10 jasnih telesnih znakov, ki jih moški všeč | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 jasnih telesnih znakov, ki jih moški všeč

10 jasnih telesnih znakov, ki jih moški všeč

Kako razumeti govorico telesa? Ali je res všeč? Ali pa je samo da so vljudni in poteka čas dneva? Fantje lahko težko včasih brati, tako da se glasi teh deset jasne znake, da se je lahko vas dajejo, ker je vse v govorico telesa!

1. Je preens ko ste okoli

Ali ste ga opazili, glajenje navzdol lase, prilagajanje kravato ali čopičem navzdol svoje hlače, ko te vidi? Če ste, potem ste lahko prepričani, da je vseeno, kako izgleda, ko ste okoli in to je jasen znak pomena.

2. Vstane visok in ponosen, ko mimo

Ko fant ima rad dekle, se je hotel pokazati, da ji in en način, bo to, da je s stoje visok in ravno, ko je blizu vas. On sam ne more pomagati, on samo želi, da poskrbite, da boste videli, kako velik in močan je!

load...

3. Velike nasmehov

Velik pristen nasmeh je vedno dober znak, da ti je všeč. Poglej za še večji nasmeh, ko se zaleti v vas nepričakovano, je razvidno, da je bil resnično vesel, da vas vidim.

Stik 4. Očmi

Če je bil privlači vas, potem boste morda ujeti ga pogosto videti na vas. Verjetno veste, da očesni stik med pogovorom je dober znak, ampak tako je on lov nenavadno skrivnost pogled od vas, če je mogoče. To je še en znak, da je zares všeč.

5. On je vedno obrnjena v smeri

Če se znajdete v skupini, in on je tam, potem poglejte v katero smer je se sooča. Če je v vas zanima, nato pa bo obrnjen proti vam, kolikor je mogoče, tudi ko se pogovarjam z nekom.

load...

6. "naključno" kontakt telo

Nežen dotik na roko tukaj, rahlo krtačo, ko je mimo tebe, vse to so dobri znaki, da želi, da se približajo.

7. Dolgotrajen izgled, ko zapusti prostor

Ali je vedno pogledam, ko zapusti prostor? Morda je le bežen pogled, a je ne, potem ta tip je vsekakor zanima za vas.

8. On kopij

Ko fant zares všeč dekle, nato pa bo, nezavedno, začnite kopirati svoje gibanje. Če sedite, potem je sede, če boste smejali, nato pa je smeje. To je pravzaprav nekaj, kar smo vsi, če želimo osebo, zato bodite pozorni na to eno preveč.

9. On pretirava njegovo vedenje, da ulov vašo pozornost

Če vam je všeč in hoče ujeti vašo pozornost, potem lahko opazite njega obnaša precej pretiran način, ko ste okoli. On bo verjetno dvigniti svoj glas, smeh glasno in on poskrbi, da je njegovo mnenje slišal. On bo v resnici počel vse, kar je morda mogoče, da se prepričajte, da ste ga opazili.

10. Check out noge!

Morda se sliši čudno, vendar je očitno, da je res. Če je ne zanima vas, potem bodo njegove noge je obrnjena stran od vas, če je v vas zanima, nato pa se bo obrnjen proti vam. To je tako preprosto! Torej, naslednjič, ko boste udeležiti seje pri delu, samo preverite pod mizo, in boste ugotovili, kdo ti je všeč, in kdo ne!

Kako razumeti govorico telesa moških? Ali veste, nekatere druge telesne govorice znakov, da vas fant ima rad?

load...