Kako se počutite bližje svojemu fantu? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

Kako se počutite bližje svojemu fantu?

Kako se počutite bližje svojemu fantu?

Bližina je tisto, kar si vsi želimo od naših fantov, ampak v času, ko imata oba partnerja s polnim delovnim časom kariere in zasebnega čas je na premijo, lahko, da je bližina težko doseči z veliko frekvenco. Problem je, da lahko pomanjkanje intimnosti med vami in vašim fantom res vzeti lesk off vaš odnos, in lahko enostavno začnete počutiti daleč.

Velika stvar je, da je že, da je bližina nazaj pogosto gre le za izvedbo nekaj preprostih, a zelo močne poteze. Torej, če iščete utrditi svojo ljubezen in osvojite nazaj nesmrtna pozornost vašega beau, pa si oglejte nekaj načinov za pomoč čutite bližje svojim fantom danes.

Poljub!

Ja, včasih občutek bližje vaš ljubimec je tako enostavno, kot puckering gor. To je lahko samo na hitro kljuvajo, preden gre na delo, ali pa bi se lahko nekaj tako romantično kot dolgo, da daje seji v kinu. Karkoli že je, poljubljanje je odličen način, da se približajo svojim fantom.

load...

V resnici, bo večina žensk priznati, da raje poljublja na vse-out ljubljenje, saj je bolj intimen in sugestiven. Ne bodite sramežljivi poljubljanja svojega fanta, ampak da je vaš cilj, da bi ga poljubila zdravo, zbogom in kadarkoli vmes!

Govori z njim

Sliši se preprosto dovolj, kajne? In ti si verjetno branju tega in kričal, "ampak jaz govoril z njim. Kaj, misliš, da sem igranje fantom sem Never Talk to ?! "

Seveda, smo vsi govorimo za naše fante. Toda po nekaj tednih skupaj, to je zelo enostavno pozabiti preprostih pogovorov, ki so pomembne.

Kako pogosto se sprašujete, kako je bil njegov dan v službi, ali kako je spal? Kako pogosto si mu povedal, da ga pogrešam, ali da ga ljubiš? Da bi se počutili bližje k njemu, da je čas, da začnete spraševati preprost, vendar pomembna vprašanja.

load...

Drži svojo roko

To je še en enostaven način za vložitev svojega fanta bližje k tebi. Držal za roko v javnosti, je zanesljiv znak svobode; se pravi, da na svetu, ki sem si oba, popolnoma v ljubezni drug z drugim.

Handholding lahko preprosta gesta, ampak to je zelo simbolično. To je nekaj, kar vas veže skupaj in kaže, da zaupate drug drugega. Kot odnos premika mimo povojih, je lahko tako enostavno pozabiti preprosto radost držanje za roke drug drugega. Get it nazaj.

Občevanje na kavču

TV čas ni treba biti dolgočasno. Namesto, da bi sedel nekaj centimetrov narazen in munching na prigrizke, zakaj ne bi dobili bližje skupaj crkljanje, ko ogledu filma?

Crkljanje na kavču, je odličen način, da se počutijo udobno v objemu svojega moškega. Počutiš ljubljene, varne in zaščitene. Izkazalo se je nekaj tako preprostega, kot je gledanje televizije v topel, skupne izkušnje, ki vas spominja tako, koliko se ljubite med seboj.

Poslušati

Ko se prepirate s svojim fantom, morda imate željo, da vedno prav. Konec koncev, imaš prav, zakaj ne bi morali boriti z njim do smrti, da ti dokažem?

Boj na ta način pogosto pomeni, da ne boste poslušali njegove strani argumenta. To ustvarja čustveno razdaljo med parom vas, ki je lahko precej škodljivo. Namesto tega bi si ga je vedno slišati ven, tako da boste razumeli, kje je on prihaja. To bo ustvarilo čustveno povezavo, ki bodo dobili le močnejši.

Bodite Igriva

Če je vaš odnos trenutku občuti negativne posledice tako za tvoje in napornega delovnega življenja svojih partnerjev, je lahko škodljiva za vašo bližino. Vsa dela in ne igra lahko na koncu privede do humorja, grenko razmerja, ki se v resnici ne dogaja nekako. Tam zagotovo ne bo veliko bližino, če ste tako scowling preko katerega je na vrsti, da bi večerjo.

"Naredila sem ga včeraj!"

"Ja, in to je bilo grozno. Poskusite znova danes! "

Da bi dobili ta bližino, morate zgolj za zabavo. Smeh s svojim partnerjem, da bi se norčevali iz njega, igrajo skupaj z njim. Sprostite se okoli njega, da nekaj šal in gledal komedijo skupaj. Imajo žgečkanja boj pred spanjem! Prepustite vaš notranji otrok in da svetlobo resne situacije.

Izklopite telefoni

Lahko res počutim blizu svojim fantom, če boste porabili polovico svojega časa skupaj flicking skozi svoje telefone? Vedno preverite telefon, ali ste v avtu, v restavraciji ali na pikniku, samo ustvarja razdaljo med vama. Ves čas ste na telefonu, da nisi osredotočen na svojega fanta. Izklopite ga in mu dal svojo popolno pozornost.

Poskusite nekaj novega

Stagnacija je pogosto vzrok pomanjkanja bližine. Če ti in tvoj fant ni ničesar novega, skupaj za dobro časa, morda že malo dolgčas tega odnosa.

Narediti nekaj novega lahko približali spet skupaj. Na primer, lahko greš v razred z izdelavo koktajl, kjer boste morali sodelovati v skupini, da ustvarite lastne koktajle. Ta vrsta skupinskega dela vam bo pomagal vez in bo okrepila svoj odnos.

Ugotovite, kaj je pod površino

Nocoj bi morali igrati novo igro: morate poskusiti ugotoviti, kaj v resnici motivira in premika svojega partnerja. Vprašaj ga o njegovi preteklosti, od otroštva do študentskih dni. Kopati globoko, in izvedeli, kdo je v resnici, kaj so bili njegovi starši, kot takrat, ko je odraščal in kaj sanja je imel, ko je bil najstnik.

Ta vrsta pogovora bo razkrila nova čustva in zgodbe, ki jih niso bili seznanjeni že prej. To bo ustvarilo boljše razumevanje vašega fanta, povečanje svoje sočutje in ga približal vas. Morda je bil daleč pred kratkim zaradi napake iz svoje preteklosti; izvedeti, kaj je bilo in pogovorila z njim.

Bodi pozitiven

Negativnost je odnos morilec in bo samo povečalo razdalja počutil med vami in vašim človeka. Če želite ohraniti bližino ste nekoč imeli, morate ostati optimistične okoli njega. Bodite njegov in svoj navijačica, zbudi z nasmehom na obrazu, in biti optimističen glede svojega življenja.

load...