10 nasvetov o tem, kako človeka počutiti čudovito in spoštljivo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 nasvetov o tem, kako človeka počutiti čudovito in spoštljivo

10 nasvetov o tem, kako človeka počutiti čudovito in spoštljivo

Spoštovanje, v razmerju, je velika stvar z moškimi; ljubezen in spoštovanje do fantje so skoraj zamenljivi. Spoštovanje, seveda, je bistvenega pomena, v obe smeri v partnerstvu, vendar beseda pomeni subtilno različne stvari za človeka, kot pa žensko. Prikaz si človek spoštovanje, mu dokazuje, da ga ljubiš, tako da se glasi teh deset pomembnih načinov, ki jih lahko naredite vaš moški počutim super, ki mu je pokazal svoje spoštovanje:

1. Daj mu prostor, da se človek

Upoštevanju dejstva, da so ljudje različni, je dober kraj za začetek. Ne mislite, da ga vlak iz vseh svojih moških navad, ali pa bo postal nemiren in zamerljiv in je lahko šele začetek, da preživijo več časa doma, v krajih, kjer je lahko človek.

2. Vedno spoštovati svoje mnenje

Dovoli mu svoje mnenje, tudi če je to narobe! Lahko spoštuje svoje mnenje, tudi če se ne strinjate z njimi, zato poskrbite, da je vaš mož to ve, in da se ne zdi, da bi samo rekel, da je to narobe, ves čas.

load...

3. Daj mu mir, ko pride domov

Moški potrebujejo nekaj "umiriti" čas, ko pridejo v od dela. Daj mu eno uro, da se sprostite, ko pride v, preden si ga udaril z vsemi problemi dan. On bo veliko bolje, ki se ukvarjajo z vprašanji, potem ko je imel nekaj časa, da se sprostite, in tam bo veliko manjša verjetnost, da bo razprava spremenil v boj.

4. Stand up za njim, s svojo družino

Zadnja stvar, ki je dober človek, bo pa imel soočenje s članom vaše družine. Mu povrne za to obravnavo, ki ga drži za njega, če ne član vaše družine mu nespoštovanje. To kaže, svojega moškega, da si 100% za njim.

5. Daj mu prostor, če je slabe volje

Ko so ljudje slabe volje, je ponavadi najbolje, da jih pusti pri miru. Radi umakniti v svojo "človek jamo", da mu nekaj prostora in bo prebolela hitreje. On bo vedel, da ste bili dovolj pozoren, da ga pusti pri miru za nekaj časa, tako da je lahko prebavljiv in rešiti svoje probleme in vprašanja.

load...

6. Daj mu svetuje, vendar ga ne poni

Nežen malo nasvetov ali smeri je v redu, vendar je ves čas ga godrnjav bo voziti mu jezen. Moški, ki sovražijo nagged in, če je to stalnica, bodo šele postali gluhi, da ga čez nekaj časa, tako da ne bo niti poslušati veljavnih točk, ki jih morate narediti.

7. Mu povejte, da ste ponosni na njega, da mu svoje pohvale in spoštovanje 

Zapomnite si, vse, kar počne, to počne za vas. Ali je to promocija na delovnem mestu, športni dosežek ali dokončno končani okrasitev s kopalnico, pohvale in spoštovanje od vas bo vredna 100-krat večji od pohval od kogar koli drugega.

8. Seek njegov nasvet

Pojdi k njemu s svojimi problemi in ne s prijatelji ali družino. Želi, da bi lahko pomagal, tako da mu dam priložnost. On ne sme vedeti odgovor na vse, vendar ga bo bolelo, če se borijo za svoje, ne da bi omenil svoje težave z njim.

9. Nastavite svoje cilje skupaj

Vsakdo potrebuje nekaj neodvisnost, toda na koncu je dober odnos je, če dve ljudje delajo skupaj za dosego skupnih ciljev. Ga vključiti v svoje cilje in ambicije, nato pa lahko delajo skupaj za dosego teh ciljev; in bo čez luno, ki bi lahko pomagali.

10. Ne bi do težav v javnosti ali pred drugimi ljudmi

Domače težave, je treba hraniti doma, tako da jih ne bi gor, ko ste ven. Denting svoj ponos z obravnavo problemov v javnosti, bo mu je nerodno in mu ga bodo videli kot znak nespoštovanja.

Kako narediti vaš mož počutim odlično in zelo spoštovan? Ali imate druge nasvete? Vas prosimo, da delite svoje razmerje nasvet za ženske v komentar secetion spodaj.

load...