomaga postati srečnejši oseba.

load...

2. Ne skrbi, bodi srečen

To je dobra pesem in odličen filozofija življenja preveč. Poskusi, da ne bo treba skrbeti za malenkosti, bodo poskrbeli zase in se osredotočiti, namesto tega na vse dobre stvari v svojem življenju na. Raziskave so pokazale, da ljudje, ki jemljejo premor ob koncu vsakega dne, da računajo njihovi blagoslovi so ljudje, ki so našli srečo.

3. Kako biti srečen? Pomagati drugim, ko lahko

Pomagati ljudem, ki imajo manj sreče kot ti bo pomagal, da dajo svoje probleme v perspektivi in ​​vas napolni z občutkom dosežek. To je bilo dokazano v študijah, da prostovoljno delo krepi človekov občutek dobrega počutja in sreče. Torej, je to samo, da srečni ljudje pomagajo drugim ljudem ali, bolj verjetno, da lahko pomaga drugim izboljšati svojo srečo?

load...

4. Kako biti srečen? Ne pozabiti na ljudi, ki so vam všeč

Sreča se začne doma, zato ne pozabite, svojo družino in prijatelje. Delo na vaše odnose s starši, bratje in sestre in drugi sorodniki ter popravljajo mostove, kjer morate, saj zdrave in ljubeče odnose s prijatelji in družino, je lahko pomemben del doseganja dolgoročne sreče.

5. Kako biti srečen? Dobili nekaj tiho čas sam

Vsakdo potrebuje nekaj časa, da napolni svoje baterije, in dobili proč od vsega, za nekaj časa, je najboljši način, da to storijo. Pojdi na sprehod ali gledati film na svoje. Ravno malo miru in tišini, nekaj časa preživel v naravi vam bo dal čas za premislek in uravnoteženje ven svoje misli.

6. Hočem biti srečen! Poglej na svetlo plat življenja...

Malo optimizma gre daleč, zato poskusite, da ne bo vedno gledati na slabosti v situaciji, poiskati dobro preveč. Stvari so na splošno nikoli ni tako slabo, kot so videti in vaši najhujši strahovi ne res uresničile, tako da si na svetlo plat, da je tisto, kar srečni ljudje.

7. Kako biti srečen? Nastavite dosegljive cilje

Nastavitev nerealne cilje, je prepričan ogenj način, da vam življenje frustracije in razočaranja. Saj ne bo film začeti naslednji teden, tako da pozabi in se na nekaj, kar se lahko doseže!

8. Kako biti srečen? Hvalite se na poti

Ko boste to storili zastavljene cilje, ne pozabite, da obstaja veliko korakov do stopnišča. Če je, na primer, si cilj, da doseže svojo idealno težo, ne čakati do dneva, da prideš tja, da si čestitamo, vsak funt ste izgubili na poti je dosežek sam po sebi.

9. Kako biti srečen? Izberi svoje prijatelje pametno

Sreča je na lov, zato se odločijo za okoli srečni in pozitivni ljudje, vas bo srečna.

10. Kako biti srečen? Bodite prijazni do sebe

Če pogledamo po sebi, tako v mislih in v telo vam bo pomagal najti pot do sreče. Vadba in jedo zdravo prehrano vam bo dala energijo, ki jo potrebujete za vzdrževanje vse te sreče, vendar ne pozabite, da si priboljšek ali dva, kot tudi. 😉

Upamo, da vam ti nasveti sreča koristno.

Vas prosimo, da delijo svoje skrivnosti o tem, kako biti srečen v komentar oddelku spodaj.

load...