10 nedvoumnih znakov, da je fant neizmerno privlači tebi | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 nedvoumnih znakov, da je fant neizmerno privlači tebi

10 nedvoumnih znakov, da je fant neizmerno privlači tebi

Ah, atrakcija. Ali ni to super, ko se človek strmi v nas vso pot z druge strani sobe? To nas naredi vse tingly znotraj in zunaj, in včasih celo zardevati.

Toda pozor na minuto. Počakaj tukaj. Kako vemo, da je človek, ki je strmel intenzivno pri nas v resnici privlačijo nas? Kaj pa, če je to le čudak lezenje, ki ima rad, da prestrašiti ljudi, ki jih gledal na njih?

Ali pa kaj če je serijski morilec ?!

Ok, ok. Pomiri se. Sprostite se. Ker smo tukaj, da vam pomaga ven z 10 nedvomne znake, da je fant izjemno privlači vas. Torej, kaj si zdaj!

1. On bo dotik njegove lase

Resno, če je človek ogrel za vas, bo dotaknil svoje lase. Če imate srečo, da bo še kap njegova brada za vas.

To je pravzaprav podzavestno stvar, in fantje pogosto ne vedo, da to počnete. Ampak to je spogledovanje tehniko imajo, pri čemer vsakič, ko ste dobili vroče in moti o dekletu, ki jih ne more pomagati, ampak čopičem svoje roke s svojimi dolgimi, ki izhajajo grive. Think of it kot parjenja klic, ki sega tisoče let.

load...

2. On bo Naredite Stik z očmi

Ena od največjih znakov, ki je dobil to slabo za malo si star, da mu je očesni stik z vami. Če ste klepetali z njim in on gleda na vas neposredno v oči, je pogosto surefire znak, da vas ta tip hoče.

Še bolje, če opazite, da te je videti v oči z nekakšno premišljen, daljne videz, ki namiguje, da misli na kaj drugega, razen tisto, kar si rekel, je zagotovo vam muh. In on je v bistvu mislim nate gola.

3. On bo Lean Into You

Če je ne zanima, bom sedel nazaj wit prečkal rokami. Če pa mu je neizmerno privlači vas, bo pusto v priti bližje. Ni dvoma, da bo poskušal biti kot subtilna, kot je mogoče s to eno, vendar boste zagotovo opazili mu robom bližje in bližje.

load...

Če je kot tako privlači vas, da dobesedno ne more vsebovati sebe, da bo precej dobili v obraz.

4. Bo se dotaknete

On ne bo poskušal dotakniti na grozljivo način, ampak bo namesto tega poskusil, da ga ohladi in spogledljiva. Je morda čaka, da povem nekaj na daljavo smešno, tako da se je lahko dotaknil svoje stegno, kot je smeje.

Tudi če tisto, kar si rekel, je dejansko res sramotno zanič za vas, bo še vedno v smeh in na dotik vas. Konec koncev je že moram vzeti njegove možnosti, kajne? Surefire znamenje, da je v vas zanima, je, ko je pohvale vam lasje ali postavlja vprašanja o tem - Preden se dotaknete.

5. On Pravzaprav posluša... In On You sliši

Če mu je neizmerno privlači vas, se dogaja, da se posluša, kaj imate za povedati. Bo hotel slišati vse o svojem slabem dnevu v službi, vaši drami s svojim prijateljem, pa tudi, kaj bi morali nositi jutri zvečer. Če kasneje v pogovoru dvigne na malo stvari, ki jih je že omenjeno, ste prepričani, da ste dobili Razumem, ki je ogrel za vas.

6. On je povsod v socialnih medijev

Naložili svojo fotografijo v zadnjem času? Ja, on je že bilo všeč. Morda ste pravkar status o mačkah? Ja, on je dobesedno samo všeč, da je preveč.

Če je fant izjemno privlači vas, se dogaja, da se pokaže s tem, da po celem socialnih medijev. Morda ne pusti veliko pripomb, vendar bo namesto všeč poljubno število vaših objav in tweets. In on bo zagotovo všeč vaš čisto nov profil pic.

7. Si, ki mu je Živčni

Če gre rdeče, ko se pogovarjam s tabo, ali se zdi živčen in nemiren, to pomeni, da ste to storili še enkrat. Vi ste odda svoj urok nad še en fant, in zdaj ne more dobiti dovolj vas.

Torej si lahko vzamete kot dober znak, če je fant tesnobe okoli sebe; to pomeni, da je dobil slabo za vas in se nikakor ni mogel nadzorovati. Želi, da se združijo, ampak on je samo zato, da bog prekleto živčen poskuša narediti vtis, da se razpada po šivih. N'aww!

8. Fancy vidiš tukaj!

Ja, domišljija me vidi tukaj... V kozmetičnem salonu.

Ko ima človek res ogrel za vas, se dogaja, da okrepijo svoje prizadevanje, da se to, kje ste. In zaradi velikih sil socialnih medijev, lahko je preprosto ugotovite, v nekaj sekundah, kje ste. In tudi če to pomeni, da je Mora hop na 3 avtobuse do tja, ni važno! On bo tam!

Torej, če ste opazili, da je bilo popping up na vseh mestih, kjer ste bili v zadnjem času, bi morali začeti domnevati, da je bil zares kopanje. In če boste našli ga skriva v vaših grmovju ob polnoči, potem je čas, da pokličem policijo. On je v bistvu samo šli predaleč.

9. On bo potiska svoje boke bližje

Ok, tako da je ta poteza zveni kot nekaj, Channing Tatum storil v Magic Mike, vendar je primarni instinkt, fant, ko so mi dekle je, da razširi svoje noge in usmerjajo svoje boke in medenico naprej proti dekletu.

Mi resno ne morejo Graja za to početje, ker nam znanstveniki povedali, da je to čisto biološko. Ampak, če res ni všeč zamisel, a fantje medenice in kolkov se narivnih bližini obrazu, lahko samo povej mu, da ustavi. Wow, pomiri se, prijatelj!

10. On Vrednosti svoje mnenje

Če ste v skupini, bo vaše mnenje in reakcija pomembno, preden kdo drug. V ta namen, če je pravi, kaj misli, da je njegov smešno bo takoj preverite reakcijo prvi. Rad bi vedel, če ste ga kopanje preveč, in je ne briga, kaj kdo misli. To je vas, ki je pomembno tukaj.

Torej, če te njegove oči razločiti prvič, ste prepričani, da se je ogrel za vas.

Ali veste, druge znake fant privlači vas?

load...