10 na videz majhne, ​​a velike stvari, ki vplivajo na vaš odnos | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 na videz majhne, ​​a velike stvari, ki vplivajo na vaš odnos

10 na videz majhne, ​​a velike stvari, ki vplivajo na vaš odnos

Ali ste poškodovali vaš odnos z navadami in podzavestnih stvari, ki vam in niti ne zavedaš? Če ste, potem vam ne bo prva oseba, ki so bile omamljene, da ugotovite, da ne samo, da te malenkosti nagajati svojemu partnerju, ki jih lahko povzroči dejansko škodo na vaš odnos. Berite naprej, da bi našli deset malo stvari, ki so veliko večje, kot si mislite, in morda vplivajo na vaš odnos:

1. Vedno se izognili boju

Morda ste mislili, da je to dobra stvar. Par, ki nikoli ne navaja, kaj bi lahko bilo narobe s tem? Niti dve osebi morejo dogovoriti o vsem, ves čas. Če se ne boj, potem je zelo verjetno, da jih ne komunicira pravilno in eden ali oba, so samo shranjevanje stvari, ki se bo na neki točki, eksplodira.

2. Igrate igre za testiranje svojega partnerja

Vam ni treba svojega partnerja, da dokaže svojo ljubezen in kaj misliš, da so nedolžni igre namenjeni preizkusiti svojo ljubezen sčasoma začeli mu nagajati. Metanje Tantrum, samo da bi dobili reakcijo, ali se pretvarja, da je razburjena, da bi dobili nekaj pozornosti, bodo kmalu dobili na svojih živcev in bo začel ignorirati.

load...

3. Lahko odgovorite le z "da" ali "ne"

Ali boste odgovorili na njegova vprašanja s topim, da ali ne? To je takojšen pogovor morilec, zato poskusite in odprla razpravo s svojim partnerjem in pravilno komunicirati. Sčasoma bo en zlog odgovori samo spodbudi svojega partnerja ustaviti skuša komunicirati z vami in da ga bo odriniti.

4. Zavrnitev govoriti o tem

Izogibanje razprave celoti je tudi način vožnje klin in-med vami in vašim partnerjem. Morda se počutijo lažje vpiti: "Ne želim govoriti o tem", ampak, včasih tudi najbolj neprijetne teme najbolje prišel ven na odprto.

5. Godrnjav

Godrnjav in nit-picking je nekaj, da veliko ljudi ne da bi se tega zavedal. Morda si mislite, da je igriv, ampak realnost je, da če ste vedno luknje v kaj reče ali naredi obiranja, nato pa se bo dolgčas in začeli ne bi, kaj si rekel resno.

load...

6. Vaš preveč odvisni

Res je, da moški radi, da se za zaščito in ponudnika, vendar ne gredo predaleč s tem. Karkoli drugega, ki ste jo prebrali, ljudje kot si ti, da neodvisna preveč, tako da gredo ven in uspeti v vašem imenu. V nadaljevanju: Ne morem živeti brez tebe "kliše deluje samo v filmih.

7. Vzameš stvari za samoumevne

Še en nasvet o tem, kako ohraniti zdrav odnos je - ne bo ničesar za samoumevno, tudi če ste bili s svojim partnerjem za dolgo časa. Ne domnevamo, da ve, da ga ljubiš, ne predpostavimo, da je rad ostal v vsako noč. Kolikokrat ste že slišali "Ne razumem, mislil sem, da je srečen".

8. Še vedno porabiti denar, kot samsko osebo

Denar je največji vzrok za razmerje okvar, da obstaja. Ali ne mislite, da je ves denar v skupni račun tvoje porabiti za stvari, ki so vam všeč. Komunicirajte o denarju, je skupni vir v partnerstvo in boste tako imeli ideje o tem, kaj od sebe, da ga preživijo na.

9. Ne pusti ga imajo svojo odprt prostor v domu

Lahko tudi kot doma, da se kazati v najlepši luči ves čas, vendar vaš partner potrebuje malo prostora preveč. Naj ga imajo svojo sobo, police ali celo predal! Samo kjerkoli, da lahko pokličete sam, kjer lahko stvari tako, da jih želi.

10. Ga omalovaževati pred drugimi ljudmi

Nikoli ne dajo svojega partnerja dol pred drugimi ljudmi, še posebej svojo družino. Majhne stvari, ki si delijo doma niso vedno za delitev zunaj doma. Dom je, kjer lahko vaš partner sprostite in ne želi vse svoje zasebne navade, da postane javno znana.

Ali imate druge nasvete o tem, kako da imajo srečen odnos? Vas prosimo, da delite svoje nasvete o odnosih v komentar oddelku spodaj.

load...