10 koristnih in zdravih sprememb, ki jih boste naredili v svojem odnosu, ko menite, da postaja hladnejša | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 koristnih in zdravih sprememb, ki jih boste naredili v svojem odnosu, ko menite, da postaja hladnejša

10 koristnih in zdravih sprememb, ki jih boste naredili v svojem odnosu, ko menite, da postaja hladnejša

Tudi najboljši razmerij lahko izgubijo iskro. Konec koncev, če ste bili skupaj, dolgo časa, da se komaj bo veliko presenečenj ostalo v skladišču za vas, tako da lahko stvari postanejo malo Uravnotežen in dolgočasno. Toda, kot vemo, odnosi potrebujejo delo in obstajajo stvari, ki jih lahko storite, da bi toploto nazaj v hladilni romantike. Tukaj je deset načinov, kako lahko prinese toplino nazaj, če menite, da je razmerje postaja malo hladno:

1. Oglejte si vprašanja skupaj

Kot pri mnogih stvareh v življenju, priznali, da imate problem, je prvi korak, da ga pozdravil. Preživite nekaj časa gledaš, zakaj menite, da je vaš odnos je vedno hladna in narediti načrt za reševanje teh vprašanj. Pogovorite se s svojim partnerjem o vaših strahov in kaj vam ni všeč, vendar se pripravljeni poslušati preveč.

2. Naredite odnos vaša prioriteta

Če želite, da se vaš odnos nazaj na pravo pot, nato pa sta oba bodo morali, da bo prednostna naloga. Pridem domov z dela v času, preživijo več časa skupaj in ne pozabite, da je, potem je to, če je razmerje pomembno za vas vredno dajanje nekaj truda.

load...

3. Pogovorite svoje sanje, želje in cilje s svojim partnerjem

Kdaj ste nazadnje sedli skupaj in govori o stvareh, ki bi jih radi storili? Pogovorite svoje sanje in cilje s seboj in poskusite sodelovati, da bi jih dosegli. To bi lahko bila ena od stvari, ki postavlja iskro nazaj v odnosu.

4. Vzemite si čas drug za drugega

Prahi časa za samo vama, da uživajo v družbi drug drugega. Pogled na stvari, ki jih trenutno storite sami in videli, če jih ne bi mogel storiti skupaj. Tudi nekaj podobnega nakupovanje lahko delijo in zabavna izkušnja.

5. Ne krivite niti kritizirati drug drugega

Ne pustite, da vaš trud, da bi zopet oživili odnos postane kriv igro. On dela preveč, da ima več časa za svoje prijatelje, kot za njega... Vse to ne bo rešilo problema, da bi se izognili kritikam in krepkih o preteklosti, se osredotoči na to, kaj boste storili, da ga dajo prav.

load...

6. Zapišite, kaj imate radi drug o drugem

Put negativov na eni strani za trenutek in namesto razmišljati o pozitivnih. Naredite seznam vseh stvari, ki jih radi o svojem partnerju in dobrih spominov, ki jih imate. To vam bo pomagalo, da se spomnimo, zakaj je odnos je vredno delati naprej.

7. Izrazite svojo ljubezen in skrb za seboj vsak dan

Morda niste storili za nekaj časa, vendar poskusite rekel "Ljubim te" bolj pogosto. Raziskave so pokazale, da je izrazil svojo ljubezen redno, ali je z besedami, razpisni dotiki ali daril pomemben del stavbe močan odnos. Besedilna sporočila, e-pošto ali povedati na glas! Naj drug drugega znanja, ki jih še vedno skrbi.

8. Ne pozabite na romantične večere

Ne pridržujemo večerje ob svečah samo za Valentinovo, lahko imate romantičen večer skupaj kadarkoli v letu. Dating je še navada, da se pogosto pozablja, da privoščite za nekaj noči spet ven skupaj, tako kot ste vajeni delati.

9. Ponovno intimno

Fizično stran odnosa je tudi zelo pomembno. Pari potrebujejo fizičnega stika, da ostanejo blizu, tako da pokažejo svojo naklonjenost s poljubi, Prijateljski in imajo roke. Fizično intimnost, je pomembno tudi, tako da, če imate težave v spalnici, potem pa govori o tem, pošteno in odkrito.

10. Bodite dosledni

To se ne bo mogoče rešiti z enim kljuvajo na lice ali eno lepo zvečer ven, bo to dolgotrajen proces. Grand geste so super, ampak resnično toplino je mogoče najti v majhnih kretnje in trud, ki ste jih naredili, tako da ostane gor vsak dan, in to bo izplačalo na koncu.

Ali imate druge nasvete odnos deliti?

load...