10 razlogov, zakaj se nikoli ne bi smeli boriti nad besedili | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 razlogov, zakaj se nikoli ne bi smeli boriti nad besedili

10 razlogov, zakaj se nikoli ne bi smeli boriti nad besedili

Boj ni nikoli zabavno, vendar, vsaj, ko se borijo iz oči v oči, si lahko ogledate reakcijo osebe na to, kar ste pravkar povedali. Boj, ki ga besedilo je res slaba ideja in da se je treba izogniti za vsako ceno za več različnih razlogov. Lahko na koncu streljanje res grda sporočila naprej in nazaj med seboj, kar bo zadeve še slabše in ne bo rešilo ničesar. Torej, ko je besedilo pogovor postane malo segreje, prekine z njo takoj in se strinjam, da govorimo o tem kasneje, in na ta način se boste izognili texting dobili izpod nadzora. Če še ne veš, kako hudo lahko besedilo boj se, preberite deset zelo dobre razloge, zakaj se nikoli ne boj več besedila.

1. Ne vem, kako je druga oseba reagira

Kot smo omenili že v uvodu, ko so kratka sporočila, ki jih ni mogoče videti obraza druge osebe ter oceniti njihove reakcije. Za vse veš, lahko, da je zadnje besedilo, ki ste ga poslali prerezali ga res globoko, tudi če ne pomeni, da bi, in boste šele obdržati na pošiljanje kratkih sporočil vseeno.

2. Ne morete prebrati ton glasu v besedilo

Obstaja nekaj stvari, ki jih lahko storite z besedilom, da gre za ton glasu, kot dajanje besedilo z velikimi črkami, vendar je enostaven za ton besedila, ki se napačno razumljen. To je skoraj nemogoče prikazati sarkazem v besedilu, tako da se besede so zelo verjetno bodo dobesedno.

load...

3. Tvoja trditev se snema

Ne pozabite, da ste rekli, v besedilu, kaj se dogaja, da je na njegovem telefonu za njega, za študij kasneje. To bi lahko pomenilo, da, ko misliš, da je argument vsem in pozabili, da je lahko sedel sam, tiho kadeče o nekaterih stvareh, ki jih omenjena. Ima tudi pisno evidenco o nekaterih tiste grozne stvari, ki si rekel o njem, ko zmernejši so delovali visoko, da lahko pridejo nazaj, da vas preganja kasneje.

4. Ne bo res videti, kaj pravi besedilo

Ko se naštevanje jezni besedila, ki ga komaj bo sedel nazaj in dokazilo prebrati, preden pritisnete poslati. To pomeni, da bi moral avto-pravilno spremenila svoje besede in si sploh ne bo opazil, in da bi lahko spremenili celoten pomen besedila.

5. Ne more ustrezno izraziti sebe v kratkem besedilu

Ti morda ne more besedilo na enak način, kot bi si rekel, ker si preprosto nimajo prostora, da ga vnesete v to smer. To pomeni, da bo poskušal posredovati, kaj bi lahko bilo nekaj, kar je zelo pomembno, v nekakšnem okrajšavi. Edini način, da res govori o resni zadevi je, da to storite iz oči v oči, ali vsaj v pravilno telefonskem pogovoru.

load...

6. Boj bo trajal veliko dlje

Prav tako ugotovili, da bo besedilo boj trajal veliko dlje preveč. Lahko bi streljal grda sporočila naprej in nazaj, da se med seboj ves dan in še vedno ne pride do kakršne koli zaključka. Tudi po daljšem besedilom boj, boste verjetno še vedno pravilno trditev na vaših rokah, ko pa ga vidim zraven vseeno.

7. Ne moremo biti prepričani, kdo bere svoje tekste

Nikoli ne moremo biti prepričani, da je tvoj fant ni sedel v baru s svojimi prijatelji, ki jih spuščajo na trditev, da se dogaja med vama. Še huje, bi lahko opravili svoj telefon s prijateljem, ki je delal za pošiljanje kratkih sporočil za njega, medtem ko je tvoj fant gre in dobi naslednji krog pijač!

8. Ne moreš vedeti, kaj počne, ko besedilo boj

To je zelo verjetno, da se bodo tudi ti osredotočili na tisto, kar si rekel. Lahko bi bil v službi, z drugimi ljudmi ali, čeprav je ne bi smelo biti, je lahko vožnja. To pomeni, da se nobena od vas res dajanje veliko misli v to, kar pravite, da ste bolj verjetno, da nekaj reči, ki jih kasneje obžalujemo.

9. Boj se lahko konča nenadoma

To je tako enostavno, da ogenj off, besedilo in ga obžalujemo. Morda boste poslali eno, v naglici, da konča razmerje in je samo izklopi svoj telefon v jezo. Potem, nikoli ne bi dobili priložnost, da rečemo, da ga ni pomenilo, in dal stvari še enkrat desno.

10. Ne, ne moreš poljubiti in make up po

Prav tako je težko končati besedila boj lepo, ker si ne morem reči žal pravilno. OK, tako da lahko pošljete besedilo, ki pravi: "Oprosti, ljubim te", ampak to ni isto kot konec argumenta iz oči v oči. On bi še vedno jezen zaradi izmenjave in ne boste vedeli, da zagotovo, dokler ne pride domov.

Ali veste, druge razloge, zakaj ne smemo nikoli boj nad besedil?

load...