10 nasvetov o tem, kako se možu zbuditi z nasmehom | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 nasvetov o tem, kako se možu zbuditi z nasmehom

10 nasvetov o tem, kako se možu zbuditi z nasmehom

Pot začnete zjutraj je super pomembna in določa ton za preostanek dneva. Če ste dol na slab začetek, da številke, da bo preostanek dneva boj. Če ste dobili off za dober začetek, vendar, ste lahko prepričani, da bo pozitivno razpoloženje traja ves dan.

Kot tudi zaplesti v pravi okvir mislih takoj, ko se zbudiš, to je pomembno za močan odnos, da je vaš mož zbudi z nasmehom tudi prav. Če ste iskali, da bi malo sreče v svojem zjutraj, pa si oglejte na 10 načinov, kako lahko ga prebuditi z nekaj volje.

Naj Zajtrk

Pravijo, da je pot do moškega srca skozi želodec, zakaj ne potopite naravnost v njegov trebuh prva stvar zjutraj ?!

Ja, tako kot ženske radi zajtrk v postelji, moški preveč. Vonj slanino kuhanje na žaru in kave praženje na soncu... Je kaj bolje?

Vaš mož bo režal od ušesa do ušesa ves dan, če bi mu zajtrk v postelji. Skupaj vse njegove najljubše stvari in se povrh vsega s poljubom off.

Povejte mu, da ljubiš ga

Moral bi povedati svojega moža, ki ga ljubiš tako pogosto, kot lahko. Pišite mu, medtem ko je on v službi, mu povem, ko se vrne domov iz pisarne, in ga spomni na ljubezen, kot si tako šel v posteljo ponoči.

load...

In če želite, da nasmeh na obrazu prva stvar zjutraj, si je vsekakor treba mu povedati, da ga ljubiš toliko, ko se zbudi. To bo se počuti pomirjen svoje ljubezni, in da ga bo dal na toplo, mehko razpoloženje. Kar je točno to, kar kdo želi, ko se zbudi!

Naj ljubezen, da bi ga

Kako poskočno s svojim možem zjutraj je odličen način za začetek dneva. Boste tako se izraža svojo ljubezen drug za drugega, ki ga dobili intimno pod rjuhami, preden je dan tudi začela. Vi ste zagotovo dobili svoje prednostne naloge prav!

Ljubila na začetku dneva določa ton; da vas postavi v dobro voljo, da se počutite dobro, in prepričali oba vaše ljubezni drug za drugega. Poleg tega ljubljenja je zdrava in postane greš fizično. Vaš mož bo poln fižola, polno zaupanja, in bo tako pripravljena, da izkoristi dan.

load...

Načrtujte razburljiv dan skupaj

Morda tvoj mož mislil, da bo zbudil drugi dan žalostno, Vsakdanje rutine. Morda ste mu povedali noč, preden bi morali biti dan opravil, ki danes; bo imel za pranje avtomobila, čiščenje iz garaže, in barve krova.

Seveda, vse to je bilo samo Ruše in namesto, da boš presenečenje mu razburljiv dan. Kot se zbudi, si giddily mu povedati, da ste dejansko dogaja, da se delaš nekaj zabave skupaj danes - in zdaj je čas, da ga načrtujejo! Mogoče boš šel bowling, ali pa boste stopijo na spontano potovanje.

Pustite mu ljubezensko pismo

Če imate glavo ven iz hiše, preden mu je celo odprl oči, lahko ga pustite ljubezensko sporočilo, ki ga spomni, koliko ga ljubiš. Ko se zbudi, bo vaš iskren nota je prva stvar, ki jo vidi, in da ga bo dal v fantastični razpoloženje!

Daj mu Presenečenje

Vsi imajo radi presenečenja. Mi, dekleta, ljubezen presenečenja, ampak fantje ljubezen presenečenja ravno toliko. Torej, zakaj ne preseneča tvoj mož prva stvar zjutraj ?!

Odličen način, da bi vaš mož vesel na začetku dneva je, da ga predstavi s presenečenjem, kot se zbudi. To bi lahko bila darilo, kot so video igre ali karte za športni dogodek, da veš, da je bil umira iti.

Zbujam presenečenje je surefire način, da bi kdorkoli nasmeh.

Preberite mu malo inspiracijo Quotes

Zbujam navdihujoče ponudbe, ki nas motivirajo, je odličen način, da se naš dan začel. To nas postavlja v pravo razpoloženje za spopadanje z izzivi, ki so pred nami.

Če je bil vaš mož občutek malo pred kratkim dol in poudaril, zaradi dela, naj bi si ga preberete nekaj navdihujoče ponudbe, ko se zbudi. To ga bo dal v pozitivno miselnost takoj in ga spomnil, da se vse nadloge mogoče premagati.

Daj mu striptiz

Kaj ljudje pričakujejo, ko se prvič zbudil? Običajno so vedeli, da imajo za zbor moč, da gremo ven iz ležišča (boo!), Pred preverjanjem svoje elektronske pošte zagotoviti njihov šef jih ne želijo v delo zgodaj. Potem so trudno glavo dol (pa zehanje), da bi skodelico kave, preden prhanje in smer za delo.

To je monotonost, ki ubije svojega duha. Torej prekinil monotonost z dodajanjem svojih mož seksi jutranji striptiz!

To je zagotovo nekaj, kar koli človek bodo cenili. Prepustite svoje fantazije, ki jih najprej zdrsa v kostum veste, ljubi.

Očisti prostor

Če je vaša spalnica malo grdo pozno in veš, da je bil že svojega moža dol, bi morali biti tiho, kot je mogoče, kot ste jo očistiti, preden se zbudi.

Potem, ko se zbudi v sobo izredno navlake, ki je ne bodo mogli, da vam dovolj zahvaliti. Čisto soba je prvi korak na čisto, osveži duha.

Stuširam Skupaj

Če so vaše jutranje plohe pred delom so postali rutina (in katerih ne?), Zakaj ne bi popestrili stvari, ki jih prhanje skupaj s svojim možem? On bo zagotovo uživali to veliko več kot prhanje sam, saj se zavedajo, da se je spet dobil še en dolg dan v službi pred njim!

load...