10 čudovitih načinov za ustvarjanje romantičnega vzdušja | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 čudovitih načinov za ustvarjanje romantičnega vzdušja

10 čudovitih načinov za ustvarjanje romantičnega vzdušja

Če želite nastaviti temelje za večer romantike, kot je več z njim kot le obrača navzdol luči. Z malo truda in ne veliko denarja, si lahko katerokoli nastavitev romantično eno z nekaj načrtovanja in priprave, tako da se glasi teh 10 načinov za ustvarjanje romantično vzdušje in ustvariti razpoloženje ljubezni:

1. Uredite

To je težko, da se počutijo romantično, če ne morete najti prostor, da se usedem za vse navlake levo ležijo naokoli. Lep počistiti pred svojim romantično noč v in ne pozabite, kopalnico, bodisi, da lahko ubije razpoloženje, če to ni čisto preveč.

2. Izklopite telefon in se izognili motnjam

Nepremišljeno časovno telefonski klic iz ene od teh nadležnih telemarketing podjetja bo takoj pokvaril trenutek, da izklopijo vse svoje telefone na tiho in pustiti glasovne pošte poskrbel kakršnih koli pozivov za noč.

load...

3. Preverite termostat

Ne glede na letni čas, ne želite lokacijo vašega romantičen večer bodisi preveč vroče ali premrzlo, zato poskrbite, da je ogrevanje na v zimskem času ali klimatska naprava deluje v poletnih mesecih. Ključno je, da se nekdo zelo prijetno, ni jim sedel s svojim plaščem celo noč dolga.

4. Pomislite na romantično razsvetljavo

Umirjena osvetlitev vedno pomaga ustvariti romantično vzdušje, vendar ne pretemna, ne boste mogli videti, kaj jeste ali celo našli svoj datum. Sveče vam bo dala mehko svetlobo, ki bo ustvarilo odlično vzdušje, vendar je varnost pri zavesti z njimi, ki jih ne želim nobenih nesreč.

5. Ozadje glasba

Glasba preveč ustvarja vzdušje, ki ga potrebujete za romantiko, tako izbral glasbo pametno. Mehki melodičnim melodije so najboljši. Dobili pravico glasnosti, zato glasba ne pride na način pogovora, in ni nujno, da gre za zelo priljubljenih pesmi ali pa bi lahko na koncu plačate več pozornosti glasbo, kot da drug drugega.

load...

6. Cvetje

Cvetje lahko polepšajo vsak prostor in ljudje jih cenijo preveč. Prinašajo malo na prostem v zaprtih prostorih, vendar ne pozabite, da bo nekaj, pa dajejo cvetje videti veliko bolje, kot cel cvetličarni.

7. Pripravite vse vnaprej

Če imate obrok, se prepričajte, da je vse pripravljeno vnaprej, tako da ne boste porabili pol noči v kuhinji. Prav tako si prizadeva za mizo in dal ven svojo najboljšo posodo in barvnega usklajuje ureditev tabele, kjer lahko. Dodatna prizadevanja bodo cenili.

8. Dišave

Naš občutek za vonj je močnejša, kot si mislite, in to lahko resnično vpliva na razpoloženje. Lahko vonj trenutek z dišečimi svečami ali plug-in osvežilec zraka, in se prepričajte, da ni neprijetne vonjave preži v kopalnici in ni smeti, ki ni bil vključen.

9. Pogovor o lepih stvareh

Naj teme pogovorov svetlobe in nesporna. Odvisno od tega, kako dobro poznate osebo, boste morda želeli izogniti kaj podobnega vero, politično ali katero koli drugo temo, da bi razbitino trenutek.

10. Zabavajte

Predvsem pa ne pozabite, da je ta večer o sebi in svoji posebni gost, zato poskrbite, da boste dobili veliko sproščeno časa skupaj, da govori. Poskusi, da ne razburjanja nad osebo, kot vedno vstal, da se jim še eno pijačo. Sprostite se, bodi to kar si in uživajte v romantični večer.

Ali imate druge nasvete o tem, kako ustvariti romantično vzdušje? Vas prosimo, da jih delite v komentar oddelku spodaj.

load...