10 indijskih potovanj, ki morajo vedeti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Potovalni namigi

10 indijskih potovanj, ki morajo vedeti

10 indijskih potovanj, ki morajo vedeti

Indija je čudovita, barvita država lepote in protislovij. Hitro razvija, Indija je veliko število različnih kultur, jezikov in religij, vse zapakirano v eno veliko in prava spektakel, ki bo dih koli obiskovalca proč. Če še nikoli niste bili v Indiji pred tem, potem bi bilo pametno narediti nekaj domače naloge, preden greš, tako da tukaj je deset mora vedeti nasvetov za potnike v Indiji:

1. Pazite prometa

Indija je zaseden in Grozničav mesto, in to velja za ceste preveč. Medtem ko so prometne predpise, se obravnavajo bolj kot smernice in osnovno pravilo, se zdi, da je: voziti hitro in verjamem, da bo druga vozila ven iz poti! Drugo presenečenje za obiskovalce je ogromno paleto različnih tipov vozil na cesti, vsi tekmovali za isto malo prostora. Tovornjaki, avtobusi, rikše in vozički, vsi enake manična ceste, zato bodite previdni pri prečkanju ceste!

2. "Delhi Belly"

Medtem ko je indijska hrana zelo bogata z okusom in zelo okusna, večina zahodnih obiskovalcev ne dobijo slavni Delhi Belly, ali želodec, zato bodite pripravljeni za to. Tukaj je nekaj preprostih varnostna navodila, ki sledijo: ne piti vode iz pipe, niti jesti solate ali kakšno ledu v pijačo. Mnogi ljudje držijo tudi vegetarijansko hrano, ko v Indiji, saj bo kos slabega mesa ti naredil veliko več škode, kot nekaj slabo kuhane zelenjave. Ampak razen, da indijska hrana je čudovita, bogata z začimbami, zanimivo in okusno, in v nekaterih restavracijah kuhajo hrano pred seboj.

load...

3. Uživajte v Indiji z vsem kar ima za ponuditi, ko obiščete

Ko ste prišli v Indijo, da bi lahko bili preobremenjeni s tem, kako je ta država razlikuje od svoje; Seveda, Indija nasveti za potovanje vsebuje nekaj praktičnih nasvetov in varnostne smernice, vendar pa je glavni cilj vašega potovanja je, da se obogati s to novo izkušnjo in uživajte v proces. Torej, ko prideš v Indijo, poskrbite, da bodo imeli tradicionalno hrano, vonj moda in uživajte v indijski nakupovanje.

4. Bodite prilagodljivi s svojimi potovalne načrte

Morda mislite, da imate potovanja skrbno načrtovana, vendar to ne pomeni, da bo indijska potovanje sistem sodelovanja z vami! Vedno si dal več časa za potovanja, pričakujejo zamude, in ostati miren! Zamude in obvozi so pogosti in je ne morete storiti ničesar o tem, da se vsede in uživajte v vožnji.

load...

5. Ti bodo tujec

Indijski ljudje imajo fascinacijo s tujci, in svoje obleke in način, kako se obnašajo bo verjetno kmalu vas prepozna kot obiskovalec. Ne bodite presenečeni, če ljudje strmijo v vas ali celo svojo fotografijo.

6. Obleko konzervativno

Zahodni oblačila niso tako nenavadno v Indiji, vendar pa so ponavadi zelo skromen. Da bi se izognili pritegne preveč pozornosti, ali užaliti nekoga, pustite kratka krila in globokimi dekolteji doma in prikriti, ko je v Indiji.

7. Ne pustite, da tvoja levica žaliti!

V Indiji, je navada, da uporablja le levo roko, da si čisto v stranišče. To je razlog, zakaj nikoli ne boste videli indijski prehranjevanje s svojo levo roko in se nikoli ne prenese ničesar kot denar ali predmet, da indijski z levo roko ali in, ko vidite javna stranišča, boste vedeli, zakaj!

8. Indija lahko šok za sistem!

Ne glede hrupa, gneče in prometa, je tudi velik kontrast med kulturami, ki bo omami zahodne obiskovalce. To ni nič nenavadnega, da bi našli sodobno nakupovalno središče, prodaja luksuznih dobrin, ki jih je treba umeščena ob mračna revnih. In razlike med bogatimi, in še ne je, je močan opomin, da je Indija čudovito, vendar še vedno v razvoju države.

9. Počasi in si vzemite čas

Indija je vroče, zaposlen in zelo Grozničav država in mnogi turisti preprosto poskušajo narediti preveč v prekratkem času. Dobili boste veliko več iz vašega potovanja in se mu veliko manj pod stresom, če si vzamete čas, ko obiščete kraje. Prav tako vključuje nekatere izlete stran od mest in množice v vašem potovanja, obstajajo nekatere druge mirne in lepe kraje za obisk tudi v Indiji.

10. Ne pričakujte, da vedo, Indijo v samo enem obisku

Raznolikost v Indiji je le um piha, zato ne pričakujte, da razume državo v nekaj kratkih tednih. Ni en način za opis državo, je zanimivo, razburljivo in neprijetno, vse ob istem času, in boste verjetno prišli proč z več vprašanj o tem, kaj Indija je res vse o, kot takrat, ko ste prišli!

Ali imate druge India potovanja nasvete deliti?

load...