10 majhnih stvari, ki lahko vaš odnos postanejo srečnejši | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 majhnih stvari, ki lahko vaš odnos postanejo srečnejši

10 majhnih stvari, ki lahko vaš odnos postanejo srečnejši

Odnos ni lahka vožnja; v resnici, to je ena od bumpiest vožnjo boste kdaj imeli, vendar močne pare naučijo, da se neobdelan z gladko, in se naučite, kako voziti nevihto skupaj.

Če je vaš odnos bil malo pod COSH v zadnjem času, in če ste tako išče pickup-me-up, si oglejte, kaj imajo naši strokovnjaki povedati na to temo, in dal nekaj sreče nazaj v vaš odnos.

1. Jejte Skupaj

Če ste eden izmed tistih ljudi, ki postane razočarano in Lep vsakič, ko lačni, boste vedeli, da ste krepko obrok nenadoma spremeni v srečnejših, sijoč različico sebe. In če nisi eden od teh ljudi, je zelo verjetno, da ste imeli, da se ukvarjajo z nekom, ki zaskoči, ko so lačni, ki pa se spremeni v najlepše osebe na zemlji, ko ste imeli zrezek.

load...

Torej, zakaj ne jedo skupaj s svojim partnerjem? Jesti - bodisi v zaprtih prostorih ali na prostem - bo zagotovil, da oba potešite lakoto ob istem času, in bo spodbudila pogovor. Hrana ni dobra le za telo, vendar tudi dobro za duha in jedo ven bo tudi vam pomaga tako, da preizkusite nove restavracije skupaj - kar je idealna stvar skupaj. To vam pride iz hiše, in se počutiš dobro.

2. Bodite strpni drug drugega Spremembe na pogled

Ok, tako da je vaš partner razvil plešasto mesto. Kaj boste storili glede tega? Pokliči jih plešec? Povejte jim, da razmisli pridobivanje lasuljo? Povejte jim, da ste pravkar stopil stopnjo na privlačnosti lestev? Pravijo, da je Brad Pitt ne plešast? Lahko bi - vendar to ne bi bilo zelo pošteno. Prav tako ne bi naredil ničesar za srečo svojega odnosa. Ljudje se spreminjajo fizično kot oni zaslužiti starejši, in boste morali biti bolj strpni do sprememb drug drugega.

3. Pojdi v posteljo skupaj (in ne mislimo, kaj misliš...)

Ne, ne mislimo spati skupaj - čeprav je zelo dober nasvet, preveč. Morda bomo uporabili, da je eden kasneje! Ampak tako veliko parov priznati, da sploh ne spanje ob istem času. To je zelo kaznivo, saj gre v posteljo skupaj je precej najboljši čas boste dobili, da preživijo samo skupaj. Če ste noč sova in vaš partner je zgodnje ptice, samo priti udoben z njimi, dokler ne visečih off. In če je še zgodaj, lahko vedno sname za malce bolj televizijo.

load...

4. Če se od vas je uspešno, Celebrate It

Če je eden od vas uspešna, ne pa na silo nasmeh in rekel: "Žal mi je, bomo govorili o tem kasneje, kuham večerjo, ne vidiš, da sem zaposlen tukaj, hun?", Si vzemite čas da ga praznujejo. Ni dovolj, da samo da vaš partner pat na hrbtni tukaj; boste morali deliti svoje navdušenje. Ti bi vedno ponudi svojo pomoč v stiski, temveč ponuja navdušenje, ko vaš partner ne dobro, si pokazal, da sta par od vas prava ekipa.

5. Bodi Boljši Poslušalec

Znano je, da so fantje notoričen slabi poslušalci, ampak v nekaj boste tako morali delati na ta vidik vašega odnosa. Tudi mnogi od nas sploh ne posluša naše partnerje; smo samo čakali smo na vrsti mi, da govori. Namesto tega ste tako potrebujejo več empatije in naklonjenost in morate zatreti pozivam, da prekine.

Tudi ko oni gredo naprej in naprej in naprej in naprej in naprej. In naprej in naprej in tako dalje.

Samo ukvarjati s tem, ja?

6. Naredite jih Kava

Po filmih, imamo vsi radi velike poteze. Ogromne rože, hiter avto, počitnice na Bahame. V resnici, čeprav je eden od najboljših načinov, kako lahko naredijo vaš odnos srečnejši je s ponudbo majhno gesto - kot skodelico svoje najljubše kave. Naslednjič, ko oni reševanje določenih gledati svoje najljubše filme, pivo gor.

Plus ne moremo vsi privoščiti te hitre avtomobile, lahko tudi mi?

7. Hug več

Enostavno, vendar oh tako učinkovito! Nonsexual dotika, kot je objemala, je zelo koristna in pomaga ohraniti vaš odnos razcvetu. Če še niste bili skupaj predolgo in se malo občutek navzdol, ki ga objema pogosteje boste začeli spet počuti bolj udobno okoli drug drugega - in boste začeli počutiti srečnejši. Ko objem svojega partnerja, da ste jim pošilja pozitivno sporočilo.

8. Talk About nekaj drugega

Saj veš, kako je po delovni pogovor gre.

Kakšen je bil tvoj dan?

Kako so otroci?

Kako je Sandrina kašelj?

George HR rešiti svoje težave s kožo?

Ta obrok je lepo, ja?

...

Boš pojedel?

...

Če želite, da vaš odnos je srečnejši danes, bi morali poskusiti in klepet o nečem drugačnem enkrat. Morda opravljati svojega partnerja o nečem razburljivo in zanimivo. Razmislite o svojih skupnih interesov in prišli do svežega vprašanje. To bi bilo o umetnosti, filma, glasbe, literature - nič.

9. Meet In The Middle

Eden od razlogov, da smo postali nesrečni kot seznanjanje je, ker je eden od nas si ne želi, da to stori, in drugi želi storiti. Želite, da vaš partner, da gredo na svoje matere večerjo, medtem ko hoče iti na tekmo. Ampak, če boste ostali skupaj, boste morali delati skupaj.

Vesel odnos temelji na komunikaciji in kompromis, in da se srečata v sredini o pomembnih vprašanjih, boste morali zaposliti nekaj resnih timsko delo.

In ne pozabite: ni "I" v ekipi!

10. Pojdi nazaj na prvo leto

Če ste bili v tem razmerju za več kot 3 leta, boste morda želeli iti nazaj in poskusiti nekaj si naredil v svojih prvih nekaj mesecev skupaj, ko je bilo to iskrico, obresti in sreča na svoji najmočnejši.

Pomisli nazaj na mesta, ki ste šli na datume - galerije, muzeji, vintage trgovinah, obmorski mesti - in razmisliti vrača na enega od njih. Ta deluje zelo dobro, saj, po 3 - 5 let, da skupaj težimo k zatakne v rut delaš iste stvari. Galerija postane nadomesti s kuhinjo, je muzej nadomesti z bivalni prostor, in obmorskih mest se nadomestijo z vrtu. In ta vrsta Monotonija nas lahko nesrečen.

Kaj naredi zdrav odnos? Kakšni so vaši nasveti za izdelavo vaše razmerje srečnejši?

load...