Top 8 značaj lastnosti popolnega fanta | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

Top 8 značaj lastnosti popolnega fanta

Top 8 značaj lastnosti popolnega fanta

1) Bil je pošten in zaupanja vreden

To kakovost je ena od temeljnih in bistvenih sestavinah lepo in srečno (dolgoročno) razmerje. Kdo želi, da se ukvarjajo z Lier ?! In to sploh ni važno, če je laži o "velikih" ali "majhne" stvari. Ni take laži ni, da se lahko šteje za majhno in nepomembno, če želite zgraditi zdrav in srečen odnos. Fant si igranje bi moral biti vreden vašega zaupanja in mora biti vedno iskren z vami.

2) Je radodaren

Z radodaren, ne mislim samo materialne stvari (čeprav nekatere rože spet in spet nikoli ne boli). Resnično bo radodaren človek radodarni na vseh področjih življenja: on bo velikodušno dal svoj čas, svojo ljubezen, pohvale, prijaznost, nežnost, itd...

load...

3) Bil je skrben in podporno

On nikoli ne bo pustil jokati sam... On bo vedno tam, ko potrebujejo pomoč ali ko preprosto potrebujejo rami jokati na... Te bo objela, udobje vas in je vedno vedel, kaj naj rečem... Njegove ljubezni, včasih, čeprav bo tiho objem boste počutili tolažil in varno v naročju...

4) Je zabaven in on naredi hihitanje

Smeh je zelo močna, vendar preprosto užitek. Če človek naredi smeh, nasmeh in dobro počutje vsak dan, bo vaše življenje z njim je enostavno, z veseljem in nikoli dolgočasno. Z "smešno", ne pomeni Jokester ali klovn, samo mislim, da je človek z veliko smisla za humor, ki je sposoben, da bi si hihitanje pravi dar življenja!

load...

5) On posluša

Fant, ki se zanima vaše mnenje, ki posluša, kaj imate za povedati in, poleg tega, ki razume, bo zagotovo veliko bolje fant, kot človeka, ki ga zanima zgolj v svojem vidika in brez upoštevanja Pameten sporočilo.

6) Je pobuda kupcu

Človek, ki je sposobna prevzeti pobudo, bo vaše življenje veliko srečnejši, bolj razburljivo in lepo... Človek, ki lahko organizira spontano potovanje v drugo mesto, vas vabimo, da gledajo Opera ali pripraviti romantično piknik na plaži, ne da bi vas da bi vedel, da ne bo lahko barvo svoj svet s srečo in navdušenje. Ne bi ta tip je popoln fant ?!

7) On je spoštljivo

Spoštovanje je "must have" za skladen, srečen in lep odnos. Ko se človek vrednote in spoštuje vas, da bo vedno obravnava radi svojo princeso. On bo spoštoval svojo osebnost, svoje želje, svoje prioritete, svoje poklice in interese; bo spoštoval tudi svojo družino in prijatelje, ki je, seveda, zelo pomembno.

8) Je romantična

No, mislim, da vsaka punca želi njen fant, da je romantičen. Romance lahko vodijo plamen vaše ljubezni gorečega svetlejši, krepitev vaš odnos in izdelavo vaše življenje lepo kot v pravljici.

Upam, da si ugotovila, da ti nasveti razmerje koristno. Kaj so, na vašem mnenju najpomembnejši značaj in osebnostne lastnosti idealnega fanta? Vas prosimo, da delite svoje misli v razdelku pripombe "spodaj.

Ostani srečna, ljubezen in biti ljubljen!

load...