10 dobrih znakov, da je tvoj fant tudi tvoj najboljši prijatelj | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 dobrih znakov, da je tvoj fant tudi tvoj najboljši prijatelj

10 dobrih znakov, da je tvoj fant tudi tvoj najboljši prijatelj

Partner je v redu, ljubimec je super, ampak roll, da se z osebo, ki je tudi vaš najboljši prijatelj, in ste res našel nekaj posebnega. Najboljši prijatelj je oseba, ki je razumevanje, je strpen, in je vedno tam za vas, vendar hkrati, nikoli niso preveč zahtevni. Je tvoj fant tvoj najboljši prijatelj preveč? Preberite o izvedeti, s temi desetimi znaki, da je tvoj fant tudi tvoj najboljši prijatelj.

1. On je prvi, ki greste za nasvet

Če ste tako obrnejo drug drugemu v trenutkih krize za nasvet, potem je to dober znak, da so najboljši prijatelji. Delaš, ker veš, da bo tvoj fant poslušati in da bo njegov nasvet je zvok.

2. To je tvoj fant, da imate najbolj zabavno z

Se znajdete porabi večino svojega časa s svojim fantom. Saj ni treba, da vam ni treba, si naredil, ker veš, da je, če bo najsrečnejši.

load...

3. Povej seboj vse

Vaš fant ima absolutno nobene skrivnosti, od vas sploh in te je tudi na vseh področjih svojega življenja. Dejstvo je, da je ti zaupa toliko, da mu ne bi niti sanjati vodenje nekaj od tebe.

4. Lahko delite svoje lastne notranjosti šale

Imate tiste trenutke, ki ste jo pravkar gledati drug drugega in planil v smeh in nihče drug dobi šalo. To je zato, ker si delite s svojim fantom stvari, ki jih delijo z nihče drug, in samo besedo ali frazo lahko sprejmejo na povsem nov pomen za vaju.

5. On vas navdihuje za uspeh

Pravi prijatelji nas spodbujajo in nam navijanja na. Želijo, da uspe in da bo naredil vse, da bi nam pri tem pomagajo. Saj veš, da je tvoj fant tudi vaš najboljši prijatelj, ko se zdi, da je tvoj največji oboževalec preveč.

load...

6. Ne bo se bori za srce

Tako kot ljubitelji, najboljši prijatelji trdijo, včasih, vendar pa nikoli ne vzemi k srcu. Seveda, boste strinjam včasih, vendar vam ne bo pustil, da je prišel med vas, saj veste, kako pomemben si med seboj.

7. Datumi so zabavni

Datumi lahko dobite malo preveč resno včasih, ko pa je tvoj fant vaše najboljše datume prijatelja sta zelo zabavna. Lahko so tudi spontano in razburljivo in jim ni treba upoštevati nobene rutine, ker ste tako samo ven za dober čas.

8. Ste popolnoma udobno počne nič

Datumi so razburljivo, vendar si enako udobno nič ne delaš s svojim fantom preveč. Z zelo dobrim prijateljem, vam nikoli ne bo neprijetna tišina, si samo vesel, da je skupaj; tudi če je to samo hlajenje in nič ne delaš še posebej.

9. Opravila ni težko delo

Delitev obremenitev je naravna stvar za dobre prijatelje, tako opravila ne sme biti ene osebe na delo. Najboljši prijatelji, delijo vse in so srečni, da si med seboj pomagajo. Ko so partnerji najboljši prijatelji, celo opravila postanejo zabavna!

10. Počutiš stoodstotno varna z njim

Ko ste v ljubezni s svojim najboljšim prijateljem, potem imate veliko več samozavesti, saj veste, da bi morali pasti, on bo tam, da lahko ujeli in bi naredil isto za njega.

load...