10 nasvetov o tem, kako se znebiti moškega v 10 dneh (ali če ljubiš svojega človeka, ne naredi teh napak) | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 nasvetov o tem, kako se znebiti moškega v 10 dneh (ali če ljubiš svojega človeka, ne naredi teh napak)

10 nasvetov o tem, kako se znebiti moškega v 10 dneh (ali če ljubiš svojega človeka, ne naredi teh napak)

Če želite znebiti fanta, ampak nimam srca, da bi mu povedal naravnost, potem lahko poskusite spustite nekaj namigov ali obnaša slabo za nekaj časa. Nobenega jamstva, da bo to delo, čeprav, ker nekateri fantje samo ne vem, kako naj bi namig; če pa ste ugotovili, da se prepreči nerodnost o razpadu govora, potem berite teh deset prepričajte načinov, da se fant off hrbet, ali če vam je všeč človek, prosim, ne te napake:

1. Opozarjajo na napake svojih pogledih

Lahko začnete akcijo, ki opozarja vse malo stvari, ki počne narobe. Ko je on preživel cel dan čiščenje doma za vas, boste lahko prišli na svoj, opozarja vse nastavke, da neodgovorjenih in dajo stvari proč v napačnih omare. Še bolje, naredi vse skupaj še enkrat, tako da ve, da njegova prizadevanja niso dovolj dobri. Sliši se kruto, ampak, hej, ste mu prihrani bolečino po dampinških cenah!

2. Stop kar mu prednost

Pravijo, da je komunikacija ključ do uspešnega razmerja, zato začnimo, da bo komunikacija težko. Zaseden, če on telefonov vas pri delu in pozabite odgovoriti besedilna in glasovna sporočila od njega. Je treba začeti na začetku, da se sprašujem, če je pomembno, da ste na vse.

load...

3. Predlagajte, da bi lahko izgubila nekaj kilogramov

Spusti nekaj namigov o svojem videzu. Lahko kažejo, da imajo solato, ko jeste zunaj, ali pa samo omenim, mimogrede, če je kdaj pomislili, telovaditi. Saj ni treba biti odkrit in nesramen, samo rastlin, da se seme dvoma v mislih.

4. Run ga dol v javnosti

Moški imajo absolutno ogromen ego, tako da, če ste začeli, da bi ga spravila v zadrego v javnosti, nato pa, da bo bolelo! Prepričajte se, da vsakdo ve, kdaj je pa nekaj narobe ali naredi napako, in se prepričajte, da ve, da vsi vedo, preveč!

5. Ustavite ga, da gredo ven s fanti

Povejte mu, da si želim, da ustavi gredo ven tako pogosto s svojimi prijatelji. Prvič, da je ne bo bat vek, drugič bo tiho kisel obraz in tretjič, da je treba že zelo jezen! Naj sedi in si ogledate romantično komedijo z vami, namesto, da bi morali dobiti njegove ravni dolgčas dovolj visoka, da začnete razmišljati o selitvi na.

load...

6. Razviti težave migrena

Odvzemajo pravice spalnica bodo prišli do njega hitro. "Ne nocoj, imam glavobol"... To lahko stara, vendar vedno deluje.

7. Preživite več časa z drugimi ljudmi

Preživijo več časa z drugimi ljudmi in se prepričajte, da ve, kako zabavno imate. Ostani prepozno za pijačo po delu, pojdite ven in vidim svoje prijatelje pogosteje ali pa pojdi in obisk družinskih članov, na svoje. Karkoli narediš, samo to, ne da bi njega in ga pusti doma sprašujete, kaj se dogaja!

8. Pogovor o drugih fantov

Začeli govoriti o tem, kako vroče so ostali fantje in da bi prinesla domov, da to ni edini fant v mestu za vas. Ne le filmske zvezde, čeprav bi bilo res želo, ki ga govorimo o nekaj njegovih prijateljev, nato pa ga prosite, naj vam povem več o njih.

9. Naj ve, kaj vam ni všeč o njem

Prepričajte se, da ve, da je daleč od popolnega. Povej mu, da njegova najljubša majica izgleda premlad za njega ali pa še nikoli zares všeč, da se po britju, ki ga nosi. Samo, dvigni, dvigni, dvigni in ga boš nositi navzdol na koncu.

10. Obrnite hladno ramo mu

Umakne vse znake telesne ljubezni, vse od poljuba na lice navzgor. Ga nadomestiti z bolj simpatičen kretnjami, kot pat na hrbtni strani ali valovanja lase in bolj kot prijatelja kot ljubimca. Na ta način lahko nežno naj mu vedeti, da mu je bilo nazadovali partnerski status, "le dobri prijatelji".

Torej, dame, zdaj veste, kaj ne storiti, če res ljubiš svojega moža, in če ste željo, da bi ostal.

Ostani srečna, ljubezen in biti ljubljen!

load...