10 znakov imate velik fant | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 znakov imate velik fant

10 znakov imate velik fant

Ko mislite, da ste našli gospoda pravega, in tvoj fant se zdi kot nalašč, da lahko začetek najboljši čas svojega življenja. Vse v življenju se zdi bolje, če ga lahko delite z nekom, ki ga ljubiš, ampak kako ste lahko prepričani, da je fant menite popolna res je moški za vas? Vsakdo ima svoje ideje o tem, kaj naredi popoln človek, ampak tukaj je deset prepričani, znaki, ki vam bo povedal, da ste zagotovo našli velik fant.

1. On ohranja vse njegove obljube

Vsi smo srečali fantje, ki nikoli ne delajo to, kar obljubljajo, da bodo in vedno pustil na cedilu. Pogosto so ti zlomljene obljube so le majhne stvari, vendar pa vam ne ostane čisto vedela, kje ste. Če je vaš fant vedno ohranja obljubo in je tako dober, kot njegove besede, potem ste lahko prepričani, da prevzame obveznosti in njegove odgovornosti resno.

2. Bil je romantičen

Nekateri fantje obupajte na romantiko, potem ko je že prvi dan, tako da, če ste našli človeka, ki vedno pokaže svojo romantično stran po nekaj mesecih zmenkov, potem ste našli dober fant. Mnogi ljudje mislijo, da romanca je potreben le privabiti dekle in potem mislijo, da lahko ustavi. Človek, ki opravlja z romantičnimi gestami je tista, ki skrbi za vas in ni sebičen sploh.

load...

3. Vedno ima čas za vas

Res super fant bo vedno našel čas za vas. Ne glede na to, kako zaseden je, ali koliko jih mora iti ven z svojo pot, se bodo ti svojo prednost in najti čas, da se z vami. To počne, ker želi, da bi z vami in ste bolj pomembno, da se mu kot karkoli drugega.

4. Lahko smejati z njim

Zabava in smeh se samo zdi, da seveda pridejo z velikim fantom. Počutiš se tako sproščeno, v njegovi družbi, da se počutite lahko pustite vaš obrambni položaj in se zabavajte. On ve, kako se boste smejali in boste uživali enake smisla za humor kot on in, ko ste skupaj, smeh nikoli ni daleč.

5. On te ljubi, kdo ste

Velik fant vas bodo cenili, kdo ste. Vi ne čutijo potrebe, da bi na kateri koli pretvezo, ker veš, da ima rad vse, kar je o vas, in da ima svoje majhne napake in pomanjkljivosti preveč. On vas sprejema vas, tako, kot so, in nikoli ne bi želeli, da se spremeni.

load...

6. Vaša družina in prijatelji, kot je on

Ste veseli, da uvede tvoj fant na svojo družino in prijatelji, saj se zdi, da se skupaj z vsemi. Saj ni treba, da imajo vaše družine pečatom do sedaj fanta, vendar je vedno pomirjujoče ugotovili, da delajo kot človek, ki ga iz leta. Prav tako je razvidno, da je pripravljen potruditi, da se skupaj z ljudmi, ki so vam všeč, in to je dober znak, preveč.

7. On je vedno tam, ko ga potrebujete

On sovraži, ko ste žalostni, in je tam, da vam pomagajo, ko se počutijo ostali svet je proti tebi. Ni važno, kako nizko se počutite, ste vedeli, da bo tam za vas, ko obrnejo k njemu za pomoč ali udobje. Velik fant vas ne soditi niti, da hoče pomagati in želi, da bi bil srečen.

8. Mu zaupaš

Veste, da lahko zaupate tega človeka; to samo nikoli ne pride na misel, da jih ne bi smeli. Veš, ko pravi, da te ljubi, je to pomeni, in nikoli ne skrbi, kaj se dogaja, ko niste skupaj. Vaš instinkt vam pove, da lahko zaupam veliko fanta, in gut instinkti so skoraj vedno prav.

9. On vas poziva, da vse od sebe

Ko se dve osebi delujejo dobro skupaj, pa bi iz najboljše v drug drugega. Res dober fant je tisti, ki vas spodbuja v vseh svojih prizadevanjih in te podpira, ko gredo stvari narobe. Ti delujejo dobro skupaj kot ekipa in skupaj, se počuti, kot da ni nič na zemlji nemogoče.

10. Ima sanje

Vaš super fant ne bo človek, ki sedi okoli doma stokanje o tem, kako slabo njegova sreča je, da bo imel sanje in želje in bo hotel najboljše je mogoče, tako za sebe in za vas. Človek, ki ima ambicije v delu, verjetno ve, kaj hoče od razmerja preveč. On ve, kaj hoče v življenju, in ena od teh stvari je vaša sreča.

Ali veste, druge znake velikega fanta?

load...