9 pravil o prvem datumu, o katerih se morate zavedati | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

9 pravil o prvem datumu, o katerih se morate zavedati

9 pravil o prvem datumu, o katerih se morate zavedati

V nedavni spletni anketi, so moški, ki so ga zaključili dejal, da je največji turn off na prvem zmenku, kjer so ženske, ki prinašajo prijatelj z njimi na dan, pa tudi ženske telesnega vonja in slab zadah! Zdaj se bomo, da domnevamo, da naši bralci vedo, da imajo tuš in čiščenje zob, pred datumom, so verjetno dobre ideje in da je preobrat s spremljevalcem v vleko ne. Ampak, če še niste bili na prvem zmenku za nekaj časa, tu je spomin na nekaj prvih pravil datum, ki bi morali biti seznanjeni z:

1. Ne zamudite

Biti sodobno pozno ni v modi na vse in to naredi zelo slab prvi vtis! Saj ne bi bilo všeč, če se je obrnil prepozno, tako da mu pokažemo enako spoštljivost in tja pravočasno. Privoščite si dovolj časa, da se pripraviš in dovolj časa v vaši poti za zastojev in nezgode. Počutili se boste bolje v sebi, če niso bili po okoli.

2. Ne pretiravajte z alkoholom

Pijačo ali dva bo posvetlitev razpoloženje, vendar slurring vaše besede ali padca stol v restavraciji ne bo narediti dober prvi vtis. Vedeti svoje omejitve in ne poskušajte in ga ujemajo, pijačo za pijačo. Moški lahko običajno traja več alkohola kot ženske in večina moških ne želi, da katerokoli dekle slabše za obrabo s čezmerno pitje alkohola.

load...

3. Wear nekaj udobno

Nositi oblačila, ki so videti dobro, vendar se prepričajte, da ste zadovoljni z njimi. Prihaja nova sandali so lahko videti super v trgovini, ampak hobbling na stranišče v njih ne bo videti kul. Če so vaša oblačila pretrdo ali neprijetno, potem pa se boste počutili neprijetno in v zadregi glede tega.

4. Daj telefon stran

Daj telefon in iz poti in daleč od oči. Tudi če ne boste dvignili telefona med datumom, če ga pusti na mizi, bo ta konstantno brenčanje in utripa rdeča lučka odvrnilo oba in se sprašujete, kdo je bil, da je sporočilo ali neodgovorjen klic iz.

5. Naj govori

Dajte si priložnost, da dihanje in mu priložnost za pogovor. Želi izvedeti več o vas, ampak, kar potrebujete, da se učijo o njem preveč. Če prevladujejo ves pogovor, se dogaja, da mislite, da ste povsem egocentrično, a je ne bo počaščen, če se zanimajo, kaj ima za povedati.

load...

6. Jejte, vendar izberite hrano previdno

Pustite štetje kalorij hrane dnevnik doma, ko greš na prvi zmenek, fantje ne marajo izbirčen jedec. Dejstvo je, fantje, kot dekle z dobro apetita, ne prašič ven, čeprav, da ni privlačna, in se izogibajte hrani, ki bi lahko bili grdo jesti ali še huje, živila, ki bi lahko, da si slurp ali burp!

7. Ne razburjanja nad svoj videz

Potruditi za svoj videz, preden greš ven in se izogniti skušnjavi, da bi ves čas iti na stranišče, da popravite svoj make-up ali umila lase. Fantje, kot dekle videti lepo in ki je ponosen na svoj videz, ampak dekle, ki je za vedno sama preverja v kompaktnem ogledalo se le da zaman.

8. Pokaži mu pravi vas

Mu ni treba vedeti vse o še in lahko zagotovo pusti neprijetne zdravstvene pogoje iz pogovora za zdaj, vendar je pomembno, da se nauči malo o resničnosti vas. Ne dajo na dejanja ali se pretvarjati, da je všeč stvari, ki jih ne boste samo morali plačati ceno za to prevaro kasneje.

9. Ne ga Nezdravih po datumu

Lahko so tudi imeli čudovit čas in so srbenje, da spet vidim tipa, vendar ne Nezdravih človeka ni. Ga zasleduje za drugi datum, preden ste jo celo končali puščava se samo dogaja, da vam zdi, da je obupan in, vseeno, ali si res želite slišati negativen odgovor takoj, če ne čutijo enako?

Ali imate druge predpise prvi datum deliti?

load...